Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Mi smo EL igrali sa klincima i KLS pojačanjima, dok ste vi dovodili svetske prvake Gurovića, Pešića, otimali nama Brauna, MVPa EL...

Da ne pominjem da je Gurović tih par sezona u staroj KKCZ bio najskuplji igrač u ABA.

Još ste dovodili MVP italijanske lige Tomasa, stranice direktno iz NBA...

A mi sa decom, pa treninzi, pa rasti kroz sezonu, pa ih Dule hranio mržnjom, pa na kraju ćorak za Zvezdu RIP...

  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, goldberg said:

1 - Vujosevic je mogao samo da sanja sredstva koja su na raspolaganju KKCZ ili KKP u poslednje tri sezone.

 

2 - Sad su tu Hollins, Wolters, White, njegovo visocanstvo Kalinic, to su 4 vrhunska pojacanja, uz 6-7 domacih igraca u najboljim godinama - sve to kosta.

 

3 - Partizan za EC ima isto uzasno veliki budzet - vrhunski trener, pa 4 jako dobra igraca sa odlicnim CV + najbolji centar EC prosle sezone i 5-6 igraca koji imaju solidna primanja za pomocne opcije.

 

4 - Vujosevic se na visine peo sa petorkom od 4 mlada igraca i Lasmeom, a zamene su mu bili Rasic, Bozic, Vranes, Milosevic, Djekic... drugo vreme i drugi sistem, ne moze da se poredi.

 

 

1 - Netacno. Imao je vrhunski budzet za nase prilike, kao i mogucnost otimanja i ucenjivanja najboljih igraca. Uz to, sto napisa Mister-No (inace bio nekad moj nadimak na poslu :-)), kada je KKP imao dosta, mi smo tezili nuli. Bio je i period kada su ugovori u KKCZ bili fiktivni i ogromni, ali to se vec zna. 

2 - Vrhunsko pojacanje je Kalinic. Vanilica je dobro, a ovda ostala dvojica su prosecni, ali EL igraci. 

3 - Interesantno je da KKCZ ima 4 vrhunska igraca, a KKP ima jako dobre igrace. Podsecanja radi, dvojica su dosla u EC KKP iz EL F4 tima, a evo i osvajac EC stize malopre, sto bi se reklo. Vratio se jedan momak iz NBA, mlada nada Izraela, navijac CZ Avram...  

4 - Koje su zamene 'vhunskim' pojacanjima u KKCZ? Ili, ko je u petorci KKCZ? Opravljeni Kuz; Mitar koji igra vrhunski, ali ga nigde nije bilo godinama, DeDa, Kobra, Branko??? Pefi od stotinu ljeta... Ivanovica zaboravih; on je po meni dobro pojacanje, tj. bolji od domacih koje je zatekao 

Neverovatno je kako se ulazi u neko kao izjednacavanje i cak relativizovanje, a sve u pokusaju da se kao bude korektan. Najkorektniji si kada govoris istinu... 

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mister-no said:
11 hours ago, Barkley#34 said:
Nešto ga se lepa al' sirota ne seća po dobrom. :classic_biggrin:
 
:lala2:
 

Razlika je samo u tome da kad ste vi igrali EL mi nismo imali za bandaže i vodu, niti smo smeli da imamo... A kad mi igramo El, vi dovodite dva F4 igrača, Parahovski vas batuje za milion i slično.. Ništa sporno, ali samo jedno je "aparthejd".

Naravno da niste smeli da imate, lično je vrhovni zlikovac Tepić sredio da vam se zavrnu sve slavine. Javite se Pauku i Vesiću za detalje operacije.

Link to comment
Share on other sites

Svoje mišljenje o Ostoji i posebno o ovosezonskom sipanju sam izneo nekoliko puta (zato i pratim onako ofrlje). Mislim da je više puta od više forumaša sa crno-bele strane opljunuto zaduživanje i bahaćenje u sezonama nakon Pariza, koje je i dovelo do ogromnih dugova. Takođe, i o samom Duletu i njegovom ponašanju i izjavama (kao i povremenim klupskim bahaćenjima i nečasnim radnjama u poslednjih 20 'dina) je mnogo napisano i ima dosta toga što nam ne služi na čast. Međutim, tu se povlači linija i svako dalje unižavanje našeg rada i rezultata iz perioda uspeha i traženje izgovora za crveno-bele zablude i greške (šatro politička zabrana) je teško sranje i ništa osim sranja. 

 

Takođe, činjenica je da je KKP jedno vreme bio na ledu kod gospodara naših duša. Otišli smo u tom kukumavkanju predaleko, ofkors, ali trebalo je da prođe neko vreme da vođa nađe računicu da uklopi KKP u svoj svet. Sve što se dešava poslednjih sezona ipak ne briše one pre njih. Sad je naravno finansijska situacija mislim bolja nego ikada pre u poslednjih dve decenije.

 

7 minutes ago, dulematic said:

Na treningu Partizana se podele i igraju grobari vs cigani 5 na 5 😄

Blago njima, svaki dan im derbi...

Tako se priprema za pravi derbi. 😉 A i ako vas oni dobiju više će da vas boli. 😄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, goldberg said:

Vujosevic je mogao samo da sanja sredstva koja su na raspolaganju KKCZ ili KKP u poslednje tri sezone.

 

Cak i Radonjic iz ranijih sezona nije imao ovoliko koliko ove sezone imaju on ili Obradovic.

 

Recimo, u sezoni u kojoj je ostvareno 16 od 30 pobeda i 9. mesto na tabeli igru su nosili Jovic (druga ozbiljna sezona), Guduric (druga ozbiljna sezona), specijalci Lazic i Dangubic, uz neverovatne sezone Kuzmica i Simonovica i pomoc trojice stranaca koji ipak nisu bili neka imena u svetu kosarke. Najvise EL sezona u karijeri u tom timu imao je Bjelica, mislim Milko Bjelica koji je sluzio kao druga petica (trecu nismo imali puna 3 meseca).

 

Sad su tu Hollins, Wolters, White, njegovo visocanstvo Kalinic, to su 4 vrhunska pojacanja, uz 6-7 domacih igraca u najboljim godinama - sve to kosta.

 

Partizan za EC ima isto uzasno veliki budzet - vrhunski trener, pa 4 jako dobra igraca sa odlicnim CV + najbolji centar EC prosle sezone i 5-6 igraca koji imaju solidna primanja za pomocne opcije.

 

Vujosevic se na visine peo sa petorkom od 4 mlada igraca i Lasmeom, a zamene su mu bili Rasic, Bozic, Vranes, Milosevic, Djekic... drugo vreme i drugi sistem, ne moze da se poredi.

 

 

Seti se samo nivoa bahatosti iz doba vladavine DV kada uporedjujes neke stvari. Od sramnog otimanja igraca , pretnji sudijama, upadanja u svlacionicu... Bukvalno su radili sta su hteli.

Ima jedna slika sa kosarkasima Zvezde u dresovima bez ijednog sponzora, a ima i slika Partizanovog dresa iz doba  aparthejda natrpanog sponzorima.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Inbox said:

kada je KKP imao dosta, mi smo tezili nuli

 

Sada Partizan ima duplo vise a nekada je imao beskonacno puta vise (jer, deljenje sa nulom). 

 

Aparthejd i dalje traje. 

 

Mozda i dodjemo do nekog izjednacenog nivoa i to ce biti najveci aparthejd ikada. 

Link to comment
Share on other sites

Da li će neko na kraju sezone ako izduvate za ABA titulu i ne udjete u finale EC onako ljudski ali i strukovno da priupita Žoca: ,,Majstore...šta bi majkumu?...otpustio si 9 igrača koji ti ne valjaju...doveo 10...2 F4 EL igrača, 2 iz NBA, MVP- a EC finala, platio odštetu za Madara kojeg čeka Boston...mala ti bila cifra od 900k kao ekvivalent tvoje ljubavi prema klubu pa si uzeo 1,2 miliona..."

 

Ili će se samo nastaviti sa pripremama za narednu EC sezonu sa najskupljim rosterom u istoriji košarke na ovim prostorima a kada poželite da nekog zamenite od igrača moraćete da ga isplatite u fulu jer niko normalan ih neće preuzeti sa tim preteranim platama. Gledajte Lesoru na vreme da završite sošku (ako pretekne do tada)...bar za KLS da budete favoriti.

 

 

 

 

 

 

  • Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Wingwalker said:

Gledajte Lesoru na vreme da završite sošku (ako pretekne do tada)...bar za KLS da budete favoriti.

Sve 5 samo si (kao i ja pre neki dan) zaboravio da je covek reprezentativac Francuske (osvajac bronzane medalje na SP u Kini). Tako da ne znaci pasos, vec ima francusko kosarkasko drzavljanstvo. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...