Marko Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Quote Same energy. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 https://www.espn.com/nba/player/_/id/3907387/ben-simmons Kad smo već kod Simmonsa, obratite pažnju na skokove/asistencije/ukradene/blokove po utakmici ove sezone naspram karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 simmons kada bi umeo da navežba spotup tricu i slobodnjak, bio bi nova verzija lebrona. ali avaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Unikatan igrač stvarno, ali taj feler ga mnogo koči. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 (edited) Edited February 16, 2021 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 8 hours ago, đubrivo. said: simmons kada bi umeo da navežba spotup tricu i slobodnjak, bio bi nova verzija lebrona. ali avaj. Pisao još pre par godina, kad bi nabacio šut pogotovo trojku imao bi potencijala da bude među top 10 ever, izuzetan talenat sa sjajnim skilsima na obe strane terena, samo ga taj šut jebe. I ne znam što je za njega toliki problem da odvoji jedno leto i da vežba taj šut svakodnevno dok ga ne napravi. Sve mi deluje kao da hoće da tera neki inat, da pokaže da može da igra u ligi i bez šuta. Da igra može, svakako, ali on sam dosta gubi, bez šuta biće ono što je sad trenutno, neki all star za kojeg može da se kaže da je borderline i dobar defanzivac i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 29 na poluvremenu. Ajmo do novog rekorda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 MPJ je najobičnija štetočina na terenu - učinkom, a pogotovo stavom on ne zaslužuje ni jednu sekundu na parketu. Katastrofa! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 MPJ je najobičnija štetočina na terenu - učinkom, a pogotovo stavom on ne zaslužuje ni jednu sekundu na parketu. Katastrofa! U PO prosle godine ga je bas dobar stav izvukao iz govana.. Ove katastrofa, decko doda samo kad mu ispadne lopta.. lego to izgleda kad ulazi, samo kad me ulazi bas je sto velis stetocina Sent from my de la kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 1 hour ago, Ječmendo said: MPJ je najobičnija štetočina na terenu - učinkom, a pogotovo stavom on ne zaslužuje ni jednu sekundu na parketu. Katastrofa! Ona sekvenca je bila smehotresna: 1. Maši šut 2. Hvata ofanzivni skok 3. Lopta mu ispade iz ruku ali je nekako zadrži 4. Maši ponovo i hvata skok, ako me sećanje služi 6. Ne gleda nikoga i maši off-balance šut Posle toga nije ulazio u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 7 hours ago, Skyglider said: Sve mi deluje kao da hoće da tera neki inat, da pokaže da može da igra u ligi i bez šuta. ne verujem u tu tezu, jer kad osetiš da možeš biti u nečemu najbolji u dvorištu a ne na svetu (a da je taj nedostatak realno popravljiviji nego nešto drugo) mislim da svako dobije entuzijazma da uradi nešto na temu. ja mislim da on jednostavno ima osećaj za šut kao nerlens noel Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Gledajuci one njegove pokusaje pomislim da li decko ima mozda problem sa dioptrijom? Naravno tehnika mu je 1-, osecaj vrv nepostojeci, ali nemoguce da ne moze to da navezba pored milion specijalizovanih trenera i svih mogucih uslova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 4 hours ago, AgroLaki said: Gledajuci one njegove pokusaje pomislim da li decko ima mozda problem sa dioptrijom? Naravno tehnika mu je 1-, osecaj vrv nepostojeci, ali nemoguce da ne moze to da navezba pored milion specijalizovanih trenera i svih mogucih uslova. Kao neko ko igra sa minus 4 i minus 2.5, mogu da ti kazem da bi mu i pregled igre opao dosta 😛 Mada oni svi nose dresove, ne mora ko ja da pokusava da napravi trojke tako da oba saigraca budu u istoj boji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Jel ovo sinoć Harden sa Harrisom i G ligašima dobio Sunse? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Jel ovo sinoć Harden sa Harrisom i G ligašima dobio Sunse? jos su sunsi vodili 24 razlike pri kraju druge cetvrtine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Sto u danasnjem enbijeuju znaci koliko i +10 pre 20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 3 hours ago, Chaos Is Me said: Jel ovo sinoć Harden sa Harrisom i G ligašima dobio Sunse? Nije da ih baš nešto branim ali ovi su u drugom počeli ubacivat i bijelu tehhniku. Čak i mučeni Tyler Johnson koji u svom mandatu u Phoenixu nije mogao vola ubosti dao je pet trojki. Sveukupno su dali 20 trojki iz 40 pokušaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 1 hour ago, bodo said: Nije da ih baš nešto branim ali ovi su u drugom počeli ubacivat i bijelu tehhniku. Čak i mučeni Tyler Johnson koji u svom mandatu u Phoenixu nije mogao vola ubosti dao je pet trojki. Sveukupno su dali 20 trojki iz 40 pokušaja. Preko 90% otvoreni sutevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ovo Anthony Mason bese? Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 Ovo je Njujorski trash romantizam... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts