Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted

batum 6x trice, dal' je toliko dao protiv srbije u semis 2014? znam da posle toga sigurno nije. 

wayne freakin ellington 6x trice. protiv mene šutira za 3 = 6/9, 4/8 i 6/9. 53.8% na nivou sezone. danas je svako košarkaš.

Posted (edited)

Prethodne sezone birao baba Russ-a, ove babu Devis-a ... al' dobro 😄

Realno , ima ggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg opasnu sutersku ekipu, jos kada mu svi igraju na max obrtaja :default_coffee:

Zeban raspored, ovo kolo protiv trece plasiranog , sledece prvo plasiranog, potom uvek (ne)zgodni Wini-e, potom jedan od dvojice najboljih fantasy igraca na svetu (mozda i sire ) ...duvaj ga Zveki , ti i tvoje resetovanje ko sa kime igra :default_2guns:

Edited by John Dies at the End
Posted (edited)

Ne priznajemo ostvaku, verovatno se razocarao sto sam odugovlacio trejd za Rendla u kome bi dobio Dramonda, Plamlija i Moranta. Ali u toku noci me je Morant me je pozvao na mobilni i rekao da bi mi mnogo zemrio ako ga trejdujem i ja sta cu, odbijem takav velikodusan predlog.

E Maxo bezis ko neka picka.

Edited by Zvezdinho
Posted
1 hour ago, Dovla said:

Najlošiji week od početka.. i moji vode 😆

Valjda će se razbuditi momci u završnici da dobijemo ovo glatko

Jel te nije barem malo sramota nakon izjave da je sve jedno sto imam xy manje igraca zvog oduzimanja out igracima Memfisa i odlozenih utakmica Cikaga i Memfisa i da bi bio razbijen i onako i ovako.

Mejson Plamli DD masina:Hail: Trent 7 trojki:Hail: Jos da se zapali Kobi i ideeeeemooo.

Posted
15 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Od prvog Seeda do bezanije au au, kakve knjige pise fantazi.

Sta ovime hoces da kazes, da nisu prosle sezone osvojili titulu ??? Ne razumem. Ako nista drugo osvojili su Ostoja titulu.

Posted (edited)

Delgado u trenutku kada shvata da je gazda u 2 fantazi tima :s_d:

P.S Hteo sam neki drugi klip da stavim al posto bi Delgado pomislio da ga zezam zbog neke druge stvari odustao sam da stavim evil laugh Dr Evil-a koji je bolji al jebiga sad.

Edited by Zvezdinho
Posted
43 minutes ago, Zvezdinho said:

Jel te nije barem malo sramota nakon izjave da je sve jedno sto imam xy manje igraca zvog oduzimanja out igracima Memfisa i odlozenih utakmica Cikaga i Memfisa i da bi bio razbijen i onako i ovako.

Mejson Plamli DD masina:Hail: Trent 7 trojki:Hail: Jos da se zapali Kobi i ideeeeemooo.

Ne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...