Chaos Is Me Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Kad si pre pokupio Dienga, Zvekane? Ušao sam u 19:01 da ga uzmem kad kara banana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Poceo si ozbiljno da brljavis Haose, pa nisam ga ja uzeo nego Bora. Samo zajebo se, Valancijunas je u SA, objavio na svom tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 56 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad si pre pokupio Dienga, Zvekane? Ušao sam u 19:01 da ga uzmem kad kara banana. ja sam ga imao spremnog samo da kliknem, cekao sam da otkuca 7:00 i kliknuo, boro ga već dig'o 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 @Lukaku94 cestitke, jokic brutalika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 ništa, idemo dalje. brže bolje jače Sad protiv prvoplasiranog ... biti ce bolje, sledece sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, đubrivo. said: @Lukaku94 cestitke, jokic brutalika Hvala hvala kapitenski nema sta.. A sad sudar titana baynes vs enis u borbi za 5 kategorija na noz prsa u prsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Traži mi Zveki sinoć Time Lorda nazad, ja mu ne dam a on kaže da je to nesreća i maler. Par sati kasnije, Mađijini istovare 150 poena za noć, ukupno 540 na 50% iz igre. 😄 Čestitke na dobrom duelu, Mađijo, fer je na kraju ovo nerešeno, iako sam vodio kroz ceo duel, u poslednja 2 dana si imao više mečeva i dobre partije i zasluženo dovukao meč do nerešenog rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: Traži mi Zveki sinoć Time Lorda nazad, ja mu ne dam a on kaže da je to nesreća i maler. Par sati kasnije, Mađijini istovare 150 poena za noć, ukupno 540 na 50% iz igre. 😄 tako meni @gggggggg prišao u maniru jeff bezosa, sa pitanjem "šta tražiš sa hardena i georgea". ja u fazonu, "nisu na prodaju torimaux". on meni čisto da popiša magare u nevolji, "evo ti kris dunna za kevina lovea", čisto da pokaže da ga boli pajone što imam 4 opasna plejmejkera i što je dunn ranjen i glup. ja kulturno, kao svaka obrazovana sirotinja ponovim da se ne menjam a i da imam plejmejkera za izvoz a jeff bezos meni kaže "zažalićeš" i stvarno, ode george u protokol (mada vratio se brzo, nije jaka crna magija bila), hunter se povredi, harden se povredi. mada mislim da nije do džefove crne magije, od početka je tako nekako. ali je indikativno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Kako te je sreca pogledala @Dovla za out statuse Memfisovcima, izgubio bi sigurno defanzivne skokove sa Bejnosm i Time Lordom , jbg nije mogao sam Dramond da preokrene, realno trebalo je da bude 7-6 za tebe da bude. Mene sramota koliko tebe nije sramota. Tonemo zbog nesrecnog kovida, i sad kad smo se konacno kompletorali posle 3 nedelje imamo rupu u timu zbog bacanja Toem Lorda i Bejnsa i igramo protiv PG, Hardena i Foksa. Edited February 1, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Sramotan user Zorexa koji me je dobio zahvaljujući anonimusima iz Minesote za 1 def skok, 2 blokade i 4 krađe, u nedelji u kojoj nisam imao Townsa i Mitchella do sinoć (bolje da nije igrao kako je igrao), uz poslovično preskakanje b2b Griffina i preskakanje utakmice Nunna iz nepoznatih razloga. Loši izbori sa FA su me koštali. Doduše i njemu je falio McCollum al ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Quote Andre Drummond hit 9-of-18 shots and 7-of-10 free throws for 25 points, four assists, 22 rebounds, one steal, and one block with three turnovers in a loss to the Timberwolves on Sunday. Draki rekao mi Dramond da te pozdravim, kaze dzabe si se nadao da ce da mu padne produkcija nakon dolaska Alena decka iz Bruklina, sada decka iz Klivlenda. Specijalan pozdrav iz Klivlend lokerruma. https://video.twimg.com/ext_tw_video/1355688097187553281/pu/vid/720x874/rIg4mNXqgYy0FDP6.mp4?tag=12 Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 12 minutes ago, Zvezdinho said: Tonemo zbog nesrecnog kovida, i sad kad smo se konacno kompletorali posle 3 nedelje imamo rupu u timu zbog bacanja Toem Lorda i Bejnsa i igramo protiv PG, Hardena i Foksa. teška situacija je nemanje time lorda, bayenesa. nisam kao ti obogaljen pošto samo hunter, love a možda i harden ne igraju, koji ionako ima tri tekme ove nedelje ajde zveki baci neku ozbiljnu kletvu da završimo s'tim u startu ..mislim bejns i taj lik iz bostana, pa sam dramond napravi više def i off skokova nego cela moja ekipa i tebi je frka za te kategorije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Harden ce da ti igra sigurno, nisam ja te srece. A ova dvojica su mi trebala ko leba, bolje da ih nisam dropovao u ponedeljak kad sam video da su Memfisovci izgubili out status i da sam izvrsio 0 izmena do subote kad su se 2 Memfis igraca vratila, bilo bi 6-7 za Dovlu. Pogledaj samo koliko su zajeno imali def skokova i blokada ove nedelje pa ce ti odgovor biti jasan, Edited February 1, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 14 minutes ago, Zvezdinho said: Kako te je sreca pogledala @Dovla za out statuse Memfisovcima, izgubio bi sigurno defanzivne skokove sa Bejnosm i Time Lordom , jbg nije mogao sam Dramond da preokrene, realno trebalo je da bude 7-6 za tebe da bude. Mene sramota koliko tebe nije sramota. Tonemo zbog nesrecnog kovida, i sad kad smo se konacno kompletorali posle 3 nedelje imamo rupu u timu zbog bacanja Toem Lorda i Bejnsa i igramo protiv PG, Hardena i Foksa. Ako je sreća pobediti kada mi skoro svi odigraju ispod očekivanja, onda dobro.. Dobru borbu si pružio, čestitke.. Srećno u nastavku @Zvezdinho! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 12 minutes ago, Zvezdinho said: Harden ce da ti igra sigurno, nisam ja te srece. možda za ubuduće, za ovu nedelju ti ne trebaju jer je tvoj najlošiji centar bolji od mog najboljeg za rebs ..that being said - ja do kraja moram samo pobede da ređam, neke i ubedljive ako hoću do plejofa da li ću ispasti iz borbe za PO ili ispasti iz lige, slični mi kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) @Zvezdinho Zems, pa ti ćeš ispadnes bre!!! Posle drugoplasiranog, sad protiv prvoplasiranog ...extra raspored... jos jedan poraz i eto mene u POut zoni. Edited February 1, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 minutes ago, đubrivo. said: možda za ubuduće, za ovu nedelju ti ne trebaju jer je tvoj najlošiji centar bolji od mog najboljeg za rebs ..that being said - ja do kraja moram samo pobede da ređam, neke i ubedljive ako hoću do plejofa da li ću ispasti iz borbe za PO ili ispasti iz lige, slični mi kurac. Ma kakav dzinks jel s iti video sta se meni sve izdesavalo zadnje 3 nedelje, pa protiv nbk-a i madjije sam bio obogaljen za po 12 slotova nedeljno, odloze meca Memfisa koji igra 2 meca sa Portalnu a ja tamo 2-3 igraca, odloze onda mec sa Cikagom a ja tamo 1-2 igraca, Horford se poradja 2 nedelje. Tako da ne verujem da ce Harden bilo sta da propusti, a lepo kazem ova dvojica su mi trebala protiv Dovle, izvuko se za def skokove samo zbog toga. Nije istio izgubiti 6-7 i 5-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 @Zvezdinho mogu i ja da pišem kakve sve situacije imam od prve nedelje do juče ali ne verujem da ću na konto toga dobiti neku kolonu više idem da branim svetinje a ti ćeš, nadam se, najebati kao kolateral. ništa lično, samo nemam izbora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Penjem se na tabeli !!! Ostavljam iza sebe aktuelne sampione i B ligasa. Sada da oduvam Jokaru i sinove, da se pokaze ko je fantazi sila. Na 3.5 kategorija sam od PO-a, nisam daleko. Kuribajasijeva ceta je konsolidovala redove i uzvratila jak kontranapad, a pravi nalet se tek ocekuje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Au, sad protiv NBKa pa Vlade, 2 od 3 ekipe koje su se baš izdvojile do sad. Ovaj NBK jednog lošeg igrača nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 45 minutes ago, Chaos Is Me said: Sramotan user Zorexa koji me je dobio zahvaljujući anonimusima iz Minesote za 1 def skok, 2 blokade i 4 krađe, u nedelji u kojoj nisam imao Townsa i Mitchella do sinoć (bolje da nije igrao kako je igrao), uz poslovično preskakanje b2b Griffina i preskakanje utakmice Nunna iz nepoznatih razloga. Loši izbori sa FA su me koštali. Doduše i njemu je falio McCollum al ipak. Na čist skill + hustle si odvaljen, nema plakanja sad. I tebi su bili dostupni anonmusi iz Minesote, ja sam gledao ko u teoriji može da mi donese skokove (tu su moji čak i podbacili debelo sinoć) i kradje, za blokade sam se iskreno šokirao da sam okrenuo. Vidimo se valjda u plejofu, ali možda i u liga zwei, zeznuta je sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 5 hours ago, stefan81888 said: Traži mi Zveki sinoć Time Lorda nazad, ja mu ne dam a on kaže da je to nesreća i maler. Par sati kasnije, Mađijini istovare 150 poena za noć, ukupno 540 na 50% iz igre. 😄 Čestitke na dobrom duelu, Mađijo, fer je na kraju ovo nerešeno, iako sam vodio kroz ceo duel, u poslednja 2 dana si imao više mečeva i dobre partije i zasluženo dovukao meč do nerešenog rezultata. Pa lepo ti kazem daj Time Lorda nazad, oteto prokleto. Mozes i sad da ga vratis, da ne iskusavas karmu. Zorule bas ti lep avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Kuribajasijeva ceta nas lepo oduvala ove nedelje, cestitke @Drakaris. Odlucio sramotan petak nase ekipe, cenim da je ono najgori fantasy dan koji sam imao priliku da vidim. Procenti suta oko 20%, mizerija skokova i poena, ispucavanje trojki 2/20 igraca sa SF pozicije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Хтео сам и ја написати у суботу ујутру да је то најгоре вече неког тима које сам видео, али нисам хтео да избаксузирам, па да окренеш резултат у наредна два дана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 napisao bih cestitke delgisi i maxi ali su bas truba, uz sve povrede i raspad mojih izgubise 7-4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts