bodo Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 7 vezanih pobeda Denvera. Sledeće dve kući Sparsi i Seltiksi, pa bi to moglo da ode i na 9. Inače, sinoć su od nekih 3 min do kraja treće, do polovine četvrte, napravili 32-11, ili tako nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Valja tankovati za taj pik, ali necu lagati, uvek je prelepo saplesti Dalas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Valja tankovati za taj pik, ali necu lagati, uvek je prelepo saplesti Dalas. Rekoh ja Frenčajzu da je Houston podigao kvalitetu igre i da su postali neugodni. Sunse su dobrano namučili a eto sad i dobili Dallas koji je bio u dobroj seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 I Meloun izgoreo, pošto su i iste sudije od pre neko veče, ovo je baš smešno. Shvatam ja da Jokaru zabole za TD, ali ne mora baš da stane na 9,8,9 skokova u poslednja tri meča 😁 Pokuševski baš dobro igra prethodnih nekoliko mečeva, sinoć je imao +1 za 33 minuta. Oklahoma će biti ultra zabavna sa ovim mladim igračima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Malone se ugleda na Pop-a XD. Mada ten mu je više zalicio na Obradovića. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 56 minutes ago, bodo said: Rekoh ja Frenčajzu da je Houston podigao kvalitetu igre i da su postali neugodni. Sunse su dobrano namučili a eto sad i dobili Dallas koji je bio u dobroj seriji. Pratim ih jer je to moj tim, vidno oni tankuju. A i nije im tesko, kada nisu spojili 3 utakmice sa full rosterom. Ali svakako mi draze da tankuju tako sto ce da muce rivale, nego kaondo skoro, kada su kuci od Memfisa izgubili sa 49. Jedini nacin da pik ne ode kod OKC je da Hjuston bira medju prva 4. Pa se sad kockamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Aleksej Pokusevski over the last 5 games: 18.6 PPG 5.2 RPG 2.8 APG 46 3P% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Nek se zapise nedje da je Kosta prvi sve rekao za Pokua. Mali je da real deal, podseca na Kukoca cim se priblizi reketu. Moze da shutne(uzasno ga je tesko braniti kad puca za 3,pogledajte kako cak saceka da mu se difens plejer priblizi i svejedno puca),moze da udje u reket u prodor,moze da asistira,moze jako do samog kraja... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Može i ovo da ostane zapisano - o Bogdanu On 3/14/2021 at 9:32 AM, Kosta said: Mislim da je on, vise-manje, zavrsio bilo sta ozbiljnije u NBA. 2 2 10 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) 12 minutes ago, Barkley#34 said: Može i ovo da ostane zapisano - o Bogdanu Pa to i stoji. Odlucio da igra u Atlanti umjesto da osvaja titule. Nuff said. Da nece mozda all star da postane? Ne kuzim kako mislis da sam pogrijesio u procjeni. Edited April 8, 2021 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Dont feed the troll! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 2 minutes ago, 12Laki said: Dont feed the troll! Ne mislim da je Barkley trol, ali mi nije jasno kakav on to napredak ocekuje od Bogdana. Dobro, uci ce konacno u plejof, to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Nije da nije u pravu Kosta. Bilo bi dosta lepse da gledamo Bogdana u ekipi koja je pretedent za titulu, nego samo PO ekipa koja ce ispasti u prvoj rundi. Jang kada dostigne svoj zenit, Bogdan vec zavrsio karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 (edited) Dakle, 90% igraca je u startu zavrsilo bilo sta ozbiljnije u NBA. Good to know 😆 Edited April 8, 2021 by Alex_Serbia 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 41 minutes ago, Drakaris said: Nije da nije u pravu Kosta. Bilo bi dosta lepse da gledamo Bogdana u ekipi koja je pretedent za titulu, nego samo PO ekipa koja ce ispasti u prvoj rundi. Jang kada dostigne svoj zenit, Bogdan vec zavrsio karijeru. Jedna sushtina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 34 minutes ago, Alex_Serbia said: Dakle, 90% igraca je u startu zavrsilo bilo sta ozbiljnije u NBA. Good to know 😆 90% nba igraca nikada nije osvojilo titulu,bilo all star,igralo plejof? Care 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Uh da je ovo ušlo... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Ma @Drakaris i @Kosta su malo salty što Bogdan nije završio kod LeBrona. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Jeste, baš je propao Bogdan. Uzima 20 miliona po sezoni, igra u prvu petorku ekipe koja ide u PO. Vjerovatno i on želi da nastupa u ekipi koja ide na titulu, ali čovjek uzima ono najbolje što ima u datom trenutku. Atlanta je fina ekipica. Nije ni Bogdan nekakav veliki faktor u ovoj ligi da bi se samo gledao kroz prizmu titula. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 @Darko tacno,jesam razocaran. @Misdongard Za pare sam vec rekao svaka cast. Meni bi bilo drago da uzme i 50 po sezoni. Ali takmicarskom duhu tu vise ni traga nema. @Alex Reci mi,kako ti vidis njegov moguci buduci napredak? Ok,uci ce u plejof,ali to je vise timski uspjeh. Skok pojena po tekmi u prosjeku? All star uskoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 9 minutes ago, MilošVB said: Uh da je ovo ušlo... Šta da je ušlo, ovo je čisti faul u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Bogdanović nije ni top50 igrač u NBA. Možes sigurno u skoro svaku ekipu pronaći 2-3 bolja igrača od njega. Njemu je idealno da bude neki 3-4 igrač ekipe, što je slučaj u Atlanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Sad ide klasicni schedule loss protiv LAC. Ko je pravio raspored serem mu se u carapu. Ne vidim razlog da se nesto posebno cimamo, odmor za nosioce, anlishovati Tya, Sir Langstona, Moorea i Stixa, pa za koliko bude dovoljno. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts