Dracarys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sva sreca, pa je Gaga dosao sebi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) 7 hours ago, Mile1 said: davai sa namerno malim d bices ponizen u direktnom duelu nece ti proci ove mahinacije sa cirkularnim porukama za vetovanje. Necu vise se oglasavati do kraja naseg duela gde cu okaciti adekvatan gif za tebe haha, kolko si piglu tebra... ako stvarno verujes u to 😂 napisao sam 60* postova za 2 godine, ali zato cu da napisem 20 cirkularnih poruka za 2 dana, lol imam pametnija posla za razliku od tebe nolajfera kojem je ovo sve u zivotu tacno mi puca ono sto nemas da li cu da pobedim ili izgubim, ako dobijes cestitam i cao i ako sledeci put hoces da koristis onako lep recnik, slobodno mozes i u facu da probas da mi kazes mogu i ja da te banujem, kad vec admini ne rade svoj posao javi se u dm za info ps. davai se ni ne pise sa velikim d, dok malo m za tebe nije ni bilo za ime pps. @Miki28, cestitke na borbi Edited February 15, 2021 by Davai Davai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 LoL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Cestitke Mile,mocan tim imas,mada cu sa zadovoljstvom pratiti do kraja sezone jebenog Rozijea,cenim da ovakvu nedelju ponoviti nece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Sto se mene tice može djole da poništi trejd Čestitke Manulacu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Gaga je odustao od trejda, iskomplikovala mu se situacija na rosteru, meni nije bio problem da poništimo. Pošto će trejd biti vjerovatno poništen, ja moram probati da napravim neki novi trade. Tražim igrača na PF/C. Trebaju mi skokovi i blokade. Ja imam dosta dobrih šutera na rosteru, dao bih nekog od njih. Možda bih razmislio čak o trejdovanju FVV-a, ali tu bih tražio nekog visokog koji ima barem DD prosjek. Uglavnom, šaljite poruke u inbox ako ste zainteresovani za neki trade. Edited February 15, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Moze da se ponisti sto se mene tice, no problemo Edited February 15, 2021 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 9 hours ago, Squabbit said: Konacno se kuva malo u ovoj do sada prijateljskoj liZi. Pa da nastavimo:@vladaboss90 Piiiii*koo jedna kako si me zajebao pa isao redom da nagovarash sve da prodje trejd za brogdona. kad malo bolje razmislim i za kandzu si me zajebao, al nece ti ti tako proci... I jebe mi se da ti pisem ime i velikim i malim slovom necu te spominjati vishe 3 hours ago, djole said: Joj Vlado, izvuče se ti na kraju : D Da ti ne bi Plumija sa TD (wtf), sad bi puko. Čestitke svakako! Inače, imamo jednu situaciju koju mislim da mismo imali do sada. Gaga i Nakamura su napravili trejd juče, Bagley za Richardsona. Sada hoće taj trejd da ponište i obe strane se slažu. Šta kaže ostatak lige na ovo? Molim samo za brz odgovor dok trejd nije procesiran. Neverovatno stvarno, na kraju mi je prvi karijerni TD Plamlija trebao da izvucem minimalnu pobedu. Cim sam video da ne igra Lenard znao sam da ce da bude za*ebano. Al' reko ajde, mozda Prince ispadne junak na kraju, a on naravno ispao peezda. Cestitke na borbi, bas je bilo interesantno ako nista drugo 😄 Elem, slobodno ponistavajte trejd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 34 minutes ago, vladaboss90 said: Elem, slobodno ponistavajte trejd. Slazem se, vracaj Celera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 4 hours ago, djole said: Joj Vlado, izvuče se ti na kraju : D Da ti ne bi Plumija sa TD (wtf), sad bi puko. Čestitke svakako! Inače, imamo jednu situaciju koju mislim da mismo imali do sada. Gaga i Nakamura su napravili trejd juče, Bagley za Richardsona. Sada hoće taj trejd da ponište i obe strane se slažu. Šta kaže ostatak lige na ovo? Molim samo za brz odgovor dok trejd nije procesiran. Ja sam za. Ako obojica to zele, zasto im ne uciniti? Jedino ako imate neke principe ovde za koje ne znam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 53 minutes ago, Manu said: Slazem se, vracaj Celera 20 minutes ago, Oštricom brijača said: Jedino ako imate neke principe ovde za koje ne znam? Jok, mi smo ovde ljudi bez principa 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Idemo Jimmy samo kidaj!!Wendel 20min, uzimam!! Mada bice gusto u pm. :)Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 (edited) Naravno,govna su sad pocela da igraju,a protiv Mileta uzas.Mrs Edited February 16, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 Naravno,govna su sad pocela da igraju,a protiv Mileta uzas.Mrsto i ja kažem Gago, šta je ovo jbt Morris 32 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ne igra niko kod klipana,pa divlja Moris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Hoce da ubace I've nove tekme? Lego bi kinda racunaju Det-Chibtaman da fino iznivelishem oak poklon of Covilj SpursaSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 16, 2021 Author Share Posted February 16, 2021 manje manga... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Ma koji mango, rano je. Jebe me novi tel pa predicted textuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Trivia: Yahoo je ubacio dodatni IR slot koji važi i za OUT, DTD, PPD, itd. Nama džaba i 3 i 4 IRa, ako ne možeš da staviš batice koji ne igraju - daily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 (edited) @Malkolm Brogdon vi se to nameracili da dobijete? Edited February 18, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Pa kao tu nesto stidljivo pokusavamo. Dobar duel, takmicimo se ko ce vise da bude osakacen povredama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Odlicna nedelja za sky-a I pored tda Sabonisa i dalje gubim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 @Oštricom brijača Kako ide? Ostrish li?Bice gustooooSent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 Ostrim, ali kolac, za sebe, sto bi reko Crni Gruja. 😄 Imam 6 igraca koji ni sekund odigrati nece ove sedmice, a pritom je samo jedan od njih povredejen. Imao sam i prosle godine problema sa izostancima, ali ovo je nesto posebno. Ma kakvi gusto, bicu srecan i sa 2 kategorije. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Ostrim, ali kolac, za sebe, sto bi reko Crni Gruja. [emoji1] Imam 6 igraca koji ni sekund odigrati nece ove sedmice, a pritom je samo jedan od njih povredejen. Imao sam i prosle godine problema sa izostancima, ali ovo je nesto posebno. Ma kakvi gusto, bicu srecan i sa 2 kategorije. [emoji1]Uh uh kakav dan imas. Jezivica Prestize mi poene, stize DD...Bas rapsodija... Ja da se vratim na 8 i sit u pedu.. Mada sumnjam. 7 je realnije Ove stl vijam 4 dana I nikako ahahhah Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts