Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

 

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

 

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

 

 

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

 

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

 

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

 

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

6 minutes ago, Dl91 said:

Covek je doslovno pricao o Zvezdi, i danas. 

 

Doslovno mu je bilo postavljeno pitanje na koje je covek odgovorio da ne veruje da je nesto neregularno i da Zvezda igra dobro, nakon cega je usledila i ova 'gard' situacija.

 

I jos par pitanja o derbiju..

Edited by fillam
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kronostime said:

Zeljko Pantic je prilicno tuzna prica nakon smrti sina, tako da smatram da mu ne treba pomagati nekim quotovanjem ili navodjenjem istog u njegovoj bolom iskrivljenoj stvarnosti.

:default_coffee:

 

Zbog Pantare Shamrok Stanoje je i drzao KZS:87:

 

Jedini i prvi koji je objavio dugove nasih klubova nakon objavljivanja na sajtu APR-a, zbog cega su nova i n1 toliko dugo cekali da malcice progovore o tome:default_coffee:

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Kronostime said:

Zeljko Pantic je prilicno tuzna prica nakon smrti sina, tako da smatram da mu ne treba pomagati nekim quotovanjem ili navodjenjem istog u njegovoj bolom iskrivljenoj stvarnosti.

:default_coffee:

 

Trebalo bi to razdvojiti jer nije baš direktno uzročno-posledično vezano.

 

Prvo, to moram da kažem, za način na koji se borio sa sinovljevom bolešću od mene ima isključivo veliki respekt. Bio je dovoljno razborit da brzo posumnja u dijagnozu i terapiju Dane Grujičić i domaćih lekara, dovoljno uporan i sposoban da prošvercuje uzorke tkiva (jer legalno nije imao načina) u međunarodnu laboratoriju i dobije mišljenje najjačih svetskih lekara iz te oblasti. Skupio je ozbiljan novac u rekordnom roku kada je trebala operacija i zahvaljujući svemu tome sasvim sigurno produžio život sinu bar za nekoliko meseci, uspevajući da mu usput priušti i dosta životnih zadovoljstava, druženje sa košarkašima Kingsa, fudbalerima Reala i još mnogo toga, ne sećam se svih detalja. I vrlo dobro je znao da je uradio apsolutno sve što je moglo da se uradi i bar je u tom delu je bio miran, da na sve što se desilo nema još i neku grižu savesti ili prebacivanje sebi da je još nešto mogao da uradi. Na kraju, osnovao je i fondaciju Isaija sa ciljem pomoći roditeljima dece koja oboljevaju od retkih bolesti. Koliko razumem, roditelji na svoju osnovnu muku vezanu za bolest deteta, moraju da se pate i sa sujetom domaćih lekara i šumom nejasnih propisa. I na kraju i skupljanjem para.

 

Koliko god traumatično bilo sve što se desilo, ne mislim da ga to oblikuje. On je bio manje više ovakav i ranije. U pitanju je čovek koji situacije koje prati vrlo brzo analizira, ocenjuje, svrstava u neke svoje vrednosne kategorije. I u tome zna da bude vrlo analitičan i ponekad to sve ima smisla. Češće, međutim, kliza u teorije zavera i manije gonjenja i to ode u toliku krajnost da postaje potpuno apsurdno. Ne pomaže ni to što se u samu fudbalsku igru ne razume baš najbolje, a upravo iz takvog ograničenog znanja crpi mnoge osnove za sve što dalje komentariše i radi. Naravno, ni jaka navijačka zagriženost ne pomaže u objektivnosti i formiranju stavova. S druge strane, dobar je u onome čime je krenuo da se bavi kao novinar, ekonomskim aspektom sporta i sportskih objekata. Tu može dosta razumnih stvari da se čuje. Ili o tome ja imam manje pojma, pa mi zvuči kao nešto što ima smisla. I na kraju, sve to upakovano u taj bizarni produkt njegovog serijala gde je u stanju da najmanje jednom nedeljno po čitav sat komentariše manje-više uzak spektar tema, to ispadne slično gomili nekih drugih čudaka koji, uglavnom na bizarnost i način izražavanja pogodan za mimove i gifove, imaju svoje fanove i pratioce. Ja se trudim da maksimalno izbegavam takve sadržaje, čak me i nervira što imaju popularnost, ali evo što se Pantića tiče, ponekad pogledam delove njegovih emisija.

 

Uglavnom, ne postoji jedan pridev ili rečenica kojom bih ja mogao da ga opišem, probao sam da objasnim koliko je to kompleksno kod njega. Samo hoću da naglasim da nije ni tačno a ni fer objašnjavati ga isključivo kroz tragediju koja mu se desila.

 

Što se ove situacije sa Stanojem tiče, tu je upravo upao u krajnost o kojoj sam pričao, poblem je što se i Stanoje na kraju upecao i sad više nema trika da se to brzo završi. 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

:default_coffee:

 

Sta je ovde na nivou zadruge:default_coffee: Jedini novinar u Srbiji koji je analizirao dugove CZ i Partizana:default_coffee: Sto pokazuje koliko je novinarstvo u Srbiji zabrazdilo, kad niko o tome javno ne govori. 

 

 

 

Koji to novinar ima intervjue sa NBA zvezdama i trenerima ada nisu posleti odrzavnom trosku preko Arene sport:default_coffee: Doduse poizbrisao mu Mican iz SNS-a sve te intervjue.

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...