Gaga Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Kad kosarku pretvoris u balet,ono faul?Sugavi Broders i onaj zalizani nemac pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ostade Frenki u prasini, jedno osmi flouter Younga, nijedan nije promasio. Ima dovoljno vremena za pristojan sut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Trae znae 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Bas je hladno u Gardenu, salji ih Trejo na spavanje. Ipak je volina Randle i pored odlicnog Trea MVP Hawksa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Cudan izbor da Burks ubacuje loptu, ja sam mislio da ce mozda njemu dati da potegne. Na stranu sto je bacio ocajan pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Rešio rugobica ovo i još napušio Uinija usput. Randle prodao ovu tekmu, školski primer štetočinstva. Vrh tekma, baš uzbudljiva i sa mnogo dobrih poteza. A tek je počela serija. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Kako je Orlando Blum za cigane utisao MSG. Kako da im se ovo ne desi nakon celokupnog festivala seljacizma i dripackog ponasanja pre svega klupe Niksa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Trejo je najbolji igrac u seriji. To se i ocekivalo, da pali i zari, na kraju je presudio u pobedi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Sudije resile tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Bezvezno je da onaj minimalni kontakt na Jangu budę faul. Inace Tej resio Nikse prvo asitencijama u 4/4, pa posle sa 4 vezana poena. Bitna je bila Bogijeva trojka za X. S druge strane opasno vukli Rouz i Burks. Rouz i dalje odlicno zavrsava na obrucu plus je imao dobra dodavanja, a Burks opasno prangija ki da je Steph. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 (edited) Sjajna utakmica, sto se kaze ceo paket smo dobili. Vrhunska atmosfera, izuzetan ritam, vrlo malo faulova do pred kraj. I na kraju neizvesna zavrsnica i kos za pobedu. Trae je bio bas dobar, Knicksi nikako da zaustave to njegovo nadriblavanje sa desne strane gde ili ide flouter ili aley oop. Dobra utakmica za Bogdana. Nije igrao previse sa loptom, ali pogodio 3 vazne trojke u 4/4, ona u poslednjem minutu je bila fenomenalna, kako se dobro i brzo snasao. I sasvim je korektno cuvao Rosea u drugom poluvremenu. Upecatljivo mi je bilo kako je odmah digao i pogodio trojku iz timeouta u sledecem napadu nakon sto ga je RJ stavio na poster. Malo je popizdio, a tad je najodlucniji. Edited May 24, 2021 by Del Piero 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Burks ce ovakvu utakmicu da ponovi tek za Bozic. Neverovatnu je utakmicu odigrao i Niksi to nisu uspeli da pretvore u pobedu, Rouz je isto majstorski odigrao, pogotovo onaj sut za izjednacenje. Rendl je sirovina 6-24 sut, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ono nije ni bio kontakt od strane Burksa,Trae naslanja ruku na njega i faul,jos onaj majmun gleda snimak i faul,vrh tekma,ovako usrano se zavrsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Burks ce ovakvu utakmicu da ponovi tek za Bozic. Neverovatnu je utakmicu odigrao i Niksi to nisu uspeli da pretvore u pobedu, Rouz je isto majstorski odigrao, pogotovo onaj sut za izjednacenje. Rendl je sirovina 6-24 sut, lol Imao je ovakvu ako ne i bolju partiju pre 10 dana tako da ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 3 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 1 minute ago, LordOfTerror said: Imao je ovakvu ako ne i bolju partiju pre 10 dana tako da ono... Tada je sutirao 11-20, danas je 9-13. Meni je to poveca razlika. Veoma je efikasan danas bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 bio je faul nad youngom tada, druga prica sto su malo poostrili kriterijum na kraju utakmice. bogdanovic bas lepo odigrao kada je bilo najpotrebnine, jos mi se cini da igra najbolju odbranu u karijeri. inace nakon ovakve zavrsnice uini se sigurno nece javiti jos sest meseci 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 izvozao ga Trejo fino 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 7 minutes ago, gggggggg said: bio je faul nad youngom tada, druga prica sto su malo poostrili kriterijum na kraju utakmice. bogdanovic bas lepo odigrao kada je bilo najpotrebnine, jos mi se cini da igra najbolju odbranu u karijeri. inace nakon ovakve zavrsnice uini se sigurno nece javiti jos sest meseci Mislim da je ovo ostvarenje njegovih najgorih nocnih mora 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Nekako mi je cudno da gledam Konlija protiv Grizlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ne igra veceras Donovan, sansa za Memfis da naprave brejk. Memfis ima jaku i poletnu ekipu, nece biti nimalo lako Juti da ih prevazidje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Kako je odvratna ekipa ova Juta, nisam siguran koliko su bolji od ovog Memfisa bez Micela. Muka mi pripadne kad vidim kako se ove 2 matore procelave protuve Ingles i Bogdanovic vucaraju po terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Ovi Grizliji su nagazna mina. Mlada, fizički snažna ekipa sa dobrom timskom atmosferom. Vidim da su prvi u ligi po poenima iz reketa, kao i 2nd chance poenima. Kod god hoće da ih pobijedi - znoj, krv i suze mu ne ginu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 4 minutes ago, Ječmendo said: Ovi Grizliji su nagazna mina. Mlada, fizički snažna ekipa sa dobrom timskom atmosferom. Vidim da su prvi u ligi po poenima iz reketa, kao i 2nd chance poenima. Kod god hoće da ih pobijedi - znoj, krv i suze mu ne ginu... Ma koja nagazna mina ima da ih ugaze ovi i bez Donovana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 24, 2021 Share Posted May 24, 2021 Napravise Dzezeri 10-0 serija pred kraj prve cetvrtine. Otkad je izasao Valancjunas, prestali su da igraju. JJJ trenutno kesa, bolje igraju bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts