Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Polako,vrv ce biti derbija u finalu ABA 🙂

to ti kažem, prelazni rok, derbiji i kada neko od timova izgubi tekmu u evropi, to je ceo basketaški tata;

da se ne lažemo, vrlo slabo & nisam zadovoljan.

zato predlažem da ih lepo proteramo na fucu, veći će usage da bude.

sve smo im dali a oni nisu opravdali naše poverenje.

kao da čitam dijalog pefija markovića vs kurucsa

• Ha-ha 1
Posted

@dekifisher kad se vratiš iz bana molim te da nam se obraćaš istim uvredama kako nas referenciraš na svom forumu. Tako je poštenije, nema potrebe da ovde glumiš korektnog čoveka.

Neću se ljutiti.

• Like 1
Posted

Pa nije mu lako, a potiskivanje mrznje moze da ima ozbiljne posledice po coveka, i ja mu iskreno ne zelim da narusava svoje zdravlje. Na ovoj temi vredjajte ljudi da vam dusa odmori. Slobodno, sto se snebivate? Kad ide june nek ide i uze.

Posted

Zoć pokazuje koliko nema pojma a Džiletu prosto neprijatno da  pobedi u utakmici. sjajno se otima da ne pobedi, za sada, videcemo koliko ce izdrzati. Sta ce biti na kraju krip fajta, pitanje je

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Screenshot-20220515-224956-Chrome.jpg

Nije leglo 100k za april?

Strasno.Dovedes ga za ogromne novce da bi ti on u odlucujucim tekmama sutirao 0-7 i imao indeks od -3!

• Like 1
Posted
40 minutes ago, Don Radonja said:

Ono kad ste toliko losi kad ni pomoc protivnickog trenera(Dzile) nije dovoljna da dobijete utakmicu. 😄

Nemojmo kuditi, čovek je dao sve od sebe. Ponekad ni to nije dovljno.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Ali držanje Atića na terenu kome se govno smrzlo i da ga pitaš koji je dan on bi rekao "muštikla", ne pamtim kad sam video nešto slično.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Laki21 said:

Ali držanje Atića na terenu kome se govno smrzlo i da ga pitaš koji je dan on bi rekao "muštikla", ne pamtim kad sam video nešto slično.

Samo zbog visine i odbrane...kkp je bas visoka ekipa

Posted
6 minutes ago, Laki21 said:

I Danila Nikolica kad je promasivao suteve i izgubio loptu.

Na stranu maksimalan rispekt za momka sto se vratio na parket ovo je zamerka Dzikicu.

• Like 1
Posted (edited)
On 3/22/2022 at 6:50 PM, Jakob Aman said:

Bicemo masina u plej ofu.

2 hours ago, Jakob Aman said:

Sramota je na šta liči ovaj tim posle 9 meseci zajedničkih treninga. I to su elementarne stvari u pitanju. 

f8a.gif

Edited by Don Radonja
  • Like 6
  • Love 1
  • Ha-ha 16
Posted

Realno da nisu bili tako puni sebe na pocetku sezone i do ispadanja od Burse, sprdali bi ih 90% manje nego sada. Al posto oni nikako da se opamete i sagledaju realne situacije, vec pocinju kao njihovi treneri kojima su svi drugi krivi (Ser Stanoje i oni izlaze do 5 po diskotekama) da vade neka nebulozna opravdanja za sve, mi smo prinudjeni na one stvari. Citam sad na njihovoj temi kako Zoć maltene namerno gubi i boli ga uvo  jer je nateran od strane Aleksandra Vucica da dodje da vodi Partizan zblg  izbora a posle moze da ide. 

Mislim, koji level sizofrenije da po njihovim recima najveci Srbin i najbolji trener univerzuma sa sedam cifara na bankovnom racunu mora da dodje zbog Vucica..   A u isto vreme oni opozicija bez pomoci drzavi te se shodno tome namece zakljucak da je Av namerno doveo Zeljka a Branko Nordeus dao xxxx meleona samo da bi Partizan tonuo. Jer je drzavni vrh na celu sa Ciom Biom Mosadom predvideo ove rezultate koji ce ici u korist toga da Zvezda opet uzme Aba i zaigra  u El

Mislim, malo sam karikirao na kraju al je prvi deo posta zakljucak sa njihove teme.  Nisam znao gde da napisem ovo a da ne bude offtopic, al stvarno su postali zabrinjavajuci, gube se u svojim imaginarnim iskrearanim stvarnostima. Te stoga, mogli bi da oladimo malo sa zajebavanjem,  prerasta im sve to u ozbiljne paranoidno shizoidne poremecaje i ja sam iskreno zabrinut,  onakve tokove misli nisam video nikad..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...