ćušpajz Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 hahahah vratili aroniji 9ast they scared now 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) Opa 3 kategorije, juce smo imali samo jednu, opa idemo do 4 kategorije. Nije mi jasno zbog cega ljudi uzimaju igrace Memfisa sa FA kad ne igraju sledeca 3 meca @John Dies at the End imas pm da nastavimo pregovore oko trejda Edited January 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Julius opet stao na assist do td... Bravo maxo za drop kcp bravoo Kolko sam mu puta to rekao da ne radi i prosle sezone i ove, ali dzabeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) Ladno gledam listu najboljih skakaca u NBA i ladno Mejson Plamli na 20 mestu, prijatno sam se iznenadio, na primer A. Dejvis je na 19.mestu. Uopste nisam stekao takav utisak da je Plamli na tako dobrom mestu za ribaundere. Posto vidim da je Madjiji smesno, evo liste: https://www.espn.com/nba/stats/player/_/table/general/sort/avgRebounds/dir/desc Nurkic, WCJ, Zajon, ajd i Beglija da stavimo ( kako njega da ne stavimo) , Siakam ( da Siakam Madjio ), Holms ( vidi i Holms Madjio ) imaju manje skokva u proseku od Plamlija. Iskreno ovako u toku sezone nisam stekao takav utisak, valjda espn ne laze. Edited January 22, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 1 hour ago, delgado said: Julius opet stao na assist do td... Bravo maxo za drop kcp bravoo Kolko sam mu puta to rekao da ne radi i prosle sezone i ove, ali dzabeee KCP - Najbolji tricaš lige 👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Citam temu, pa se obradujem za retroaktivni TD, a onda ide jedno bolno prizemljenje 🙂 Hvala ti @đubrivo. Imam neki osecaj da veceras Simons vraca stvari u ravnotezu sto se pomenute kategorije tice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) @Contador54 ja se od 6 ujutru molim da ne vrati u ravnotežu. pa ti vidi da li ti je važnije moje pravoslavlje ili simmonsov tripl-dabl k'o od bede : i ps pozdravi @BarryWhite 💙🧡💙 Edited January 22, 2021 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 (edited) 7 hours ago, đubrivo. said: upisaše aroniji gordonu TD u tekmi protiv knicksa koja je odigrana pre 4 dana. zna se iz čije kuhinje ovo dolazi ali ja sam kao opruga, opružim se i legnem. #prociceinjihovo #ovosamomenimozedasedesi #spalitimtskarticu Što je najjače imao je stvarno jednu asistenciju koju mu nisu upisali i mislio sam sam da će da mu dopišu ali su verovatno kada su tu dopisali posle skinuli bar jednu za Vučevića koji je odradio celi mali set leđnih rvenja™ nakon njegovih dodavanja hahah Edited January 22, 2021 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 ko ih jebe. moj protivnik ima i vuča i gordon dry gina Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 smrdljivi espn. ti sad mozes da otpustas igrace po zelji, ali kad hoces da sutnes toksicnog coownera tad se prave zbunovi, kao ne znamo mi sta ti hoces, dodji juce... stvarno ne znam koja je fora Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 Ja kad krenem u B, odem u velikom stilu 😄 Ima da padne neki negativni rekord u broju osvojenih kategorija... Nista obecavam da se pripremam jako sledece sezone za povratak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 au al me otrtiše konkvistadori, svaka čast #ovosamomenimozedasedesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 On 1/22/2021 at 9:06 AM, John Dies at the End said: Barrett dropped in a new career-high 28 points in Thursday's blowout win over the Warriors 😴 Richaun Holmes tied his career high with six blocks during Friday's win vs. the Knicks, adding 10 points and 14 rebounds in his third double-double of the season. @Magia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Vratio se Zeller da kompletira moju centarsku liniju, jos samo da mu daju 23, 24 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 10 hours ago, John Dies at the End said: Richaun Holmes tied his career high with six blocks during Friday's win vs. the Knicks, adding 10 points and 14 rebounds in his third double-double of the season. @Magia Ajd pogadjaj protiv koga je prvi put imao 6 blokada i to ove godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) 23 minutes ago, stefan81888 said: Vratio se Zeller da kompletira moju centarsku liniju, jos samo da mu daju 23, 24 minuta. Dobru drvnu gradju imas stefi, kad trejduju Dramonda ( inace juce propao nacisto 19p 16sk 4 as 2stl 1 blk samo za tebe Draki ) Alen ce da ima statse ko Kapela, pa Kanter, pa mrtvi Zeler, i Durent ce da doprinosi skokovima jer ce da igraju small ball , bas ces opaku ekipu da imas za PO. A Rasel, Durent , Kemba ce da cepaju poene. Edited January 23, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Videcemo, treba ostati zdrav, rezultat kakav bude nek bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 spreman sam da dam dva igraca za jednog boljeg. ko je zainteresovan moze da mi se javi na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 atlantida fantazi dilova ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Znaci sledece sezone yahoo, nema vise ESPN. Dodam Marjanovica, jer sam video da je Porzingis aut, jos se vidi u recent activity da sam ga uzeo, ali ga uopste nema u mom timu vec 20 minuta i sta ja sad da radim povodom ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Evo, ima ga za sutra, a nema ga za vecerasnje utakmice. Uzeo sam ga pola sata pre prvih termina. Djubretarski ESPN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 32 minutes ago, Drakaris said: Znaci sledece sezone yahoo, nema vise ESPN. Dodam Marjanovica, jer sam video da je Porzingis aut, jos se vidi u recent activity da sam ga uzeo, ali ga uopste nema u mom timu vec 20 minuta i sta ja sad da radim povodom ovoga? Sledece sezone igramo B ligu Draki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 15 minutes ago, Zvezdinho said: Sledece sezone igramo B ligu Draki. Gledaj sad kad Bobi porobi veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 jel prošao onaj trejd hasa za portera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 2 minutes ago, djole said: jel prošao onaj trejd hasa za portera? Nije djole, ne brini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts