MrTripleDouble Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Ja sam procitao malopre negde da se pominje i Denver u igri za Hardena. Navodno paket oko Murraya i MPJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Jel svaki tim mora da odigra 4 medjusobna meca sa timom iz iste divizije, ili tu nema pravila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 23 minutes ago, MrTripleDouble said: Ja sam procitao malopre negde da se pominje i Denver u igri za Hardena. Navodno paket oko Murraya i MPJ. Ovo deluje gluplje nego moje prizivanje Kaminskog u GSW... Daješ 2 igrača sa po potencijalno još 8 vrhunskih godina u ligi za lika kojeg u najboljem slučaju jedna sezona deli od Westbrukove epopeje po ligi... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Pa ja nisam siguran da bih sada dao i Murraya glavu za glavu posle onakvog playoffa. btw Kaminsky ce u Evropu izgleda, pominje se Fener i reunion sa Kokoskovim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 20 minutes ago, freethrow said: Ovo deluje gluplje nego moje prizivanje Kaminskog u GSW... Daješ 2 igrača sa po potencijalno još 8 vrhunskih godina u ligi za lika kojeg u najboljem slučaju jedna sezona deli od Westbrukove epopeje po ligi... ja bih dao murraya i mpja u momentu za hardona ali neće se desiti btw 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Uh al gadno izgleda ovaj Malachi Flynn iz Raptorsa, kao zli Stephov brat blizanac ili vanbračni sin Blake Griffina i Delonte Westa. Al deluje kao dobar igrač. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 52 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel svaki tim mora da odigra 4 medjusobna meca sa timom iz iste divizije, ili tu nema pravila? 3 meca sa timom iz iste konferencije, 2 kuci i 1 u gostima ili 1 kuci i 2 u gostima ( random raspored ). Ukupno 42 meca I ostaje standardno sa svim protivnicima iz suprotne konferencije, kuci i u gostima. Ukupno 30 meceva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Uh al gadno izgleda ovaj Malachi Flynn iz Raptorsa, kao zli Stephov brat blizanac ili vanbračni sin Blake Griffina i Delonte Westa. Al deluje kao dobar igrač. Stvarno navala nekih mladih ruznih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) šta reče? Ovo kao na onim starim igricama kada imaš da personalizuješ igrača, ali je to skromno odrađeno. Edited December 21, 2020 by realno *w 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Ozbiljan talenat ovaj Entoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 :ima ga na fantaziju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Nisam smeo ranije, reko, primetice ga A ligasi, pa sta onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 I ja bih izgledao opasno da me cuva Lamelo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) 1 hour ago, Mile1 said: :ima ga na fantaziju Taman sam krenuo da napišem - od momenta kad prođe drat, više nikome ništa ne verujem po pitanju hvaljenja igrača... __________ Pitanje: gde se mogu skinuti cele NBA tekme, naravno u što boljem kvalitetu? Edited December 21, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 4 hours ago, Chaos Is Me said: Džaba Obituary majice kad se citira jedan Boro čorbo. 😁 vonj malograđanskog bljak metala se najednom osetio u threadu 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 (edited) Odlican je Kol Entoni, ja bi mu dao vecu minutazu i na ustrb Fulza. Imao ga ili ne Draki, u pravu je covek za njega. A i ovo sto ga je krio. Doduse za zadnje runde. Gledao ja par pre-season utakmica Orlanda gde je igrao bas dobro. 4 hours ago, stefan81888 said: Bez brige, nudi Hjustonu Ainge sad povređenog Kembu, 2 pika druge runde i da im apsorbuje Hardena u TPE. Kad su uzeli povredjenog Wall-a sto ne bi Kembu. Edited December 21, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 mairosu propustio lepu priliku za greatness kada corbu nije nazvao bivsi kultni bend 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Uzese pika druge runde Bucksima. Kakvi bednici sede na celu lige. Nek im sad bar Woj plati kompenzaciju. Sve besramnici i dupljaci. Ovoj ligi treba reset. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 Osveta zato sto je ostao u Milvokiju a nije otisao u GS ili Majami. Da su mogli da poniste Janisov ugovor uradili bi to. Besramnici, uzese im pika druge runde Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 antetokounmpo bi sada trebao da spisak svih agenata i skauta i slicnih ljudi koji su ga pratili i pustali poruke u poslednjih godinu i po dana. ko ih jebe sto nisu akersi pa da se otvoreno dogovaraju kao sa davisom. ucutakali su pelse tako sto su ovi dobili prvog picka na draftu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: mairosu propustio lepu priliku za greatness kada corbu nije nazvao bivsi kultni bend šta, snimili su nešto posle Koze Nostre? Nisam upućen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Mamu im odvratnu,a cele godine AD i lejkersi i nista,vlasnik pelikana koji bi ga pre poslao u moldaviju nego tamo,al gle cuda,stade kugla sa zionom tamo. Posle onaj vice,ocu postovanje koje zasluzujem,to se zasluzi,ne trazi se. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Odlican je Kol Entoni, ja bi mu dao vecu minutazu i na ustrb Fulza. Imao ga ili ne Draki, u pravu je covek za njega. A i ovo sto ga je krio. Doduse za zadnje runde. Gledao ja par pre-season utakmica Orlanda gde je igrao bas dobro. solidan je kole ali već napisah, meni izgleda kao batica sa basketa iz kraja koga su pokupili jer ima dva srolana džoka u novčaniku da ih spiče posle tekme nekako mu je građa kao u nas regularnih ljudi, nije mi baš za nba takmičenje a nije sad ni da ima nekog vanzemaljskog skilla da taj problem umanji ne znam, čuo sam oduševljenje diljem inferneta, ja nešto mislim da će biti uspeh ako se zadrži u nba zna znanje al' plašim se da je previše fizički limitiran 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 5 minutes ago, Mairosu said: šta, snimili su nešto posle Koze Nostre? Nisam upućen. Nista samo svira na mitinzima SNS-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Uzese pika druge runde Bucksima. Kakvi bednici sede na celu lige. Nek im sad bar Woj plati kompenzaciju. Sve besramnici i dupljaci. Ovoj ligi treba reset. da budemo do kraja pošteni, pik druge runde je go pimpek, knicksi su pre metar dana bukvalno bacili jedan ono, za dsj-a možeš da dobiješ pik druge runde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts