Boxy Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Dakle ako si no.8, odradi meceve i uzmi pare [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nesto razmisljam. Medvedev je toliko nezgodan. Fed bi najlakse izlazio na kraj s njim od velike trojke, zbog najvise varijacija u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 mozda pocnes da pratis dublove @We lose every week 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 Vidi ti Kuglofa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Niko ne gleda ovaj mec? Solidan tenis, rovovska borba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Baš mi je drago zbog Mede Za Tima je pitanje vremena, sigurna sam da ga čeka mnogo titula, a ovaj kakav je lud bolje da hvata svaku priliku, nikad se ne zna kad se može raspasti i šta će da mu kvrcne u glavi Pobedio prvu trojicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Marej: Medvedev looks like he doesnt give a shit 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 Naslagao ih Medjed kao suva drva Bez poraza, prva tri igraca na svetu (i to ne samo zbog ove blesave godine da su ta mesta) vec objektivno trojicu najboljih, alal vera. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Ja sam juče prvi put gledao Medvedeva, evo sad drugi. Slabo pratim tenis već neko vreme, ali znam rezultate i stanje na listi. Kako gotivan igrač, ne mogu da vam opišem kako me je osvojio. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Zasluzena pobeda Medvedeva, a priznajem da sam njemu davao manje sanse nego ostalim protagonistima polufinala (sa izuzetkom Novaka) da ce uzeti titulu. Dobar je Tim, ali je Medvedev ovde zaista ispao tihi supermen iz prikrajka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Tim izgleda vrlo nezadovoljno, to je dobar znak za ubuduće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 A u čekajuči dodelu trofeja, mobilni Dominik , kažu najbolji igrač več neko vreme na kraju ostao bez snage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 22, 2020 Author Share Posted November 22, 2020 Vreme je za "i'll be back" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Baš lep pregled. I slike Torina na kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Medvedev zasluzeno, iako je ozbiljan mister antiharizma. Pitanje je koliko ce ova konstitucija moci da prati nacin igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Olakšavajuča okolnost mu je što je lagan kao perce. Samo 83kg na 198cm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 39 minutes ago, uvrnuto said: Ja sam juče prvi put gledao Medvedeva, evo sad drugi. Slabo pratim tenis već neko vreme, ali znam rezultate i stanje na listi. Kako gotivan igrač, ne mogu da vam opišem kako me je osvojio. 😄 Meni se ne sviđa toliko njegov stil igre ali mogu reći da je i meni gotivan, i sviđa mi se što ne znaš šta možeš očekivati od njega, ne mislim nužno u samoj igri () mada i tu zna totalno iznenaditi, kao što je i Thiema večeras, pogotovo u nekim ključnim poenima. Dosta dobro razmišlja na terenu, još kad bi popravio igru na mreži...ali, ima vremena. Bravo za @Drakaris -a, skoro od početka najavljivao trofej za Medu. Također pohvale za @Malkolm Brogdon-a, vrhunski analitičar i prognozer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Ja sam navijala za Tima, jednostavno mi je simpaticniji i igra mi lepsi tenis, medjutim propustio je ozbiljnu sansu u 2.setu, a od TBa pa do kraja Medvedev je bio jasno bolji igrac. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 (edited) Tim je na kraju ostao bez goriva, dzaba pio red bul ipak se izduvao 🎈 Cime li su Medu Rusi nakljukali kad je ostao leprsav do zadnjeg poena Malo mu je samu ruka zadrhtala dok je pisao poruku na kameri. Medo ima tako nepredvidive poteze da ni najbistriji um ne moze da ih predvidi a kamo li roboTim Edited November 22, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Nisam gledao mec nazalost, moracu u reprizi, ipak nedeljom uvece redzone ima primat u ovom domacinstvu. Iskreno jedva cekam AO, imamo 3 legitimna kandidata za titulu tu. Naravno, ako se uopste odrzi i ako svi budu zdravi tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 posledna 4 osvajaca WTF proslavljaju pobede: 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Moglo je ovo i na smešnu temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Moram i ovo da stavim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 rekao je (ne secam se sad vec tacno u kom intervjuu) da je posle onih problema s publikom prosle godine na USO, kada je negativno reagovao na publiku, resio da ce sad njegov tip proslave da bude to sto nece da proslavlja pobedu (izvrnuta logika ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 To je rekao Monfilsu i Mareju, ali meni je ona njegova proslava sa proslogodisnjeg USO najbolja [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts