Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Ako se gleda tradicionalno, onda bi samo Joe Ingles mogao da bude Bond. Međutim, ako se gleda kroz pošto poto uvažavanje različitosti, e onda može svako, crn, žut, mršav, debeo, žena, gej, trans... Sve može i sve prolazi :classic_biggrin:

Posted

To da. Ja sam išao malo po logici ko najviše podseća na Craiga, pa je Ingles tu razume se najbliži. Bogi nije baš taj tip i kad se izuzme sam izgled, a što se same face tiče, ta nosurda mu baš ne bi išla u prilog 😁

Posted
8 hours ago, L0shMi said:

Zabrinuo bih se da sam razumeo.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Ja savršeno razumem, ali bih otišao u žešći offtopic. 

Mogao bi i Bron da bude Bond. 

• Like 1
Posted
6 hours ago, DameTIme said:

Bogdanova fotka izgleda jako realistično xD 

Bogdan u kockarnici, seems legit.

Negativac naravno DV koji ga ganja u pola noci.

• Like 1
  • Ha-ha 10
Posted

bron realno treba da glumi terminatora ili tako nekog kiborga

ono, poslali su ga kroz vreme da spasi lejkers franšizu ali je došlo do nekog glitcha u matrixu i dobio je wbrooka, mela, deandrea, ronda, dvajta

kao, vratio se u prošlost ali je i dalje 2021. to bi bila neka storija

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted

Kako se razvija situacija teško će Klej zaigrati i ove sezone. Ja mislim da se nijedan igrač nije vratio u dobrom svijetlu nakon ovolike pauze. Vigins propušta pola mečeva. Biće ovo još jedna košmarna sezona.

Posted

za kleja odavno ide priča da je realan datum kraj januara, početak februara, pa onda lagano uvođenje u ritam ako nema nekakvih setbacks. 

ono predviđanje da se vraća oko božića ili nove godine nikada nije bilo smisleno

jel' ima nekih novih vesti ili je to ovo što sam i ja čuo na nekom dubs podcastu pre metar dana?

• Like 1
Posted (edited)

Betonligar je u fazonu ispadamo iz lige 100%, ja sam u fazonu osvajamo.

Spoiler

Truth-is-out-there.jpeg

edit: Simmons kaže da misli da Kajri više neće igrati basketa, bar ne ove godine.

Edited by freethrow
  • Like 2
Posted

Jel vakcinacija u nekim zemlja obavezna?

Nije mi bas jasno sta je problem ako je Kajri ili neko od ovih drugih igraca  dovoljno lud i tvrdoglav da svaki dan radi test.

Zasto bi on predstavljao opasnost za treceg zamenika ekonoma i njegovu babu kuranu koja  je u rizicnoj grupi?

Posted
12 minutes ago, oubrevo. said:

irving za ronda & THTa, jer pelinka radi odličan posao

mada kontam da bi lebron podneo ostavku i odneo svoje talente u barajevo.

Odlicna fora ali prije svega originalna👍 keep up the good work💪

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...