ćušpajz Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 3 hours ago, delgado said: // evo i vini ce vratiti templa na WA/FA,pa polako. reci maksimilijanu da dođe za nedelju dana : ( Quote An MRI revealed that De’Andre Hunter suffered articular wear and tear in his right knee and he will be re-evaluated in one week. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 30 minutes ago, gggggggg said: sta ocekujes od dva davljenika, da dele lekcije o fantasyju? Vidimo se u PO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 po? kod koga to prelazis za po? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Lako je pobedjivati kad imas 12 plus igraca prednosti, vidmo se u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Igra se i payout??? Nesam znao!!! Zems, blizu ti je Olimp, poranis, daju totalno tupave granice za NBA igrace.. juce DeAndre bio 6,5 , Irving 23 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Zapustio sam fantazi ove nedelje a fantazi to ne voli pa mi se sveti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Za razliku od kolega sa dna tabele, koji muku muce sa povredama i korona virusom, mi tih problema nemamo. Nasi uredno dolaze na utakmice da nas izuseravaju , trose minutazu i promasuju do bola pa tako cak i kad se protivnik raspada kao nas ovonedeljni (ili kao cizburger grof ili ovi pre njega) mi opet i opet gubimo ppm i procente. Jedini smo tim koji ustvari ima problem kad ima vise utakmica od protivnika svaka cast @delgado kakve si barabe birao. nije ni cudo sto pojacavam konkurenciju kad si mi uvalio pomocno osoblje a skorera ni na mapi. Svako sa vise od 2 igraca sa 20 poena u rukama nas rutinira kad oces... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Aj da me kara neko lepši nego mrtvi Lamelo Bol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 mene kara moj foxara. igra super ali slobodnjake šutira kao dramond. sinoć svojeručno predao kolonu, 3-8 mrtvih slobodnjaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Na kraju je tacno odlucilo to sto su ovi iz Memfisa u ponedeljak izgubili out, pa sam bacio Bejnsa i Time Lorda da bi mogao da vrsim izmene i izbacio Memfisovce sa IR listei stavio u ekipu. Da ih nisam bacio imao bi defanzivne skokove koje sam nocas izgubio. Gotovo je ovo sad, cestitke @Dovla , jel te barem malo sramota ( znam da nije ). Edited January 31, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 17 minutes ago, Zvezdinho said: Na kraju je tacno odlucilo to sto su ovi iz Memfisa u ponedeljak izgubili out, pa sam bacio Bejnsa i Time Lorda da bi mogao da vrsim izmene i izbacio Memfisovce sa IR listei stavio u ekipu. Da ih nisam bacio imao bi defanzivne skokove koje sam nocas izgubio. Gotovo je ovo sad, cestitke @Dovla , jel te barem malo sramota ( znam da nije ). Nema mesta sramu 😂 Win is a win! Složićemo se da je bila grozna nedelja za obojicu 😉.. dobićeš svojih željenih 5 cat, tako da možeš bit zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Ko garantuje da ce biti 5. Jbg moglo je 7 da nisam dirao igrace sa IR liste koji su izgubili out status. Jbt imas 7 DD i to nisu svi skakacki i opet izgubis jbt. Makso kako se napusta tim , Xpert ne prihvata ostavku, pa moram da se patim sa ovom sezonom i izostancima i oduzimanjima out statusa. Edited January 31, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Reci ti nama Zveki kod koga ces biti sledece sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Opet mi se jutros desilo da vise nemam izmena, a video sam Adamsa kako se skrsio. Igraci obavezno moraju da se krse samo subotom uvece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Raspadoh se po šavovima, ocekivao sam udebljivu pobedu a dobicu lagan poraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 1 minute ago, Lukaku94 said: Raspadoh se po šavovima, ocekivao sam udebljivu pobedu a dobicu lagan poraz mojne da jinxujes, osam na qrcu te nosam kolona je otvoreno a meni verovatno ne igra harden. na početku ne igra george, između hunter povređen, da pevas što si u igri, kao i tvoji svi prethodnici, jer sam stalno bez par top 5 igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Dva igraca Niksa koja su uzeta rano na draftu su dropovana. Zato nikad necu da uzimam igrace Niksa, sem ako je u pitanju TOP2 igrac kod njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Dva igraca Niksa koja su uzeta rano na draftu su dropovana. Zato nikad necu da uzimam igrace Niksa, sem ako je u pitanju TOP2 igrac kod njih. šta je rano za tebe grofe, meni je to 5-6 runda ili ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Pejton rana 6. runda i Topin kasna 6. runda. Mozes igracine da pokupis sa tih pozicija. Niksi su veoma nepredvidljivi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 53 minutes ago, đubrivo. said: mojne da jinxujes, osam na qrcu te nosam kolona je otvoreno a meni verovatno ne igra harden. na početku ne igra george, između hunter povređen, da pevas što si u igri, kao i tvoji svi prethodnici, jer sam stalno bez par top 5 igrača. Da pevam kad te sere ko budalu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 hours ago, Drakaris said: Opet mi se jutros desilo da vise nemam izmena, a video sam Adamsa kako se skrsio. Igraci obavezno moraju da se krse samo subotom uvece. Vidi ladno do 11 sati niko nije znao za to i uze ga lavrnja sa rasplaim timom koji ima overrated skor. Stvarno sam ispao ljaljan sto sam trazio da se menja raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Protiv Lavrnje od sutra, njega smo nabili i kad smo se borili pre 2g za opstanak, prosle god dobili u 1 ludu mecu, cak i u plejautima @nlavrnja ja mislim da imamo bar 5-6 vezanih pobeda protiv tebe. Jedina nada je da se tradicija nastavi inace odleprsasmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 21 minutes ago, Zvezdinho said: Vidi ladno do 11 sati niko nije znao za to i uze ga lavrnja sa rasplaim timom koji ima overrated skor. Stvarno sam ispao ljaljan sto sam trazio da se menja raspored. Stvarno ste amateri, ne gledam nista to vece, budim se u 11 i Hayes bleji na FA. @delgado eto objasnjenja otkud ovolike dtd krvave lampice jutros Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 vec drugi vikend zaredom mi boro skida igraca u matine prelaznom minutu iz nedelje u nedelju bio sam malo brzi nego prosle nedelje ali slabo je to za boru revolverasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 33 minutes ago, nlavrnja said: Stvarno ste amateri, ne gledam nista to vece, budim se u 11 i Hayes bleji na FA. @delgado eto objasnjenja otkud ovolike dtd krvave lampice jutros Valjda nece toliko dugo odsustvovati Steva Adams, tako da nema veze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts