Smrtokapa Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mislim da bi bilo pošteno da moderacija uzme u obzir ovu narodnu inicijativu, sakupili smo dovoljno potpisa. A i u skladu je sa borbom za demokratiju. Svakako da po slovu pravilnika ima osnova za donetu odluku, ali valja uzeti u obzir i duh zakona.
Čvarkov Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I ja se pridružujem. Kolega Red je dao veliki doprinos na temi studentskih protesta i nije problematičan. Zamolio bih moderaciju da razmisli i promeni odluku.
Čvarkov Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: Mene ❤️ Jbg, pogreši nekad i moderacija. 3
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Čvarkov said: Jbg, pogreši nekad i moderacija. Šta da rade, moraju da me štite kao belu medvedicu. Šalu na stranu, ispali su ozbiljni carevi tada, kao i forumaši koji su im skrenuli pažnju da su pogrešno protumačili moj upis (čini mi se baš na KKCZ temi). Nažalost, vrlo sam skeptična da će se tako nešto desiti i na ovom delu foruma. 1
Smrtokapa Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Takođe je skoro dole na košarci i Stefiju smanjena jedna kazna nakon što su forumaši ukazali na nove činjenice, tako da se iz tih primera vidi da nije teško.
Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Na kojoj temi se desio "slučaj Račak" koji je prouzrokovao trajni ban. Da vidim o čemu se radi
Eddard Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Da budem iskren, kad sam ja bio mod, ovakvi upisi su bili instant trajni ban. 🤷 Spoiler Ali, prestrogo je, može i 30d. Dajte čoveku šansu, inače je korektan. A nije da ni mnogo gore relativizacije nisu prolazile sa blažim kaznama.
nemanjaol Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Podržavam apel. Iz ostalih postova je jasno da covek nije u 'heroj, a ne zlocinac' fazonu. Edit: Plus se banovanjem gubi prilika da se coveku ukaze zasto nije u pravu, kao sto je Crni to vec krenuo da radi Edited 15 hours ago by nemanjaol
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pridružujem se molbama da se ukine trajni ban za Reda. 1
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako nešto znači, potpuno podržavam inicijativu da se ukine trajni ban kolegi.
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Veća sranja su prolazila samo sa brisanjem postova. Nije za trajni.
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago U principu svi ste u dobroj nameri više ili manje (ne, neće neko promeniti stav "ako mu se objasni", za 30 godina po forumima to se desilo tačno 0 puta) negde u pravu. Problem je što je bezbednosna agencija Vox92 već neko vreme utvrdila da je taj nalog rezervni / klon i bilo je pitanje vremena kad će iskočiti iz rezervne u glavnu ulogu i servirati neku "dobro poznatu" a "kontroverznu" tezu. Držeći se tradicionalnih kriterijima (što Eddard reče) ovo što je napisao (sa znanjem o forumu, događajima pre 26 godina i iskustvom koje poseduje) je dovoljno za trajni ban i to je to. Svesni smo, takođe, da mnogi ovde slično razmišljaju, ali kao što rekoh na drugom mestu - misaoni delikt nije zapravo delikt ni na koji način. U to ime, slede jedna dobra i jedna loša vest: Dobra: Gledaćemo mi njega ponovo, siguran sam, ako ga već i ne gledamo. Loša: Završiće isto kao i ovaj i prethodni put. 1
nemanjaol Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne kapiram sto mi premestate post. Da sam hteo da ga objavim na drugoj temi to bih i uradio. Mislim da je vrlo relevantan za temu o kojoj smo ovde pisali
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, nemanjaol said: Ne kapiram sto mi premestate post. Liberalizam, levica, desnica, woke, sukobi mišljenja - to ne spada u ovu temu, gde god da si želeo da ga objaviš. Ako će se iz toga razviti diskusija, na pravom je mestu i lakše je da počne tamo gde je prirodno nego da posle premeštamo gomile postova.
Div Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Pa nije nemanjaol postavio post radi diskusije o liberalizmu, kapitalizmu, levici nego o gušenju drugih, dtrugačijih, mišljenja i ne verujem da nisi to razumeo. Edited 4 hours ago by Div 4
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote Trans zena priča o tome gde je sve trans pokret pogresio i kako je izgubio podrsku javnog mnjenja u SAD Jedna dobra poenta koju je iznela je da je americka levica postala previse iskljuciva, i da je ljude sa kojima se slagala po 90% pitanja iskljucivala zbog poslednjih 10% I tako ljude iz saveznika pretvarala u neprijatelje i protivnike. Takodje su pricali i o onome o cemu se vodila rasprava pre dva dana ovde. A to je kako se koriste taktike promovisanja tzv 'wedge' pitanja, odnosno pitanja koja izazivaju oštre podele i onda se kroz njih produbljuju rascepi medju ljudima koji po vecini pitanja (cak i iz te 'wedge' teme) misle isto. @Div Izvini. Čitam ponovo i tu je baš gde treba da bude. Ali svejedno, nije ovo tema o tome. Možda da otvorimo onda novu temu o "gušenju drugih, drugačijih mišljenja"?
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali @fancy, onda prvi dio njegovog posta, prije edita: Quote Napišite javno čiji je klon, veliko interesovanje javnosti za slučaj zahteva i veću transparentost. Open the (Epstein) files! Na drugoj temi ne znači ništa i dolazi niotkuda. Ako se post gleda kao cjelina, u kontekstu teme nije jasan. A sumnjam da je autor srećan zbog tog rešenja. Zapravo, napisao je da nije. 🙂
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Mina D. Harker said: Ali @fancy, onda prvi dio njegovog posta, prije edita: Znam ali ajde, tako može svako da napiše "prvi deo posta" da bi zatim došao i drugi deo posta s videom i dugačkim objašnjenjem koji nema veze s prvim. Plus je taj "prvi deo posta" eksplicitno napisan u postu koji je direktno prethodio.
feanorlfc Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I zasto ga niste banovali jos tada kada ste utvrdili da je klon? Ovako ispada odgovor moderacije: 'ionako je bio klon, kraj rasprave'. 2
nemanjaol Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Div said: Pa nije nemanjaol postavio post radi diskusije o liberalizmu, kapitalizmu, levici nego o gušenju drugih, dtrugačijih, mišljenja i ne verujem da nisi to razumeo. Evo samo da budem skroz jasan da je Div imao dobru interpretaciju zašto sam ono što sam pisao okačio ovde
Recommended Posts