Fat Zadd Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) 9 minutes ago, Zvezdinho said: To sam i ja rekao kad nisi hteo da das Vajsmana, i na kraju ispade dobro po mene Zems, brate, ja jesam seronja kad pregovaram o trejdu, ali ti me sijes... preskup si bre Nego di je Matic sisa sto uvalio fals robu Edited March 14, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Bogdanovic 4 TO , unisti mi FG, pa dobro rodjace izadji sa terena stetocino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Čestitke @Magia! Moja odsudnost ti je donela veliku prednost.. i eto nekako si je zadržao Ne može se bez pola ekipe i igračem manje u rosteru.. baš mi se ne da hvatati ove fa igrače, a na to sam spao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 15, 2021 Author Share Posted March 15, 2021 (edited) 12 hours ago, John Dies at the End said: Zems, brate, ja jesam seronja kad pregovaram o trejdu, ali ti me sijes... preskup si bre Nego di je Matic sisa sto uvalio fals robu Bazley je odigrao svaku dok je bio moj. Ima da puca ova borba za opstanak Edited March 15, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) Jos jedno kolo moji momci postizu najvise poena preko 100 trojki.. Jokara i sinovi do pobede Edited March 15, 2021 by Lukaku94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) I dalje smo u zoni za ispadanje Preokrenuo Lavrnja jednu kategoriju nakon all star pauze Edited March 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 prvi poraz u sezoni i kao nagrada izbijam na prvo mesto cestitke misko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 btw zainteresovan sam da trejdujem jednog od milion forwarda za nekog guarda. ne mora biti nista specijalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Šta treba da pošaljem Maksi u trejdu za LeBrona da trejd ne bi bio vetovan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 22 minutes ago, gggggggg said: prvi poraz u sezoni i kao nagrada izbijam na prvo mesto Nema na cemu. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 23 minutes ago, stefan81888 said: Šta treba da pošaljem Maksi u trejdu za LeBrona da trejd ne bi bio vetovan? Nisam ni stigao da glasam, već je bilo vetovano, eto toliko jaka ti je bila ponuda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam ni stigao da glasam, već je bilo vetovano, eto toliko jaka ti je bila ponuda. A kako određuješ da je "jaka" ponuda? I nisam ja ništa ponudio, samo platio sve što mi je čovek tražio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: Šta treba da pošaljem Maksi u trejdu za LeBrona da trejd ne bi bio vetovan? Kapela + Kemba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 9 minutes ago, Magia said: Kapela + Kemba. I kako si došao do ove računice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) Sta ako trejduju Kapelicu? Misim, lik je top ali juce pici rumor da ide u Boston. Sigurno ima nesto cim se prica. Sta onda da radim a treba mi instant rezultat? Meni odgovara i Kemba i Kanter samo da me krene da dobijem nekog ove godine Edited March 15, 2021 by maXa88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Ma mene samo smara to što svi sve znaju o tome ko koliko treba da plati. Ako nije neka malverzacija ili nije bilo nekog ozbiljnog nadmetanja za igrača, trejdove treba puštati, svi znaju kome šta treba bolje od onih koji zapravo prave trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 +1 ja to odavno pricam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Sta znam, meni je trejd delovao ok. Nurkic nece zaigrati skoro, te Stotsove projekcije mogu da se okace macku o rep. Nurkic dok ne bude bio na 100% on nece igrati, a i Portland se sjajno drzi, na visokom su petom mestu, sto je iznenadjenje, nije da im kipi za plej of mesto. Mozda da je ubacen neki malo bolji igrac, tipa Zeler umesto Sejka u pricu, trejd bi prosao bez problema. I ovako mi je trejd bio korektan. Mislim sta reci, meni je nejasno sto su ljudi vetovali Porzingisa i Sredera i tu smo se kao liga ogresili o Maksu. Maksa vec dve nedelje nudi Brona, svi odbijaju da ponude nesto dobro, a prvi bi da vetuju trejd. Nekada niste korektni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Upravo, da je imao bolju ponudu, uzeo bi je, i onda kad napravi trejd, on ne prođe jer mu se nudi malo i neko tamo drugi mora više da plati, jer pola lige zna šta Maksi treba a on jadan ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 26 minutes ago, stefan81888 said: I kako si došao do ove računice? Pa dosta je lako, recimo da top 10 igrac koji je zdrav i glavni partner mu ne igra, vredi jednog jako dobrog igraca i jednog dobrog, sto mu dodju recimo Kapela i Kemba. Mislim kapiram da zelis da trejdujes Kantera sto pre jer se uskoro vraca Nurkic a onda mu vrednost drasticno opada ali valjda zato i postoji ovaj sistem vetovanja kako ne bi neki bezveze trejd odlucio krajnjeg pobednika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Na stranu to kako percipiramo da je dobio 'malo'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Just now, Magia said: Pa dosta je lako, recimo da top 10 igrac koji je zdrav i glavni partner mu ne igra, vredi jednog jako dobrog igraca i jednog dobrog, sto mu dodju recimo Kapela i Kemba. Mislim kapiram da zelis da trejdujes Kantera sto pre jer se uskoro vraca Nurkic a onda mu vrednost drasticno opada ali valjda zato i postoji ovaj sistem vetovanja kako ne bi neki bezveze trejd odlucio krajnjeg pobednika. Evo opet gatanja u pasulj kad ce ko da se vrati i kome da uzima minutažu. A za to vreme, taj Kanter je u Top20 igrača u ligi i to će i biti baš kad Maksi treba, u borbi za opstanak. I ne, nije mi Nurkić glavni motiv što trejdujem Kantera ali baš sam planirao sad da objasnim svoj zao plan. Ako je vrednost približna, onda ne treba da se meri u gram ko šta dobija. Dok god nije malverzacija. A nije, ja Maksu niti bilo kog s foruma ne poznajem, zašto bih mu pomagao? Gledanje u pasulj i svi sve znaju kome šta treba.. A niko ne nudi ništa i nije nikakva malverzacija, ali eto ne može trejd pošto mučeni Maksa ne zna pa treba svi da mu kažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Gatanje u pasulj je ono sto kaze trener kad se igrac vraca? 😄 Ok ja sam lepo pokusao da ti objasnim, ti kako hoces. Toliko od mene na ovu temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) sve je ovo zavera zavidnih. ti ništa nisi tražio, maksa samo poslao ono što njemu treba. vetovanje postoji baš zbog takvih kao što je maksina grupa. pola sezone hoće na silu i za sitniš da dobije dobre iugrače, sad kad je izvesno ispao, hoće da tera kurac i trejduje lebrona za kusur meni je i kemba + kapela diskutabilno ali to bih možda i razmotrio Edited March 15, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts