ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 @Magia sto se smejes, pa to je igrac za plej of. ovaj stjuart igra po 20min u proseku, ne znam ni da li mi treba. mozda je bolje da porobim sve duele do kraja i sacekam huntera De'Andre Hunter (right knee) has progressed to weight-bearing lower limb strength activities, form shooting and ball handling. He will be re-evaluated in two weeks, but there's no indication that his timetable has changed -- Hawks GM Travis Schlenk said he'd miss 7-10 weeks back on Feb. 9th. Cam Reddish, Danilo Gallinari and Kevin Huerter will continue to see a boost in fantasy upside in the meantime. SOURCE: Chris Kirschner Feb 17, 2021, 3:36 PM ET Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 (edited) tek sad vidim da je magia imao pet utakmica westbrooka a kod mene svi nesto ispovrejdivani. nisam bas ni siguran kako sam izvukao neresen rezultat. fun fact: 3. sam u ligi u stl a izgubio sam tu kategoriju sest puta (i jedna neresena) iz deset nedelja... Edited March 1, 2021 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 34 minutes ago, đubrivo. said: @Magia sto se smejes, pa to je igrac za plej of. ovaj stjuart igra po 20min u proseku, ne znam ni da li mi treba. mozda je bolje da porobim sve duele do kraja i sacekam huntera De'Andre Hunter (right knee) has progressed to weight-bearing lower limb strength activities, form shooting and ball handling. He will be re-evaluated in two weeks, but there's no indication that his timetable has changed -- Hawks GM Travis Schlenk said he'd miss 7-10 weeks back on Feb. 9th. Cam Reddish, Danilo Gallinari and Kevin Huerter will continue to see a boost in fantasy upside in the meantime. SOURCE: Chris Kirschner Feb 17, 2021, 3:36 PM ET Pluminja ce da gase i onda ce dobijati min 30 minuta u proseku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 2 hours ago, đubrivo. said: @Magia sto se smejes, pa to je igrac za plej of. ovaj stjuart igra po 20min u proseku, ne znam ni da li mi treba. mozda je bolje da porobim sve duele do kraja i sacekam huntera De'Andre Hunter (right knee) has progressed to weight-bearing lower limb strength activities, form shooting and ball handling. He will be re-evaluated in two weeks, but there's no indication that his timetable has changed -- Hawks GM Travis Schlenk said he'd miss 7-10 weeks back on Feb. 9th. Cam Reddish, Danilo Gallinari and Kevin Huerter will continue to see a boost in fantasy upside in the meantime. SOURCE: Chris Kirschner Feb 17, 2021, 3:36 PM ET Grof ga ceni kao igraca trece runde a ti mu nudis Huntera koji je povredjen, smejao sam se zbog nepodudaranja u ocekivanjima obojice :) 1 hour ago, gggggggg said: tek sad vidim da je magia imao pet utakmica westbrooka a kod mene svi nesto ispovrejdivani. nisam bas ni siguran kako sam izvukao neresen rezultat. fun fact: 3. sam u ligi u stl a izgubio sam tu kategoriju sest puta (i jedna neresena) iz deset nedelja... Jes vala meni samo prvi, treci i cetvrti pik OUT Jos je neverovatnije sto sam imao 229 def skokova bez njih trojice, kontam da bi sa njima oborio neki rekord. Ovo kolo je pokazalo koliko je luda sezona, prvi drugi i treci na tabeli izgubili od 20og, 13og i 14og na tabeli (dobro @gggggggg i ja smo nereseno, ali i to se izvukao u poslednjem danu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 minute ago, Magia said: Grof ga ceni kao igraca trece runde a ti mu nudis Huntera koji je povredjen, smejao sam se zbog nepodudaranja u ocekivanjima obojice 🙂 ne bi ni došao na ideju da ga nudim pa još ispod cene, da nije povređen na duže 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ma znam, nego vidis da on ceni Stewarta kao igraca 3e runde, a ti mu nudis Huntera koji je mozda igrac 4e-5e-6e runde plus povredjen. Inace, izmedju 6og i 16og mesta samo 9 kategorija razlike, ludilo od sezone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 11 minutes ago, Magia said: Ma znam, nego vidis da on ceni Stewarta kao igraca 3e runde, a ti mu nudis Huntera koji je mozda igrac 4e-5e-6e runde plus povredjen. Inace, izmedju 6og i 16og mesta samo 9 kategorija razlike, ludilo od sezone :) Madjijo, hoces li reci da ne vredi Bolje statse ce imati, nego Horford Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 13 minutes ago, Magia said: Ma znam, nego vidis da on ceni Stewarta kao igraca 3e runde, a ti mu nudis Huntera koji je mozda igrac 4e-5e-6e runde plus povredjen. Inace, izmedju 6og i 16og mesta samo 9 kategorija razlike, ludilo od sezone :) ako nešto znači, pre povrede je na player rateru bio između 45.i 50.mesta. famozna treća runda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ma ja samo komentarisem ocekivanja, nisam rekao nista o tom potencijalnom trejdu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 minute ago, Magia said: Ma ja samo komentarisem ocekivanja, nisam rekao nista o tom potencijalnom trejdu :) znam, nego ja puštam reklamu ali inkorporiranu organski u diskusiju, da bude prirodnije i aspirativnije za publiku :i 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 Da ta 9 lajka i 5 komentara su pravi mainstream. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 1 hour ago, Magia said: Jes vala meni samo prvi, treci i cetvrti pik OUT to se ne racuna jer se nije meni desilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 11 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Da ta 9 lajka i 5 komentara su pravi mainstream. Samo nemoj posle da se javljaju posle ovi sto hoce da me izvacare da dobiju Dramonda a da daju kikiriki kad se desi trejd, jer tad bolje da ne salju poruke. ovo se ne odnosi na Drakija koji je ejdini bio posten i realan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 1, 2021 Author Share Posted March 1, 2021 (edited) Da bas me zanima sledeci trejd od 3srca i 2 komentara. Drum za MVPa! Npr ovaj bas opisuje nivo ocajnosti Edited March 1, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ja se iskreno, opasno razmišljam da prihvatim Zvekijevu ponudu... pošteno, bolje necu proci 😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Zbogom prvi pice... nije nam se dalo I Wini, evi ti tvoj francuzciscic , ebo te on :D, zbog njega sam izgubio ppm i poJene 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Sorry mentore ali ovo mi je za veto kao vrata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Warum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Stakleni WCJ koji samo cekamo kad ce se polomiti ponovo + nebitan lik za jednog od top 10 igraca. Ne znam sto si se uspanicio, nije kao da ti gori pod nogama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Kako mi ne gori pod nogama... Od ekipe koja je bila u vrhu, zbog povreda i odlozenih utakmica dosao sam na 6 CAT od ispadanja... sledeća 3 kola igram sa ekipama iz vrha i svaka CAT mi je bitna. Da ne pisem da sam u poslednjih par kola izgubio ogroman broj CAT " za malo". Pitanje je kada ce se Davis vratiti, a i kada se vrati, nece igrati b2b utakmice.. Jbg, kad uparim WCJ i Drumm-a ( ponudio mi Zveki Drumm-a za SGA ) nebo je granica 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 6 hours ago, John Dies at the End said: Zbogom prvi pice... nije nam se dalo I Wini, evi ti tvoj francuzciscic , ebo te on :D, zbog njega sam izgubio ppm i poJene 😄 izgubio si ti mozak wendell carter & di vicenzo, pa šta vam radi taj uchiha, jel vam neke droge daje preko pma razumem da ti je frka al još samo neki sms broj da se otvori da skupimo uchihi igrače da uzme titulu ni za davisa ne daje dva ozbiljna igrača, od kojih je taj ozbiljan lomljiv i nekonzistentan 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 IzlapEo covek, da sam znao da daje za nista Dejvisa, mogao sam Dramonda da mu ponudim, a vise bi mu se isplatilo to nakon sto ga trejduju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 😄 Samo se u pravom momentu raspitujem za igraca. I opet, samo sam dao ono sto je trazeno. Pregovori trajali 3 poruke. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Mnogo si mi ti naivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts