Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

 

 

 

I dalje ne mogu da shvatim kako možeš da porediš Metalac i Fmp ako znaš da je vlasnik kluba iz Železnika prvi čovek Zvezde. 

 

I dalje ne mogu da shvatim da ti je teško da razumeš da zvanično vlasnik FMP nije Nebojša Čović i da tu prestaje svaka dalja priča....

 

To što ti podvučeš lepo zvuči ali nažalost u stvarnosti je apsolutno netačno, bar ako pitaš APR...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Borac, Smederevo, Metalac i Hajduk bile su najvece Partizanove filijale u eri Toleta i ser Aleksa Stanojevica, kad je "kurva umirala i gasila se".

 

Toletov uticaj je krenuo jos od onog sudije Spasica, kad je izmislio ofsajd Milijasa u kupu za 3:2 protiv Partizana.

 

Da ce se otimacina nastaviti u kupu, videli smo i kad su komsije igrale protiv Vojvodine, gde ih je sudija Slobodan Veselinovic dobrano pogurao ponistivsi Vosi regularan gol, nedosudivsi ocigledan penal, ali zato nepropustivsi da Partizanu odsvira jedanaesterac.

Igraci Vojvodine su izrevoltirani napustili teren.

 

Bilo je tu bas velikih skandala, a jedan od najupecatljivijih je pogodak Ivana Obradovica. Pokusaj nekakvog ubacivanja lopte u protivnikov sesnaesterac, lopta ide brzinom ranjenog puza ka golu, i golman se "samopovredjuje" i prima gol za pobedu Parnog valjka.

 

Tako je tih godina taj valjak mleo, mleo(mleje, mleje), sve zivo po srpskim bojilistima, dok je u Evropi dobijao packe od konobara, molera i sankera, osvajao 0 bodova u grupama itd.

 

Komsije bili ste bahati, malo vam je bilo sto ste bili prvi, pa ste se dobrano potrudili da stavite katanac kako na ruke Dzajica, tako i stadion Crvene zvezde.

 

Gledali ste golobrade decake kako ispadaju iz jadranske lige u kosarci, pa ste lecili komplekse nabijavsi razliku 40+

 

I tada, tako jadna, osakacena Zvezda, smetala je Duletu, bila je trn u oku. Stalno je agitovao protiv nje.

 

Vaterpolo ste uspeli da ugasite, i bili ste, odlicno se secam jako srecni. Ali se ne secam da je drzava propala, bilo je to stanje redovno u SD Crvena zvezda.

 

I nije bilo dosta sto ste u jednoj godini osvojili fudbalsko, odbojkasko, kosarkasko, vaterpolsko i rukometno prvenstvo, vec ste postali i zenska kosarkaska velesila, razjebavsi ZKK Hemofarm i ZKK Crvena zvezda.

 

Ja ne kazem da se sada ne favorizuje Zvezda, ali vas niko ne gasi, niko vam ne hapsi legende, niti vam treneri Zvezde pevaju pogrdne pesme.

 

A sto se tice vaseg odnosa sa KK Igokea, Dodikom i Bajicem, tu je sve jasno, kao sto je jasno nas sa FMO-om.

 

Zvezdu niste uspeli da ugasite, osim u VK, ali jeste VK Becej, KK Hemofarm, FK Hajduk, FK Smederevo, FK Borac iz Cacka...

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Haha čovek bi rekao da živimo na različitim kontinentima kad čita vaša stradanja od zlog Partizana. Pazi, mi smo kroz istoriju krali i svirepo pljačkali, dok vi ne sporite da ste ponekad favorizovani 😂

Da ne znam da smo i jedni i drugi od iste sorte preveo bi nas žedne preko vode ovim epom o stradanju SDCZ, jedine institucije neukaljane časti i poštenja, što se kaže stuba srpstva

 

Ne merem više, dosta za danas i neki naredni period :v

Edited by Instinkt
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Barkley#34 said:

Ovo eskalira. Ko ga je uhapsio, Bjeka, Tole, Saša Ilić???

Ja jednu legendu kakv je Sasa Ilic nikad ne bih stavio u istu ravan sa Toletom i Bjekom, iako navijam za Zvezdu. 

 

Hvala sto ste ga abolirali, banuli mu na gajbu sa tv ekipom ko da hapsite Ekobara...tacno tako, vi vedrite i oblacite, i nikom nista...

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Barkley#34 said:

PAzi, da smo tako zaista možni to bi bilo ludilo. Nije da bi mi bilo zanimljivo ali znam šta vam neki mozgovi sa ove strane žele, pa veruj mi, tada bi Mitić zaista bio parking.

Evo Bota i Dule krenuli u akciju, Prozor ne sme pasti.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Barkley#34 said:

Jao, jao, jao i ubili smo Kenedija. Bjeka vam je korisniji na slobodi a Zeka je veći igrač od bavljenja Partizanom da bi ga neko hapsio zbog toga, koliko god da sam i ja to želeo.

 

Kamo hvala za Tomu grobara što ga je abolirao?

Samo krajnje zlonameran ce reci da hapsenje Dzajica nema veze sa nanosenjen stete Zvezdi. Hapsenje Zvezdine ikone na onakav nacin i pred kamerama je jasna poruka. 

Kenedi... Pa sa druge strane brda je samo odlazak DV iz KKP forsiran kao jasan dokaz da su svi protiv njih, da su oni najveca zrtva ovog rezima, da je on siroma morao da ide na sns desavanja da iskamci novce i slicne budalastine, da Zvezda stoji iza svega toga... Sta bi bilo da su mu nasli neke muljavine, a vrlo je moguce da ih je bilo u vezi ugovora, transfera, pa da je priveden. Pa bilo bi poziva na ustanak...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Crni said:

Borac, Smederevo, Metalac i Hajduk bile su najvece Partizanove filijale u eri Toleta i ser Aleksa Stanojevica, kad je "kurva umirala i gasila se".

 

 

A BSK iz Borce gleda i ne veruje. 👀

 

Darko Brasanac nam davao gol iz kornera a cika Crni ni da nas pomene ccc…

 

 

Cak su i Stefana Savica dali Partizanu koliko se secam za oprostene pare.

Edited by Dragan Mićić
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Tumbaković je naveo da su tokom emisije Ceca i on dobijali poklone sponzora. Ona je dobila torbu, dok je on dobio kaiš.

- Ceca i ja smo bili u gostovanju kod Minimaksa. Ceca se pojavljuje sve vreme kao predsednik kluba, dok je Željko (Ražnatović "Arkan") sedeo u prvom redu. On je bio jedan sjajan tip i zaljubljenik u fudbal. Super je konekciju imao sa nama iz Partizana. 

 

Quote

- Mi u Partizanu nikada nismo imali problem kada je Obilić u pitanju, igrali smo te normalne utakmice. Partizan je tada bio iznad svih klubova u Jugoslaviji i po nekom sportoskog političkog opredeljenja, organizacije i materije. To je velika sreća za trenera koji počinje svoju karijeru, a ima tu jednu stabilnost klubsku. Mi smo uvek važili za klub koji je u tesnoj vezi sa policijom i vojskom - rekao je Tumbaković.

 

Prvi put čujem da neki trener kaže za svoj klub da je najbolji "po sportskom političkom opredeljenju" i još jače "materiji". 

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Instinkt said:

Da ne znam da smo i jedni i drugi od iste sorte 

 

Ali sjajno mi je kako navijači Partizana ležerno skakuću od pozicije "#NISMOISTI" i "jedno brdo, dva univerzuma" i ovog citata, u zavisnosti od toga šta bi u tom trenutku više voleli da bude istina. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Tunji Awojobi

 

Pa vi ste najčešći učesnici specijalne olimpijade prekrajanja istorije, lažete sami sebe a i druge kako ste neka reakcija, uvek na pravoj strani istorije.
Ubedili ste sebe da je neko odvalio "ako je zvezda neka bude crvena"; da vam je osnivač kralj ili šta već, da ste kao stubovi srpstva bili ugnjetavani u periodu u kom ste imali najviše titula i uspeha; da je titula iz 46e legitimno vaša; da ste terali Slobu dok ste bili njegova produžena ruka; da je Arkan bio vođa eto tako jer je voleo Zvezdu pa onda kad je pao zapevali 2 puta "čuvenu pesmu". Za to vreme nas je gurao Mirko Marjanović, u gle čuda državi Srba i Crnogoraca gde bi po svoj prilici trebalo da preuzmete "primat" kao prosrpski klub kad smo se konačno rešili okova komunizma. 

I sada ste valjda opozicija, dok je JSDP državni projekat, a znamo ko je obično prvi vesnik promene vlasti u Srbiji (čitaj pod Sloba). Za to vreme na drugoj strani brda matori gebels iz Sivca obavlja funkciju predsednika u FKP, ne zna ni koji je vek i zašto igrači više ne nose brojeve od 1 do 11

 

 

I zato nemoj samo o našem skakutanju, dok uporedo skidate petokrake i stavljate redenike.

Nema šta da mi odgovara vaša istina ili ne, ne gutam te lažne priče o stradanju SDCZ bastiona poštenja i borbe protiv zlog JSDP. Umalo mi suza nije krenula. Pa smo onda mi u paralelnom univerzumu.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Meni je do jaja ta dualnost, opušteno ide priča "razigravaćemo ga/prebacićemo ga iz/u FMP..." a kad se ukaže na to, onda ide "sve je čisto u papirima, ništa nije zvanično, a vaša saradnja sa Igokeom...". :classic_biggrin:

 

3 hours ago, berti said:

Nista to nije naspram nastavka zavere protiv Partizana hapsenjem Velje Nevolje.

To možeš da čuješ eventualno od par tek ispilelih klinaca. Protiv Partizana je bilo promovisanje i čuvanje Mutavog i Nevolje, ubacivanje na čelo kluba likova koji nemaju veze sa klubom a ni sportom itd... Što bi rekao Zeka "zna se ko donosi odluke u ovoj zemlji".

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Barkley#34 said:

Meni je do jaja ta dualnost, opušteno ide priča "razigravaćemo ga/prebacićemo ga iz/u FMP..." a kad se ukaže na to, onda ide "sve je čisto u papirima, ništa nije zvanično, a vaša saradnja sa Igokeom...". :classic_biggrin:

 

To možeš da čuješ eventualno od par tek ispilelih klinaca. Protiv Partizana je bilo promovisanje i čuvanje Mutavog i Nevolje, ubacivanje na čelo kluba likova koji nemaju veze sa klubom a ni sportom itd... Što bi rekao Zeka "zna se ko donosi odluke u ovoj zemlji".

Arkan je takodje ubacen od strane drzave u Zvezdu, ali to ne smeta da se s vremena na vreme taj skot pominje u prepucavanjima.

Sad, taj Nevolja nije bas u startu dosao na jug samo po zadatku Vučića...

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Instinkt said:

@Tunji Awojobi

 

Ubedili ste sebe da je neko odvalio "ako je zvezda neka bude crvena"; da vam je osnivač kralj ili šta već


Koliko je ovo nebulozan komentar najbolje pokazuje činjenica da, dok OFK bez problema prisvaja istoriju BSK, Zvezda nijednog trenutka nije ni pomislila da uradi isto sa istorijom SK Jugoslavija, i to najviše zbog protivljenja navijača.

 

Zanimljivo je da navijači Partizana nemaju nikakav problem s legitimitetom istorije OFK Beograda, a kad bi Zvezda uradila isto doživeli bi potpuni meltdown. 
 

To me podseti, jednom sam bio na derbiju sa nekim strancima i jednim jako uglednim navijačem Partizana i objašnjava on njima, kao, znate, komunisti su napravili nove klubove ali je derbi postojao i pre rata, od Jugoslavije je nastala Zvezda, a od BSK Partizan. I ja ga tu ispravim, od BSK je nastao OFK. Kaže on, da, jeste, a Partizan je nastao od kluba koji se zvao SOKO. I tu odustanem, rek’o nek mu bude. Inače SOKO je prethodnik kluba koji se danas zove BUSK. 


Uglavnom, imam ustisak da vas previše zanima predratna istorija fudbala u BG, a da o njoj premalo znate. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zar nije Soko prethodnik Baska a ne Buska?

 

41 minutes ago, berti said:

Arkan je takodje ubacen od strane drzave u Zvezdu, ali to ne smeta da se s vremena na vreme taj skot pominje u prepucavanjima.

Sad, taj Nevolja nije bas u startu dosao na jug samo po zadatku Vučića...

Nije došao ali je preuzeo priču i sve kasnije vodio na zna se koji način.

Link to comment
Share on other sites

@Tunji Awojobi

 

Šta si ti meni ovde ispričao? Od ovolikog upisa;

Spoiler
2 hours ago, Instinkt said:

@Tunji Awojobi

 

Pa vi ste najčešći učesnici specijalne olimpijade prekrajanja istorije, lažete sami sebe a i druge kako ste neka reakcija, uvek na pravoj strani istorije.
Ubedili ste sebe da je neko odvalio "ako je zvezda neka bude crvena"; da vam je osnivač kralj ili šta već, da ste kao stubovi srpstva bili ugnjetavani u periodu u kom ste imali najviše titula i uspeha; da je titula iz 46e legitimno vaša; da ste terali Slobu dok ste bili njegova produžena ruka; da je Arkan bio vođa eto tako jer je voleo Zvezdu pa onda kad je pao zapevali 2 puta "čuvenu pesmu". Za to vreme nas je gurao Mirko Marjanović, u gle čuda državi Srba i Crnogoraca gde bi po svoj prilici trebalo da preuzmete "primat" kao prosrpski klub kad smo se konačno rešili okova komunizma. 

I sada ste valjda opozicija, dok je JSDP državni projekat, a znamo ko je obično prvi vesnik promene vlasti u Srbiji (čitaj pod Sloba). Za to vreme na drugoj strani brda matori gebels iz Sivca obavlja funkciju predsednika u FKP, ne zna ni koji je vek i zašto igrači više ne nose brojeve od 1 do 11

 

 

I zato nemoj samo o našem skakutanju, dok uporedo skidate petokrake i stavljate redenike.

Nema šta da mi odgovara vaša istina ili ne, ne gutam te lažne priče o stradanju SDCZ bastiona poštenja i borbe protiv zlog JSDP. Umalo mi suza nije krenula. Pa smo onda mi u paralelnom univerzumu.

ti meni objašnjavaš istoriju BASK-a i Yugoslavije, uz potporu nekog tvog doživljaja sa derbija.

 

Umesto što usmeravaš diskusiju na na neke gluposti o kojima i nisam pričao; lepo pročitaj šta sam napisao u celini, sroči svoje misli i formiraj odgovor kojim ćeš obrazložiti i potkrepiti vašu istinu a ovo što sam ja izneo pobiti.

Odbrani stub srpstva i zvezdaštvo, vas kao reakciju na nas, bunt i revolt; Zvezda, Srbija nikad Jugoslavija.

Kapiram da ti neće biti teško da mi pokažeš kako ste uvek bili na pravoj strani istorije

 

Link to comment
Share on other sites

Daj zivota ti sta se pravis mutav. Nisam ni rekao da ima fukciju, jer zvanicno ni nema.

Isto kao sto Mi$ko nema u Megi. Shvatas hint?

 

Ili zaista hoces da kazes da Nebojsa Covic ima 0 uticaja na poslovnu i sportsku politiku FMP?

Edited by Marvin
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...