LayupFromTheMidget Posted April 26, 2021 Author Share Posted April 26, 2021 1 hour ago, Itachi Uchiha said: 😄 a ono jes', da ne racunam sga, turner out, nurkic, curry, poku, wcj, korkmaz propustali meceve, vanvleet samo 2 utakmice tebi tebre svakako cestitke, pa se sibamo sledece sezone i da ne zaboravim, nisam ti ja plej of matic 😄 Ti da si imao povrede koje sam ja imao 5 kategorije ne bi uzeo. I ovo si jedva preziveo i to bez Jokic Td sto mora da je 1 nedelja; korkmaz i poku 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 6 hours ago, Miskooo said: @gggggggg Cestitke! Podelismo pobede ove sezone, ali si ti uzeo bitniju. Srecno u nastavku. hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 (edited) Nema ga @Drakaris Draki da najavi nas revans ove sezone, plasi se da ce da bidne razchmaren kao i prvi put Edited April 26, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Zveki, da odradis svoj deo posla, pa da se shibamo u finalu plej auta! Odradio sam jako Konkvistadore opet, 9-3-1, pre toga ista pobeda cini mi se protiv Tripa. Sad protiv Lavrnje od koga nismo izgubili jos dok je Crna Gora bila u sastavu zemlje, tako da ... Spremi se za osvetu 😛 Srecno ispadanje Bore svima koji slave. Vidis, Borashine, 1/4 ti je max domet i to u sezoni u kojoj si bio prvi u regularnoj. Ja sam te sezone osvojio 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 5 hours ago, Zvezdinho said: Nema ga @Drakaris Draki da najavi nas revans ove sezone, plasi se da ce da bidne razchmaren kao i prvi put Bez brige Zveki, spreman sam da te razcmarujem ovaj put, a vraca se Beglijevac ove nedelje. Od njega ces posebno dobiti po tamburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 3 hours ago, delgado said: Srecno ispadanje Bore svima koji slave. Vidis, Borashine, 1/4 ti je max domet i to u sezoni u kojoj si bio prvi u regularnoj. Ja sam te sezone osvojio 🙂 Slavi se do zore, ovaj dan slavim kao drugi rodjedan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 26, 2021 Share Posted April 26, 2021 Gde si poso zeleni Boro, dalje od 1/4 finala nisi moro OP OP OP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 @ZvezdinhoKoji je rezultat, imam nekih problema da udjem u aplikaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Vodis, al ne ulazem neki veliki efort, razchmaren si bio kad je bilo bitno, vidis da uzeh Dzabarija Parkera iz zajebancije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Lavrnjo, iscimaj se malo, mene sramota koliko smo te puta uzastupno pobedili, pa i u plejautima / nakon ispadanja u PO , sezona, nismo igrali u PO ali kontam da bi te i tu otresli. Uzeli smo Pejtona Pricharda, radi se ozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Lavrnji je bitnija neka tamo yahoo liga trenutno, pitao me na PM za neki savet za neka informacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 Zveki, sta je bilo sa onim Wookovim mini-maxi ligama u kojima je samo on bio sampion ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 mogu mislit u kakvom je kurcu ako tebe pita za savet. mada je covek mozda u zoni ispadanja 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 2 hours ago, delgado said: Zveki, sta je bilo sa onim Wookovim mini-maxi ligama u kojima je samo on bio sampion ? 😄 Izvini molim te, ali bilo je i drugih sampiona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 (edited) Kakva lliga takvi i shampioni @John Dies at the End 3 hours ago, gggggggg said: mogu mislit u kakvom je kurcu ako tebe pita za savet. mada je covek mozda u zoni ispadanja Plej of igra, zna covek koga ce da pita, nece sigurno nekog ko nema nit finale nit titulu Nije mi jasno sta je @maXa88 smesno kad za svo ovo vreme ima samo jedno finale i jednu Ostoja Mijailovic titulu Edited April 27, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 (edited) 2 hours ago, Zvezdinho said: Kakva lliga takvi i shampioni @John Dies at the End Liga Europe Zveki, Liga Europe 2b2 Pusti ti te tvoje titule dok se jos uvek igralo na sljaci Vidis da od kako je osnavana Liga samipona ispadas dva-tri puta u cvajtu nego Zveki, al' nam opravili centar grada il' jos moram da lomim zglobovi i da se parkiram na Kosturnicu 😄?? Edited April 28, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 (edited) Kaki opravili, samo negde stavili kocke i poceli da prave podzemni parking kod Kocke. Stavljaju nesto i kod spomenika, ima da bude ravno i nista ki u BG. Pa cini mi se da su cak i iste kocke u pitanju kao u BG sto su stavljali. Edited April 28, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Ju ju kakvo vece Dovlinih pulena, cak je i izvesni Mulder dao 25+.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 Dobar debi pricharda. Lavrnjoo, javi see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 (edited) @Drakaris Draki koji je rezultat, imam nekih problema da udjem na sajt preko aplikacije. Edited April 28, 2021 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 2 hours ago, Zvezdinho said: @Drakaris Draki koji je rezultat, imam nekih problema da udjem na sajt preko aplikacije. 20 hours ago, Zvezdinho said: Vodis, al ne ulazem neki veliki efort Zaboravio sam izmene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 28, 2021 Share Posted April 28, 2021 @Zvezdinho dodje ona dojava danas bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 (edited) @Drakaris proradila aplikacija, ali se plasim da je ovo neki bag, vodim sa nekom velikom razlikom, nema sanse da je ovo tacno. Jel ima yahoo svoju aplikaciju, da predjemo svi tamo sledece godine zbog bagovitih espn aplikacija koje ne daju tacan rezultat. Edited April 29, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 Brate LonZo, malo si zakasnio sa ovim TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2021 Share Posted April 29, 2021 @nlavrnja Javi se Lavrnjo, prijem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts