Mile1 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 SweetLou ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 14 minutes ago, delgado said: Sta kazete na ovu ekipu braco bLigasi PG : Graham, Hailburton SG : Lou Williams, Nunn, KCP SF : LeBron, Miles Bridges, Cameron Johnson PF : Randle, Thaddeus Young C : WhiteSide, Larry Nance Jr ne svidzaju mi se Nun i Tadija, Larry moze da fasuje, mada Ljuba ako gekne onda ima ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 (edited) 8 hours ago, delgado said: Sta kazete na ovu ekipu braco bLigasi PG : Graham, Hailburton SG : Lou Williams, Nunn, KCP SF : LeBron, Miles Bridges, Cameron Johnson PF : Randle, Thaddeus Young C : WhiteSide, Larry Nance Jr Vidi, sasvim fina ekipica. Glavni znak pitanje je Hasan, bude li to neki učinak kao u Portlandu, onda će to biti ekstrmno zaebana ekipa. Sa Grahamom si super prošao samo ako ponovi ono od prošle godine, a meni se čini da tu ima i prostora za napredak. 12 hours ago, djole said: To je to valjda, ispravite ako sam negde pogrešio. @realno *w okači ovo u prvi post ubačeno Edited December 22, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 (edited) krecemo veceras batume poludi Edited December 22, 2020 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 4 hours ago, realno *w said: Vidi, sasvim fina ekipica. Glavni znak pitanje je Hasan, bude li to neki učinak kao u Portlandu, onda će to biti ekstrmno zaebana ekipa. Sa Grahamom si super prošao samo ako ponovi ono od prošle godine, a meni se čini da tu ima i prostora za napredak. Naravno, svesno sam rizikovao sa Hasanom obzirom da mi je doneo titulu i izgazio statisticki proslu sezonu. Holmes je dobar ali je lomljiv + Hasan moze biti ubitacno oruzje u picku sa Foxom. Projekcije su mu naravno manje u odnosu na proslu sezonu, ali nekih 14+12 + 2blk uz dobar FG su ono sto ocekujem od njega 😄 Devonte je moj projekat, Hailburton Maxin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 1 hour ago, delgado said: Naravno, svesno sam rizikovao sa Hasanom obzirom da mi je doneo titulu i izgazio statisticki proslu sezonu. Holmes je dobar ali je lomljiv + Hasan moze biti ubitacno oruzje u picku sa Foxom. Projekcije su mu naravno manje u odnosu na proslu sezonu, ali nekih 14+12 + 2blk uz dobar FG su ono sto ocekujem od njega 😄 Devonte je moj projekat, Hailburton Maxin. Ja sam hteo Hasana, ali pošto sam u prvoj rundi uzeo Jokića, nisam mogao i u trećoj da uzmem centra. Da sam kojim slučaejm uzeo Luku, onda bi vrv uzeo Hasana u trećoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Ja sam u II uzeo mog brata. Sto je sigurno - sigurno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 pu bem mu misha u 2:20 AM po mom ste pokupili sve sa FA.. kako se buditi majku mu.. Nikako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 2 hours ago, Squabbit said: pu bem mu misha u 2:20 AM po mom ste pokupili sve sa FA.. kako se buditi majku mu.. Nikako E pa squabbe ne moze se i da imas mogucnost da gledas tekme uz pivo nakon posla &/ili veceru i da uzimas FA u minut posle waivera. You win some you lose some 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 jbs ga to jeste... nista, ne kukam vishe. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 sta radi veliki batum 6reb 6ast ako zadrzi ovakve brojke bice top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 I tu je stao. Dok nema morrisa nik ce da ima neke vake brojke. Kandza malo podbachio sa skokevima, videchemo danas kako ce se razvijati situacija sa Svajcarskim nožicAmaImam nas u nekom egalu.. Tvrdo otvaranjeSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Naravno,posto sam ga uzeo,Randle se pretvorio u najboljeg asistenta lige,skokovi su nebitni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Ubi Atlanta Chicago.. I zbog radi toga, ova 2 moja statiraju.MT 7 rampiii.Mmmmmmm doooobroo :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Rozier i Burks :smajlikojiseklanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Lakse malo @next Ajde sve jos i da prodje ali jebeni Culver DD za 20min je stvarno previse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Precenio sam se. Cestitke nozicima. Imas 7 tekmi vishe. :)Ja samo ako ukradem nesto, neke procente, to..Bulja rasporedSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 (edited) Opušteno @Manu, iznivelisaće se to. Nemam dubinu... Koliko dobro su pojedini odigrali sinoć pa i Culver iznenadio toliko se potvrđuje moje shvatanje nakon drafta da će maltene pola ekipe da bude za đubre... Edited December 24, 2020 by next Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 SInoc u 3AM hocu da ubacim Biyomba, ono uzet 5min ranije. Nakon toga pola sata kasnije mi zapadne za oko Josh Jackson, uzet 3min ranije. Od kad smo postali ovako ozbiljni??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 @Gaga je sastavio mocnu ekipu, ako bude malo aktivniji na FA, mogao bi lagano da napadne prolaz u A ligu. Pokupio vam Beglija u 6. rundi , idete na jezero ognjeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 I ovde ga reklamira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Just now, Zvezdinho said: I ovde ga reklamira Bas krenuo da napišem....ko o čemu, grof o Bagliju 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Jbt neko ce da pomisli da je Draki Divac licno i personalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Hoce neko Burksa za solidnog krilnog centra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Ja Begliju ove godine prognoziram 23 ppg, 11 rpg, i po 2 stila i bloka po utakmici, minimum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts