Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baš mi je drago zbog Mede :heart:

Za Tima je pitanje vremena, sigurna sam da ga čeka mnogo titula, a ovaj kakav je lud bolje da hvata svaku priliku, nikad se ne zna kad se može raspasti i šta će da mu kvrcne u glavi :18:

Pobedio prvu trojicu :Hail:

• Like 2
Posted

Naslagao ih Medjed kao suva drva :18:

Bez poraza, prva tri igraca na svetu (i to ne samo zbog ove blesave godine da su ta mesta) vec objektivno trojicu najboljih, alal vera. 

• Like 7
Posted

Ja sam juče prvi put gledao Medvedeva, evo sad drugi. Slabo pratim tenis već neko vreme, ali znam rezultate i stanje na listi. 

Kako gotivan igrač, ne mogu da vam opišem kako me je osvojio. 😄

• Like 4
Posted

Zasluzena pobeda Medvedeva, a priznajem da sam njemu davao manje sanse nego ostalim protagonistima polufinala (sa izuzetkom Novaka) da ce uzeti titulu. Dobar je Tim, ali je Medvedev ovde zaista ispao tihi supermen iz prikrajka.

• Like 1
Posted
39 minutes ago, uvrnuto said:

Ja sam juče prvi put gledao Medvedeva, evo sad drugi. Slabo pratim tenis već neko vreme, ali znam rezultate i stanje na listi. 

Kako gotivan igrač, ne mogu da vam opišem kako me je osvojio. 😄

Meni se ne sviđa toliko njegov stil igre ali mogu reći da je i meni gotivan, i sviđa mi se što ne znaš šta možeš očekivati od njega, ne mislim nužno u samoj igri (:classic_biggrin:) mada i tu zna totalno iznenaditi, kao što je i Thiema večeras, pogotovo u nekim ključnim poenima. Dosta dobro razmišlja na terenu, još kad bi popravio igru na mreži...ali, ima vremena.

Bravo za @Drakaris -a, skoro od početka najavljivao trofej za Medu. 

Također pohvale za @Malkolm Brogdon-a, vrhunski analitičar i prognozer.

• Thanks 2
Posted

Ja sam navijala za Tima, jednostavno mi je simpaticniji i igra mi lepsi tenis, medjutim propustio je ozbiljnu sansu u 2.setu, a od TBa pa do kraja Medvedev je bio jasno bolji igrac.

• Like 3
Posted (edited)

Tim je na kraju ostao bez goriva, dzaba pio red bul ipak se izduvao 🎈

Cime li su Medu Rusi nakljukali kad je ostao leprsav do zadnjeg poena:lol_2: 

Malo mu je samu ruka zadrhtala dok je pisao poruku na kameri. 

Medo ima tako nepredvidive poteze da ni najbistriji um ne moze da ih predvidi a kamo li roboTim:Hail:

Edited by Milica
Posted

Nisam gledao mec nazalost, moracu u reprizi, ipak nedeljom uvece redzone ima primat u ovom domacinstvu.

Iskreno jedva cekam AO, imamo 3 legitimna kandidata za titulu tu. Naravno, ako se uopste odrzi i ako svi budu zdravi tada.

Posted

rekao je (ne secam se sad vec tacno u kom intervjuu) da je posle onih problema s publikom prosle godine na USO, kada je negativno reagovao na publiku, resio da ce sad njegov tip proslave da bude to sto nece da proslavlja pobedu (izvrnuta logika :classic_biggrin: )