stefan81888 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Rastura me NBK, samo je pitanje koliko će biti na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 @nlavrnja bravo za uzimanje horton fuckera. Maxa ga dropovao posle partije u ponedeljak gde je imao 0 i nije mogao da ga saceka ali zato cuva littla koji 2 tekme vec ne igra. Zato nam se sad lepo ysrao u zivot kao nunn, tedi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jbte, hoće li se Towns više oporaviti? 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ima neko C za menjažu? P.S. moji pocrkali.. 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) 4 minutes ago, Dovla said: Ima neko C za menjažu? P.S. moji pocrkali.. 😔 Dacu ti ja dzIbaku... uz popust, ako se dogovorimo da mi das jos 2 ( 5 ukupno 😄 ) CAT. I treba da gubim drugu nedelju za redom , 'ebome mambaNwamba. Delgisa/Zveki mode on: Crko ti Wood ( brz oporavak) ,ali zato imas Tateaaa, koga sam ja jelte dropovao... to samo meni moze da se desi... mode off 😄 Edited February 5, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Jbte, hoće li se Towns više oporaviti? 😞 Imas PM Da ispadnem ko covek sa Taunsom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Odlozeni mi graham, devonte i little za nedelju, zveki i know your pain... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Pff jedan mec samo odlozen, nije to nista. Znaci meni ne igra Trent, al navikao sam na gore, tako da se ne zalim. Vise sam ostecen bio u ponedeljak kad Plamli, Rouz i Dramond nisu igrali. Edited February 5, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ima centara, kako da ne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Al si izcukao izmene uini, prevazisao si mene iz prethodnih sezona, vec si 7 izchukao Sta ce ti to kad imas vise utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Jebi se degli. Uopste nismo toliko losi koliko nemamo ni gram srece Kao da se svi urotili protiv nas. Evo skroz solidna nedelja, guramo protiv favorizovanog lavrnje sa uzasnim rasporedom i nije ni to dovoljno nego nam jos odlazu meceve. Sigurno ce ovo sve da nadoknade kad budemo ispali 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 51 minutes ago, Zvezdinho said: Pff jedan mec samo odlozen, nije to nista. Znaci meni ne igra Trent, al navikao sam na gore, tako da se ne zalim. Vise sam ostecen bio u ponedeljak kad Plamli, Rouz i Dramond nisu igrali. 1 mec ali 3 igraca na tom.mecu Stvarno smo trebali pre pocetka sezone da se dog za plejaut, taman bi liga bila.zanimljivija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Osim sto nisu odlozi ovi iz Sarlote. Igraju protiv Wizardsa taj dan umesto protiv Blazersa. Elem ovi sto kukaju kako ispadaju neka salju trejd ponude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 5 hours ago, stefan81888 said: Rastura me NBK, samo je pitanje koliko će biti na kraju. btw bezobrazan broj def skokova imas. ja mislio moji podbacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 8 minutes ago, gggggggg said: btw bezobrazan broj def skokova imas. ja mislio moji podbacili. Pa imaš dobru zalihu u kategorijama u kojima vodiš, sumnjam da nešto značajnije mogu da promenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 33 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Osim sto nisu odlozi ovi iz Sarlote. Igraju protiv Wizardsa taj dan umesto protiv Blazersa. Elem ovi sto kukaju kako ispadaju neka salju trejd ponude... U dobro je, nego nisu promenili mecap vec pise ppd na devonteu i bridgari. Hoces lerija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) 2 hours ago, Zvezdinho said: Al si izcukao izmene uini, prevazisao si mene iz prethodnih sezona, vec si 7 izchukao Sta ce ti to kad imas vise utakmica. hteo sam da uzmem onog gouourgoui dienga ali me maksimilijan prejeb'o vejver brojem k'o u banca intesa i onda sam pokupio igrače koji imaju po dve tekme u petak i subotu, penisa trećeg i dedu draftovanog jj rednecka znajući moje papane i ovo tekmi je malo a treba mi neka ozbiljna pobeda 1 hour ago, maXa88 said: Kao da se svi urotili protiv nas. Edited February 5, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) 4 hours ago, delgado said: 1 mec ali 3 igraca na tom.mecu Stvarno smo trebali pre pocetka sezone da se dog za plejaut, taman bi liga bila.zanimljivija... Meni je to ko dobar dan pre nedelju ipo do 2 , 2 meca i 8-10 igraca ukupno, pa onda jos jedan 5 igraca itd itd. Dok je samo jedan mec tako dobro je. 4 hours ago, LayupFromTheMidget said: Osim sto nisu odlozi ovi iz Sarlote. Igraju protiv Wizardsa taj dan umesto protiv Blazersa. Elem ovi sto kukaju kako ispadaju neka salju trejd ponude... Pa ponudi nesto sam bemu misa. Edited February 5, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 @Delgi kazi sta trazis za Nancea pa cemo da procenimo. @Zveki pa kada ispadnu, ja da budem krivac sto sam poslao ponudu, ovako sami biraju meni ako se uklapa prihvatim ako ne jok. Ima tu par zanimljiv igraca iz donjeg doma a da nisu 1/2 igrac ekipe; Wall, Oladipo itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: Meni je to ko dobar dan pre nedelju ipo do 2 , 2 meca i 8-10 igraca ukupno, pa onda jos jedan 5 igraca itd itd. Dok je samo jedan mec tako dobro je. sve ukupno 300 godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Plej aut moze tek za sledecu sezonu i to 16 vs 17 i 15 vs 18. Poslednja dvojica ispadaju, tu nema dileme, jer nije fer da je neko ko je 13-14 ispadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ma kakav plej out, bio neko mnogo bolji 19 nedelja i onda u dve, tri nema sreće kad je u realnosti sezona uglavnom u garbage timeu pa da ispadne. Nema od te priče ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Makso ko je zaduzen za uzimanje FA, upravo ste spickali 7. izmenu na igraca koji sutra nece da igra Edited February 5, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Ja ovo za Valkera uopste nisam video. Malopre gledam da je Dejonte upitan a kod Valkera ne stoji nista. ko zna odakle si izvadio ovog Jasara Ahmedovskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Delgado sta ti radi ovaj Maksa sa FA vragolijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts