Fat Zadd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 3 hours ago, Zvezdinho said: Zveki , sta mislis , da li da prihvatim Borin predlog AD za Bijomba Zverku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Ne znam, tu su negde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jel ce to Horforda da gase u aprilu? Mnogo Al hoce da pobedjuje za ekipu koja zeli Kaningema na draftu. Iskreno kada sam video da je pokupljen u trecoj rundi, samo me hladan znoj oblio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Neces ga dobiti za Beglija. Dzabe se trudis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jbt poceo sam kao Zveki, jos nije ni drugi dan , ja vec spucao 4 izmene 🤣 OkC ce u PO, bum videli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 lol, Begli bar nema problem sa b2b-om i gasenjem, a sve ce vecu minutazu dobijati kako bude tekla sezona, a skroz je realno i da Kingsi odu u tenk, pa da daju Begliju ogromnu slobodu u aprilu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) Begli je drvo koje se povredjuje. A Horforda mozda i trejduju, a imam i Muskalu tako da meni sve jedno. Dzabe pokusavas da smanjis vrednost igraca. Edited December 29, 2020 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 9 minutes ago, John Dies at the End said: Jbt poceo sam kao Zveki, jos nije ni drugi dan , ja vec spucao 4 izmene 🤣 OkC ce u PO, bum videli... kakav crni PO... Ovaj iz Sote je zanimljiv on mi bio meta kada prodje trejd za midletona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 nikad vise horford u fantasyju. djubre veoma slaba ponuda pf,c igraca. ili su predobri ili nisu ono sto bih trazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Horforde gledaj sta pisu za tebe, pokazi im su sledecem mecu ko si i sta si. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 3/5 nedelja Morant, pojurite mladjanog Jonesa da vas gura u tom periodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Dobro sam prosao. Sad ako je neko zainteresovan za Moranta neka posalje ponudu za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Opa Pajo, uplasio se Zveki ispadanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 2 hours ago, John Dies at the End said: Zveki , sta mislis , da li da prihvatim Borin predlog AD za Bijomba Zverku Debeli, pored toga što si dosadan i nezanimljiv, opet se praviš lud. Ne znam da li zato što ne znaš da čitaš ili samo imaš tu potrebu da izigravaš neku žrtvu ili šta već, ali istu stvar si radio i prošle godine, iako ti je tamo sve lepo pisalo, u "ponudi" koju sam poslao. Mada ne znam zašto se cimam uopšte, kada svi već to znaju. Ako neko šalje bezobrane i nerealne ponude u ovoj ligi, to si ti. Anyway, kad sam već ušao na forum, čisto da napišem da si se polako ali sigurno uspeo na vrh moje liste, te da ćeš posledice ovoga osetiti u međusobnom duelu. Do tada, prijatno. 😉 1 hour ago, Zvezdinho said: Horforde gledaj sta pisu za tebe, pokazi im su sledecem mecu ko si i sta si. Pa evo već je pokazao, neće ga ni igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Misterije ove naše planete: - Ko je i kako izgradio piramide? - šta se tačno dešava u Bermudskom trouglu? - i kada Zveki i Matić spavaju? Na ovo poslednje mi se čini da je odgovor - nikad, mada vidim sad nema Zvekija da se javi, tako da ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Kakvog igraca je Matic iskopao, ladno je Dzos istovario Rajta na klupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) 2 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Debeli, pored toga što si dosadan i nezanimljiv, opet se praviš lud. Ne znam da li zato što ne znaš da čitaš ili samo imaš tu potrebu da izigravaš neku žrtvu ili šta već, ali istu stvar si radio i prošle godine, iako ti je tamo sve lepo pisalo, u "ponudi" koju sam poslao. Mada ne znam zašto se cimam uopšte, kada svi već to znaju. Ako neko šalje bezobrane i nerealne ponude u ovoj ligi, to si ti. Anyway, kad sam već ušao na forum, čisto da napišem da si se polako ali sigurno uspeo na vrh moje liste, te da ćeš posledice ovoga osetiti u međusobnom duelu. Do tada, prijatno. [emoji6] Pa evo već je pokazao, neće ga ni igrati. [emoji38]_2: .. Edited December 30, 2020 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sad vidim da još uvek sve stoji onako kako sam i poslao, ali ne pada mi na pamet da gubim vreme pokušavajući da ti objasnim. Pretpostavljam zidu kad bih objasnio, da bi lakše ukapirao stvari. Anyway, Zveki siso javi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Sent from my SM-G980F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Posle ove veceri, Namibija trazi novog predsednika. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 (edited) 8 hours ago, Drakaris said: Kakvog igraca je Matic iskopao, ladno je Dzos istovario Rajta na klupu. EL sam rekao. Posle drafta sam prelistao sve ekipe da vidim kog kritikuje a kog hvale zbog 2 stimerska mesta. Josha su hvalili dosta, trener ga hvalio, sam sebe hvalio kako ima sut itd itd 3, jos iz Detroita, domace dete. Doduse ovo sam ocekivao u feb/mertu kada Blake i Rose budu sutnuti ili sklonjeni. Ali sve daje ,stocks dobar, 3 ok, skokovi odlicni, ppm i poeni vrsni jebe samo ft procenat ali to sabonis jebe za 5. Fin oprostaj WCJ DD za kraj (weabo siso trebao i sledecu da igra). i Elf vidim razvalio oko TD se motao jak + u -/+ fino fino. Edited December 30, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Trpaj, debeli, trpaj moje krševe, ako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Ladno ce da prodje onaj trejd za Irvinga.Verovatno su mnogi u fazonu da se bore za opstanak pa im odgovara da Japi unakazi svoj tim. Juce Van Flit grozomora, plus Kovington igra na nivou ispod FA igraca , dobro tu se on i Haus potiru. Ovi moji kao nogama da sutiraju na kos, nije mi jasno kako jos uvek vodim u FG % ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Eto koliko on nema logike, 3p je tu slabija ekipa i vetovali bi zbog njega da se ne pojaca ali nece ljudi, posteni su. Weabu ima jednu od najjacih ekipa, nece nikog on da nabije 10-2 ali retko koja ekipa ce da mu uzme 7 kategorija. Grof jedini moze da mu parira sa visokim ali mnogo jaci stocks imaju Turner i Gober od grofove balavurdije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 @Zvezdinho ja sam iskreno bez previše razmišljanja odobrio taj irving trejd (mada ne vidim potrebu da i daniel house tu uopšte bude), pre svega zato što se irvingov load management i potencijal da se povredi nekako niveliše, tj ffv svojim konstantnim igranjem tu pomalo niveliše irvingovu genijalnost takođe, on od covingtona i fvv zajedno dobija skoro pa 4 ukradene, što je po meni baš dobar dil, praktično si favorit da dobiješ tu kolonu protiv većine protivnika. drugim rečima, meni je taj dil okej, čak u hindsightu može da bude pobednički za uchihu jedini dil za koji još uvek nisam glasao je ovaj sa middletonom, pošto ne želim da vetujem bez razmišljanja i na osećaj, taj mi još uvek nije baš razumljiv ali ko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts