gggggggg Posted December 1, 2020 Share Posted December 1, 2020 pa ja sam jos pre mesec dana rekao da treba +1 slot onda grof me oterao u pm rekavsi da nece niko ostati na fa. onda sam ucutao. mislim cetiri je previse imo, svaki jebeni spellman i damion jones ce biti na rosteru a ostace samo ovi koji su zavrsili sezone i deron williams. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Treba da se doda glasanje, posebno za IR, za slotove, za broj nedelja i vreme drafta (mada je ovo zadnje najnebitnije, svi ce da se uklope). Nema smisla da se ovako razbacuju misljenja po postovima. Ne znam moze li Matic da ubaci, ali lavrnja svakako moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Da se prijavimo i za ovu sezonu. Ambicije standardne, gornja polovina tabele i da se posibamo u PO, pa kako vec bude. Valjalo bi imati makar jos jedan IR slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Quote Golden State Warriors general manager Bob Myers announced Tuesday two members of the team tested positive for COVID-19. Practices are allowed to begin Sunday, but the Warriors are delaying their start until next Monday because of the positive tests. The players in question could be eligible to return by the time the regular season tips off Dec. 22. Under the NBA's COVID-19 health and safety protocols, a player who tests positive has to wait at least 12 days from the positive test or the onset of symptoms before he can return, per The Athletic's Sam Amick and Shams Charania. The player also requires clearance from his team physician and a physician representing the NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 1. 3 IR slota, struktura ekipe i broj igrača da se ne menja 2. svejedno 3. odgovara termin Uveo bih i 4. pravilo - ko u toku sezone odustane od igre i krene da tankuje i baca kvalitetne igrače u FA da se osmudi i anatemiše i da ne može da igra A ligu barem 2 godine, carstva mi. Može da se uvede i neka simbolična nagrada za pobednika, da se učipimo sa po 1000 rsd po ekipi, pa pobedniku da se kupi neki dres, league pass ili nešto slično sa NBA tematikom. Moj cilj, zna se - titula. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Jedan od tuznijih fantasy jutara 🥲 : Nije zvanično, jeste izvesno: Joakim Noa neće više igrati košarku. Bar ne profesionalno. Francuski as nalazi se pred završetkom karijere, pošto ga, kao što se i očekivalo, Los Anđeles Klipers nisu zadržali u kadru, a zainteresovanih da ga vide u svojim ekipama baš i nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) 3 hours ago, Chaos Is Me said: 1. 3 IR slota, struktura ekipe i broj igrača da se ne menja 2. svejedno 3. odgovara termin Uveo bih i 4. pravilo - ko u toku sezone odustane od igre i krene da tankuje i baca kvalitetne igrače u FA da se osmudi i anatemiše i da ne može da igra A ligu barem 2 godine, carstva mi. Može da se uvede i neka simbolična nagrada za pobednika, da se učipimo sa po 1000 rsd po ekipi, pa pobedniku da se kupi neki dres, league pass ili nešto slično sa NBA tematikom. Moj cilj, zna se - titula. Uplasio si se da ce Vulfio da se vrati nakon onog bacanja Ejtona Nema ga, ja sam se uplasio da nije nesto bilo ne daj Boze sa njim Pa kako da igram bez arhineprijatelja to mi je davalo fantazi energiju, Matic pokusava da se kandiduje al nije to to. Sto se tice tankovanja, ako nekome odgovara da bude na primer 7. jer ce da ima lakseg protivnika u PO naravno da ce da se tankuje ako moze da se izvede. Zbog kovida sam za 4 IR slota. Al te je Haose lepo iznapushavao Delgado, a i mene, tek mi juce lavrnja rekao , a nisam do juce ni znao sta je napisao Ja sam pricao za Lebronovog sina i njegovu kosu, nisam njega pominjao uopste. Edited December 2, 2020 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 7 minutes ago, Zvezdinho said: Al te je Haose lepo iznapushavao Delgado, a i mene, tek mi juce lavrnja rekao ja nisam ni video sta je napisao Ja sam pricao za Lebronovog sina i njegovu kosu, nisam njega pominjao uopste. Al šta god da je, opraštam ćelavom bratu, dobar je u duši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Ma i ja sam rekao lavrnji sto se mene tice nek ga odbanuje, al Maksa je realno najvise kriv. Poslao sam ti PM poruku . A nije trejd ponuda Edited December 2, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Ne mogu nek ubaci lavrnja i anketu i nek ubaci link lige u pocetan post isteklo mi vreme do kad mogu da ga editujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ubacicu ankete veceras, to sam i nameravao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Stig'o mi je mail od nekog smarača... 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 dobro ti more boro. najjače da ti imaš mejl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Ogromnu prednost prave Tauns-Janis-Luka u odnosu na ostale pikove. Ko dobije TOP3 pika, taj je legitiman kandidat za titulu. Edited December 2, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Glavna stvar koja me zanima, je dal' je Wooch-ina živ? Ima li ga ovuda? Ozbiljno sam bio zabrinut za njega, nakon onakvog naprasnog nestanka. 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Pih, mogu max 3 pitanja... Da li ste za to da ostane 7 nedeljnih izmena ili da se smanji na npr 5, cisto me zanimaju misljenja, pa da vidim da li to da bacim na neki kasniji poll. Takodje, waiver period se skracuje sa 48 na 24 sata, ionako tanka fa ponuda je cesto izmasakrirana narandzastim plusicima umesto zelenih (najcesce izazvanih jednodnevnim uzimanjem), pa ce ovo malo ublaziti tu fa tankozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 7 izmena u nedelji, mislim da to ne bi trebalo da se dovodi u pitanje, jos u ovoj sezoni Korone. Pa zar nije i pre vazio vejver period 24h? Recimo sad dropujem i on bude slobodan, tek u petak oko 10h. Ajde ljudi, glasajte za 4 IR-a. Bez kukanja ako ne bude bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Vučino, ako čitaš ovo, vrati se - sve ti je oprošteno. Treba mi co-owner k'o leba, naročito ako ove budaletine iz NBA planiraju da nastave sa ovim političko-propagandnim proseravanjima i bubble-ovima , onda ja to ne mogu da gledam. A opet ne odustaje mi se od lige tek tako...ne pruža mi se to zadovoljstvo mojim dušmanima. Razmisli, spreman sam na svaki kompromis. Spreman sam da čekam do poslednjeg trenutka. Što bi rek'o Ali G: Quote Lets do what Pac & Biggie never managed 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 Znaci jos Dovla se nije javio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 On 12/1/2020 at 1:30 PM, LayupFromTheMidget said: 5.Madjijini Svedoci @Magia (on moze da dobije 2 bambija posto je imao dobru ekipu za PO sve mlado i dobro umalo chokovao od Zvekija i bobana) Ima da se raspadnem kao sve ove ekipe sto je trebalo da uzmu titulu pa ih korona prekinula. I dalje mi u glavi kakvu sam ekipu sastavio, ne znam jel po imena postojala jaca u prethodne 3 godine od kad igram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 9 minutes ago, Magia said: Ima da se raspadnem kao sve ove ekipe sto je trebalo da uzmu titulu pa ih korona prekinula. I dalje mi u glavi kakvu sam ekipu sastavio, ne znam jel po imena postojala jaca u prethodne 3 godine od kad igram.. Na espnu pre draft Trae 12-Beal13-Ingram25-Bam27- Mitch 49. Svim srcem smo tu navijali za zvekija da prodje ali korona nije dala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) 19 minutes ago, Magia said: Ima da se raspadnem kao sve ove ekipe sto je trebalo da uzmu titulu pa ih korona prekinula. I dalje mi u glavi kakvu sam ekipu sastavio, ne znam jel po imena postojala jaca u prethodne 3 godine od kad igram.. Dzabe ti to kad bi izgubio od mene, Boban resio, mada nije to ni cudno kad igras protiv mene u PO. 8 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Na espnu pre draft Trae 12-Beal13-Ingram25-Bam27- Mitch 49. Svim srcem smo tu navijali za zvekija da prodje ali korona nije dala. A ti tek ne bi dobro prosao jer si me cackao zbog onog lopovskog Michel-Adams trejda, sreca tvoja pa je korona sprecila da bidnes razbiven kao Vulfio kad su mu CP3 i DJ u 1/2 imali 5 meca. Jel moze neko da kontaktira Vulfija preko mejla, ima ona Dinastija liga na starom forumu link, pa preko nje moze mozda email da se posalje. Edited December 2, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 2, 2020 Author Share Posted December 2, 2020 25 minutes ago, Zvezdinho said: Dzabe ti to kad bi izgubio od mene, Boban resio, mada nije to ni cudno kad igras protiv mene u PO. A ti tek ne bi dobro prosao jer si me cackao zbog onog lopovskog Michel-Adams trejda, sreca tvoja pa je korona sprecila da bidnes razbiven kao Vulfio kad su mu CP3 i DJ u 1/2 imali 5 meca. Jel moze neko da kontaktira Vulfija preko mejla, ima ona Dinastija liga na starom forumu link, pa preko nje moze mozda email da se posalje. Aha pa ono Donovan medju prvima fasovao koronu ali da smo bili ful timovi, opasno bi bio naduvan. Cak i od magije mislim da sam imao bolji raspored da su Janis-Donovan i ovi ostali bili na po 4. Tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 (edited) Tako su mnogi pricali i mislili pa su bili oduvani u PO od mene, nemoj da me cackas, taman sam mislio da igram jednu sezonu onako rekreativo da se udje u PO, da ne saljem cirkulare i ostalo. Vidis da sam izgubio i volju da pravi ratove zvezda za novu sezonu. Edited December 2, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 28 minutes ago, Zvezdinho said: Dzabe ti to kad bi izgubio od mene, Boban resio, mada nije to ni cudno kad igras protiv mene u PO. A ti tek ne bi dobro prosao jer si me cackao zbog onog lopovskog Michel-Adams trejda, sreca tvoja pa je korona sprecila da bidnes razbiven kao Vulfio kad su mu CP3 i DJ u 1/2 imali 5 meca. Jel moze neko da kontaktira Vulfija preko mejla, ima ona Dinastija liga na starom forumu link, pa preko nje moze mozda email da se posalje. Salji instrukcije kako da glasam 😴 Al' treba jos koji "like" 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts