Miki28 Teoljub Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Przi Juta za 3 poena samo tako🔥🔥🔥 vec 11 trojki a ni pola 2/4🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Trpaju Džezeri. Jared Dudley više ne liči ni na rekreativca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Malo mi je nejasan ovaj plan Vogela da mu Caruso i Harrell igraju nesto sto nije njihova igra tj Caruso da izigrava CP3 a Harrell da izigrava nekog point forwarda. Kuzma ne pipa loptu a jedini u ovoj oetorci moze da donosi poene iz nicega👍 Sve u svemu, ocekivano da ce ih Juta demolirati. Sto vise na pol pa nek odmori Lebron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Bez Dennisa i AD-a nemaju Lejkersi ovdje šta da traže. Još ako Donovan krene da ubacuje prijeti ''stoka'' razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 (edited) Cist faul nad Bookerom na ovom sutu za 3 za izjednacenje Edited February 25, 2021 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) 3 hours ago, Miki28 said: Cist faul nad Bookerom na ovom sutu za 3 za izjednacenje Čist faul, nema dileme. jošse tu i ne vidi najbolje . ja sam gledao uživo i prikazali su nekoliko puta.točno ga udara po podlaktici šuterske ruke. ali da budem pošten do kraja mada sam ovde već bio ismijavan od strane pojedinih forumaša u vezi suđenja Sunsima akcija koja je prethodila tom šutu, znači zadnji aut iako je bio under review zaista nisam siguran da je loptu izbacio zadnji čini mi se Hayword. Iako su dugo viječali do konačne odluke čini mi se da je Šarić zadnj dirao loptu.Pa ako važi ona '' lopta ne laže'' onda je ovo i najpravedniji ishod. A što se tiče same utakmice oet su Sunsi prosuli +17 sa sredine druge četvrtine. Monk je ubacivao bijelu tehniku ceo meč. A odmah za njim i Boll. Sve u svemu sjajan meč za gledanje po pitanju neizvjesnosti. Booker je izvrsno krenuo ,16 već u prvoj a onda je taj momentum preseklo nekoliko brzih ličnih zbog čega je morao duže odmarat. Osim njega nitko nije bio nešto posebno raspoložen , možda još donekle CP3 ali ipak premalo za solidnu ali ne nešto više od toga ekipu Hornetsa. Edited February 25, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) Ali obraz da staviš dvojicu iz Bostona na all star. Užasno. Mislim, nije stvarno užasno, boli me uvo za all star. Samo, nekako je super što se noćas Trejo sprdao sa goblinima i dao više negoli all star dvojac zajedno. Edited February 25, 2021 by zorex 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Kazah im lepo juce da je trap game i opet nista.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) 5 hours ago, Miki28 said: Malo mi je nejasan ovaj plan Vogela da mu Caruso i Harrell igraju nesto sto nije njihova igra tj Caruso da izigrava CP3 a Harrell da izigrava nekog point forwarda. Kuzma ne pipa loptu a jedini u ovoj oetorci moze da donosi poene iz nicega👍 Sve u svemu, ocekivano da ce ih Juta demolirati. Sto vise na pol pa nek odmori Lebron Utah zasad igra neku drugu dimenziju košarke. Do kada će to tako ne znam. Nisam baš nešto optimist da mogu do samog kraja ovako. Snaći će i njih period slumpa kao što to prolazi svaka ekipa tijekom regularnog dijela sezone. Vi ste zaista strano hendikepirani u ovom trenutku i ovaj rezultat za mene i nije neko iznenađenje. Ali postoji u Engleza ona ' when the going gets tough the tough get going'. Stoga na kraju se broje mrtvi. 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kazah im lepo juce da je trap game i opet nista.... Evo vidiš imaš dobar špurijus. A da kreneš u kladionicu 😁. Na Pho je bilo mislim -430 i -9,5 spread Edited February 25, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 56 minutes ago, zorex said: Ali obraz da staviš dvojicu iz Bostona na all star. Užasno. Mislim, nije stvarno užasno, boli me uvo za all star. Samo, nekako je super što se noćas Trejo sprdao sa goblinima i dao više negoli all star dvojac zajedno. PAMETNOM DOSTA. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Kako su se Lejkersi raspali nakon povreda, Denver je još super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Bolje da imam dobru frizuru, nego da budem igrac kao Tre Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Čekajte jel' to All Star tekma ili izbor za mistera univerzuma. Malo je deplasirano rugati se nekome izgleda radi. Nikad nisam shvaćao zbijanje sala na taj račun. Ajde da kritiziramo nečije ponašanje ili narav ali ismijavati nesto što je Bogom dano je baš ono "lame" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Da sam na njegovom mestu, osisao bih se na celavo, ali tada bi klempave usi pravile veci problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 4 minutes ago, Drakaris said: Da sam na njegovom mestu, osisao bih se na celavo, ali tada bi klempave usi pravile veci problem A kome bi to pravilo veći problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 2 minutes ago, bodo said: A kome bi to pravilo veći problem? Njegovoj karijeri, vidis da nije izabran za ol star. Da izgleda kao Luka, bez dileme bi isao na ol star, jos bio i starter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 16 minutes ago, bodo said: Čekajte jel' to All Star tekma ili izbor za mistera univerzuma. Malo je deplasirano rugati se nekome izgleda radi. Nikad nisam shvaćao zbijanje sala na taj račun. Ajde da kritiziramo nečije ponašanje ili narav ali ismijavati nesto što je Bogom dano je baš ono "lame" torimaux, pa gde si video allstara ovako procelavog a fura se na trep hibsteraj? ne ide to, moras biti uzor mladima. zamisli neko zavedeno cheljade stavi poster na zid, baka ili deka udju u sobu i strefi ih neka srcka ili sl? danas vise nego ikada moramo paziti na frizure i zdravlje, jer je to preduslov za odbranu koja nije sramotna ja razumem da trae ima mnoge allstar skillove, siguran sam da ume da zonglira i vise lopti odjednom. al da se osisao na vreme kao arkan cecu, sad bi bio tu gde i pripada. na allstar tekmi. 10 minutes ago, Drakaris said: Njegovoj karijeri, vidis da nije izabran za ol star. Da izgleda kao Luka, bez dileme bi isao na ol star, jos bio i starter. sve je lakse kad su ljudi lepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Ništa bez Draymonda, čovjek je ljepilo. Mogao je sinoć da ostane na 5-6 poena, ali bi opet bio najbolji igrač na parketu. Jason Kidd među visokim igračima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 vidim boston na solidnom desetom mestu na istoku. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Wiseman je trenutno truba defanzivno, dečko je za 18 minuta napravio 6 faulova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, gggggggg said: vidim boston na solidnom desetom mestu na istoku. I to ekipa koja je imala vrlo malo problema sa povredama, tj ako nisam nešto zaboravio, samo je Kemba imao pauzu od tipa 2-3 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Deluje da je u Bostonu pukla tikva. Mislim da su u riziku da izgube Browna ili Tatuma ako Ainge precuti mudro i ovaj trade deadline... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 2 hours ago, gggggggg said: vidim boston na solidnom desetom mestu na istoku. Pogotovo kad se Lepi Bogi vrati u Jastrebove iz Bergama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, realno *w said: I to ekipa koja je imala vrlo malo problema sa povredama, tj ako nisam nešto zaboravio, samo je Kemba imao pauzu od tipa 2-3 nedelje. marcus smart ne igra od kraja januara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts