Jump to content

Pitanjca  

22 members have voted

1. 1. Broj IR mesta

• 3
      15
    • 3 + dodatno bench mesto
      6
    • 4
      1
  2. 2. Format lige - broj PO mesta

• 12 ekipa u PO (4 runde)
      14
    • 8 ekipa u PO (3 runde)
      8
  3. 3. Igranje u pare (500 rsd po timu)

• Da
      13
    • Ne
      9

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, Gaga said:

Nestvarno koliko je Djole imao srece u zadnje 2 runde.

Istina.

Ajde protiv Manua, nije mu igrao Harden, ali to je bilo i od ranije, ali protiv @Oštricom brijača, baš neverovatna nesreća za njega. Povrede mu se Kemba i White, onda i Giannis propusti dve tekme, a kao šlag na tortu Pop odluči da odmara Poeltla i DeRozana u nedelju... i na sve to ja jedva pobedim. Ozbiljan user.

• Like 1
Posted
5 hours ago, John Dies at the End said:

Ko je OBB?

Onaj sto ostricom brija

Djolo, jel si uzbudjen, sto ces konacno sa elitom da odmeris snage?

Posted (edited)
8 hours ago, Drakaris said:

Onaj sto ostricom brija

Djolo, jel si uzbudjen, sto ces konacno sa elitom da odmeris snage?

Elita dolazi u B ligu, tj 5 titula A lige i 4 A finala. I jedna Ostoja titula, pa ti vidi.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Zvezdinho said:

Elita dolazi u B ligu, tj 5 titula A lige i 4 A finala. I jedna Ostoja titula, pa ti vidi.

Cestitke, znaci da ste zasluzili plasman u B ligu. Ajde sad da vas vidimo.

Posted

Cestitke svima koji su se plasirali u visi rang!
Jeste da nisam imao srece u poslednjem duelu, ali u poslednje vreme nista ne stizem da pogledam, sem ponekad Denver ujutru rano kad ustanem.
Nije lose ni ovo za prvu godinu u ovolikoj ligi, daleko bolje od ocekivanog. 🙂 Imao sam dosta srece da dobijem prvi pik, ali povrede su me bas ubile tokom sezone.
Nista, svake druge godine je Evropsko prvenstvo, pa nastavi da treniras. 😄 Mozda dogodine nacinim taj poslednji korak.

Posted
13 minutes ago, Oštricom brijača said:

Mozda dogodine nacinim taj poslednji korak.

Sta to pises, ove nedelje se boris sa Gagom za poslednje mesto za A ligu. Sad vidim i da nisi sinoc ubacio igrace :roflmao:

Na koji nacin se Gaga vraca u elitu... :classic_ohmy:

Posted
On 5/3/2021 at 3:42 PM, djole said:

Istina.

Ajde protiv Manua, nije mu igrao Harden, ali to je bilo i od ranije, ali protiv @Oštricom brijača, baš neverovatna nesreća za njega. Povrede mu se Kemba i White, onda i Giannis propusti dve tekme, a kao šlag na tortu Pop odluči da odmara Poeltla i DeRozana u nedelju... i na sve to ja jedva pobedim. Ozbiljan user.

pih her komesar a honorable mention da si mene prosao na x?
nista a?

dooobro, dolazim u A pa cemo videti. Pikiran si ahahahh

Posted
pih her komesar a honorable mention da si mene prosao na x?
nista a?

dooobro, dolazim u A pa cemo videti. Pikiran si ahahahh
Nije tu bilo nikakve sreće, sve taktički proračunato : )
  • Like 1
Posted
Nije tu bilo nikakve sreće, sve taktički proračunato : )
Aaaa pa ondaK moj naklon.
Niht sam vas poznao. :)
Kako god cnosre!!

Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk

• Like 1
Posted
17 hours ago, Drakaris said:

Sta to pises, ove nedelje se boris sa Gagom za poslednje mesto za A ligu. Sad vidim i da nisi sinoc ubacio igrace :roflmao:

Na koji nacin se Gaga vraca u elitu... :classic_ohmy:

Auuuu ja mislio da je gotovo. hahaaaaaaa
Nema pojma sta radim, previse obaveza ovih dana, posao i spremanje za slavu.

Probacu nekako da se iscupam u ovim preostalim danim, mada su mi slabe sanse bile u svakom slucaju. Ionako necu moci nijedan mec da pogledam ove sedmice, mozda tek za vikend.

• Tuzno 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Ti ces da postanes komesar nakon onakvih pokusaja drugarskih prljavih trejdova tek kad ja postanem kapetan od Belu ladju, ili eventualno dobijem 15 meleona u socceru, povecali max dobitak.

Edited by Zvezdinho
Posted
14 hours ago, Gaga said:

Gospodin Begli:classic_biggrin:

@Drakaris

Razvalio je sinoc. Sto se tice ove runde, ako odbranis trojke i asiste, dobijas, jer FG% je suvise varljiva kategorija za ovu nedelju. Ako Rendl napravi kojim cudom TD, moze se reci da je to to.

Posted (edited)
21 minutes ago, Zvezdinho said:

Ti ces da postanes komesar nakon onakvih pokusaja drugarskih prljavih trejdova tek kad ja postanem kapetan od Belu ladju, ili eventualno dobijem 15 meleona u socceru, povecali max dobitak.

Mogao bi i Delgado biti komesar, mislim da je pravi covek da zaustavi malverzacije. Ako ste bas protiv onda, neka bidne Vlada kao drugi izbor.

Edited by Drakaris
  • Like 2
Posted
15 hours ago, Zvezdinho said:

Kojih prljavih drugarskih trejdova ? 

• Tuzno 1
Posted (edited)

Onih sto su ti jedno hiljadu puta oborili ove sezone ( dobro jedan ili 2 su mozda i mogli da prodju ali ljudi onda automatik glasaju posto su pre toga xy trejdova bili prljavo drugarski sa cimerom iz sobe i bivaju oboreni).

Komesar bi trebao da bude neko koga @djole predlozi i ima u njega poverenje.

Edited by Zvezdinho
Posted
2 minutes ago, Davai Davai said:

@djole tempirao si formu! 
zanimljiv duel, iako meni jedna od slabijih nedelja, bkv se igra koš-za-koš... srećno do kraja! 🙌

a meni jedna od jačih 😄 ozbiljan sam 😄 

da, dobro krljanje. nešto nisam siguran da poene mogu da zadržim tako da mi pored bacanja treba još jedna kategorija, da li skokovi ili ukradene, videćemo. možda i moćni RJ Hampton baci jedan TD 😄 

srećno! 

• Like 1