delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Lowry znaci 3x30m Sterling Brown u Dallasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Opa, Bruklinska pljačka Džef Grin u Nagetsima 10/2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Jeff Green u Denveru 10m/2y opaaa, druga negarantovana ovo je strasan potpis naravno, ko god uzme Jeffa pravi dobar posao jer potpisuje za male pare a igracina je sad imaju i Jeffa i Dzamajkla +Aaron ozbiljna rotacija visokih oko Jokica Nwaba ostaje u HOU 15m/3y Mavsi ce izgleda landovati Bulleta a Moe Harkless u Kingsima 2y/9m$ da li to znaci nesto za Badija 😛 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 neverovatno kako ih je paul navukao. i to sve zbog usera od playoffa 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Odlican posao Denvera. Jeff je jedan od mojih omiljenih role playera. Miami ozbiljan roster pravi, bice zanimljivo videti Batlera i Lowry-a zajedno. Au 4y/100m za coveka kojima ima 36 godina... ne znam sta da kazem na to. Edited August 2, 2021 by Igor028 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 16 minutes ago, stoudemire said: mozete da se smejete koliko hocete ali igrac kao sto je chris paul i njegov uticaj na terenu i van njega apsolutno vrede 30 miliona po sezoni u ovim okolnostima kad pljuste ugovori na sve strane. cetvrta sezona verovatno nije full garantovana, a CP3 mi deluje kao igrac koji ce biti dobar do svoje cetrdesete, kao stockton, kidd i nash npr. backcourt rotacija paul, booker, payne, shamet, ima li bolje u nba... Post iznad me neodoljivo podseca na: Sad, bez sale, verovatno ne najsrecniji potpis za Finiks, ne toliko zbog visine koliko zbog duzine ugovora, ali verujem da nisu imali mnogo izbora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Koliko sastanče agenti Spensera i predstavnici Vašingtona, samo to čekam, da vidim hoće li Denis tamo. Spenser traži ugovor sličnom Alenu koji ima 100/5. To je meni mnogo. Krađa, Portis 9/2 Milvoki je sjajno prošao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 10 minutes ago, gggggggg said: neverovatno kako ih je paul navukao. i to sve zbog usera od playoffa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Jeste, CP3 ima 60 godina pa što su ugovor dali starcu... čovek je sa 36 najbolji plejmejker lige i igra bolje nego neki 26-godišnjaci. Karijere sportista danas sve duže traju, a i koliko vidim Sansi su se obezbedili. 20 minutes ago, delgado said: Jeff Green u Denveru 10m/2y opaaa, druga negarantovana ovo je strasan potpis naravno, ko god uzme Jeffa pravi dobar posao jer potpisuje za male pare a igracina je sad imaju i Jeffa i Dzamajkla +Aaron ozbiljna rotacija visokih oko Jokica Nwaba ostaje u HOU 15m/3y Mavsi ce izgleda landovati Bulleta a Moe Harkless u Kingsima 2y/9m$ da li to znaci nesto za Badija 😛 Nemoj posle da je neko rekao kako Denver ništa ne radi. Imaju više nego dobru rotaciju za igrača oko kog grade tim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Geri Trent ostao u Torontu 3y/54m$ Zach Collins u Spursima 3y/22m$ I Len u Kingsima Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Preduhitri me delgado, neka je srećan put Kolinsu! Trenta Jr još uvek nisam prežalila... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 8 minutes ago, stoudemire said: dakle nakon dve neuspesne sezone u trecoj ide u lakerse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Pa i nije nešto, ali ok za minimalac Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ariza 13. put menja tim, čestitke! 🎉 Mogli bismo da napravimo glasanje ko je trenutno omraženiji na forumu, Sansi ili Lejkersi. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Musaka u OKC 7m/2Y Ariza se vratio u LA po jos jednu titulu... Zadovoljan sam, moze Trevor i dalje da posluzi kao 3D opcija posebno gde se od njega ne zahteva previse Okupljamo generaciju 84/85 (ako dodju Melo, Dvajtara, a i Igi je u opticaju) 😄 Stize Ellington Toooo!!! . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ali najjace ovo proseravanje kao da ispadne jos da je ugovor dobar. Ako je vec hteo da ispadne covek mogao je da uzme 75/2 i cao bez ikakvog polugarantovanog otimanja para... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Ajde još Grin 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Dwightello se takodje vraca u LA, nije trebao ni ici 🙂❤️ Ellington ce dobiti 1godisnji ugovor, tako da je Buddy Hield ja msm i dalje u opticaju mada ovo je za sad jako dobra, 3 fina potpisa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Lakersi prakticno priznaju da su ispali glupi kao qrac i sad vracaju sve kljucne sastojke sampionske ekipe. Pitanje samo da li je kasno za Dhighta,Ronda i Greena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 howard je bio uzasan u philadelphiji. ellington i ariza su ok, ono sto treba. problem je sto zajedno imaju 70 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Rodjaci sta pije kafana?! Izlaze li ovi moji konacno iz lottery-a?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Nesto sam citao da Oladipo hoce u LaL ne znam kako bi on mogao tu al dobro. Inace McDermot odlicno resenje za stil igre Grega, 42m deluje dosta, ali mislim da ce se isplatiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 Stari smecar Solomon Hill ostaje u Atlanti Dr. Dre sad sigurno ide negde po kesh, a Gasol valjda ima garantovan ugovor, tako da cemo imati obojicu pod kosem 1 minute ago, threepwood said: Rodjaci sta pije kafana?! Izlaze li ovi moji konacno iz lottery-a?! Dobio si Lonza Videcemo da li ce Rajon i Danny hteti da se vrate u sampionsko jato... Sto se mene tice -> moze, ako ce da igraju za vetmine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 2 minutes ago, LordOfTerror said: Lakersi prakticno priznaju da su ispali glupi kao qrac i sad vracaju sve kljucne sastojke sampionske ekipe. Pitanje samo da li je kasno za Dhighta,Ronda i Greena? Za Ronda nema mesta, ionako će biti manji problem oko Brona i Vestbruka što se tiče vođenja napada. Grin je igrao sasvim korektno plej of, dok se nije povredio. Hauard jeste igrao očajno, ali videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 2, 2021 Share Posted August 2, 2021 (edited) Dwightello je i dalje sila, i u ovim godinama spreman kao marinac i dosta bolji od Gasola o cemu smo @HAMMER i ja pricali tokom sezone Vratio se Dvajtelo, brate moj !!! lakersi i netsi se bore za Millsa, uf kad bi ovde pobedili Edited August 3, 2021 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts