Dracarys Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 I Kevin Lav se pominjao prosle sezone. Nece niko nista mnogo da daje za Dramonda, eventualno pik druge runde i to kada budu videli da nece niko nista bolje da ponudi, trejdovace ga 25. marta. Do tada ce cekati da se neko isprsi, ne moraju da zure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) Cenim da ce tako negde u Dalas ili Sharlot da ode, posto nece da rizikuju da preko buyouta ode u Bruklin. Edited February 23, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: 10w je bio. Ili on ili DSJ, na kraju sam vratio sina iz Sarlote sigurniji je od DSJa. A treba nam sigurnost dok se ne isutiraju ovi FA igraci koji se nakotili. čuj sigurniji od DSJa. dsj u ovom trenutku ne zna ni da li je košarkaš svaka čast svima koji ga pazare, očigledno niko nije gledao knickse godinama stefan neviđeno zabada bostandžije. tačno vidiš da je povezan sa njima na spiritualnom nivou. ostale nema pojma 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Kako nema pojma, sinoc je ubo onog smrdonju iz Jute koji je ubacio 7 trojki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 dfs igra 12 min bez i jedne stavke u kolonama. pa baci bre loptu u aut, uradi nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Hasa se pridruzio Drumu i Big Alu. Bice puno lepih overa hehe navodno Lal pokusava da ga otkupi 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Lepo, utakmice pocinju 1:00, a info da Barns igra u 1:01. Mora da se pohvali DJJ, otkad je stigao u moju ekipu, covek pegla po dve blokade uz ostale dobre statse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 hohoho, Lua i odmaraju, a taman se resio Horforda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Zvekan hoce da resi i borbu za top4 i ispadanje. Veliki je zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) 20 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Zvekan hoce da resi i borbu za top4 i ispadanje. Veliki je zveki Ma Japi je mnogo jaci, nema ja tu sta da resavam, on se pita, posebno bez Dramonda. A ti umesto sto palamudis daj neku ponudu za Drama da mogu nekako da mu pariram. Edited February 25, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 56 minutes ago, Zvezdinho said: Ma Japi je mnogo jaci, nema ja tu sta da resavam, on se pita, posebno bez Dramonda. A ti umesto sto palamudis daj neku ponudu za Drama da mogu nekako da mu pariram. Jeste bas dok prodje veto period subota/nedelja, sigurno ce to da resi duel. Imam ja svojih muka ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) 10 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Imam ja svojih muka ove nedelje već si uzeo 5 kolona nakon tri dana a među njima nisu (još uvek) def rebs koje sam možda jednom slučajno uzeo. najgore što može da ti se desi je da izgubiš 6-7 a to bi značilo da uzmem sve tesne kolone osim tih rebsa. teško da ovo samo meni može da se desi edit: zapravo imaš i slobodnjake koje malo manje bedno šutiraš od mene. daklem, već imaš 6 kolona plus def rebs neću da jinxujem sa "sigurno" ali mislim da je izvesno da uzmeš 6-7 kolona minimum Edited February 25, 2021 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 25, 2021 Author Share Posted February 25, 2021 Jeste da se procenti uzimaju 3 dana. MoZda bi bilo sigurno 6 kategorija. off/blk/ppm za poene cemo videti danas sta ce Harden/fox i pg da urade Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 17 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Jeste da se procenti uzimaju 3 dana. mislim da je u svim procentima dovoljno velika razlika u tvoju korist al ajde, videćemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 4 hours ago, Zvezdinho said: Ma Japi je mnogo jaci, nema ja tu sta da resavam, on se pita, posebno bez Dramonda. A ti umesto sto palamudis daj neku ponudu za Drama da mogu nekako da mu pariram. Tanki su moji ove nedelje, nije da nemas sanse ako ovi Vajtovi i Plumiji nastave da overachievuju. Evo ti Zveki Tedi Jang i kusur,ako ti se parira. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, Itachi Uchiha said: Tanki su moji ove nedelje, nije da nemas sanse ako ovi Vajtovi i Plumiji nastave da overachievuju. Evo ti Zveki Tedi Jang i kusur,ako ti se parira. 😄 Plamli za 1 sk DD, Morant za 1 as. Lep nacin da mi kazes da uz malo srece mogu do 3 kategorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Plamli za 1 sk DD, Morant za 1 as. Lep nacin da mi kazes da uz malo srece mogu do 3 kategorije. Ajde, ajde, castio te Gober sinoc. Sad ozbiljno, kazi na PM sta trazis za Drumma. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 (edited) Ne mogu da razmisljam jer sam izgubio volju i zelju za fantazijem, samo baksuzluci neki, evo samo sto smo dali Rouza, Pejton ima harmstring, ne mogu vise, predajem se, ponovo cu Xpertu da ponudim ostavku. Edited February 25, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Vraćaju mi se uskoro Jrue i Brooks, možda već večeras, pa ću konačno biti kompletan (ne računajući Griffina kog sam već otpisao do kraja) i nakon ovih trejdova biću jako zadovoljan kako mi izgleda ekipa. Kako će igrati niko ne zna, ali na papiru biće to sasvim dobro i možda i mogu da se nadam nekom zapaženijem uspehu ako svi ostanu zdravi i aktivni. Inače, svaka čast bezmagičnom debelom kako se drži do sada sa ovom ekipom, neverovatno mi je da vodi u poenima i ppm, baš tanak tim bez Davisa i Leverta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Meni da zahvalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Donte > JA Morant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 3 minutes ago, Itachi Uchiha said: Donte > JA Morant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 Da bacim i ja koju foricu, Makso jel igramo veceras under poene na big Al-a Horforda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 On 2/25/2021 at 3:06 PM, Zvezdinho said: Ne mogu da razmisljam jer sam izgubio volju i zelju za fantazijem, samo baksuzluci neki, evo samo sto smo dali Rouza, Pejton ima harmstring, ne mogu vise, predajem se, ponovo cu Xpertu da ponudim ostavku. Dobro, nemoj toliko da kukas, vec lepo podnesi razchmarivanje. Vidis kako Trip cuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 26, 2021 Share Posted February 26, 2021 59 minutes ago, Drakaris said: Dobro, nemoj toliko da kukas, vec lepo podnesi razchmarivanje. Vidis kako Trip cuti. Mislis kao sto si ti podneo razchmarivanje od strane mene 10-3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts