Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Masters Kup, Sidnej 2001. Mozete li prepoznati sve igrace? Edit: Mozda je ova fotografija vise za Istoriju tenisa Edited November 10, 2020 by Milutinov Tata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Ih bre, pa lagano doduse, ovi Novakovci sto prate od 2011. mogu da imaju problem i da ne bude da ne znam: Spoiler Rafter, Haas, Kafelnikov, Grosjean, JCF, Ivanisevic, Hjuit, Guga, Agasi Edited November 10, 2020 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Spoiler Rafter, Has, Kafeljnikov, Grozan, JCF, Ivanisevic, Hjuit, Guga, Agasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Ja ladno nisam prepoznao prvu dvojicu s leva jos mi je prvi poznat facom, al nesto cudan (logicno frizura) al za ovog drugog sam mislio da je zalutao na sliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) Ihiiii 2001, kad je to bilo.. Mi Novakovci bili mali tad i na ovoj slici poznajemo samo Ivanisevica Ne bismo ni njega prepoznali da nije Novakov trener Edited November 10, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 (edited) @Boxy U tebe nisam sumnjao . Moracu da nadjem neku iz '80-ih, da bude pravi izazov. Evo nove: Donji red je laganica, ali gornje je vec izazov. Edited November 10, 2020 by Milutinov Tata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1 hour ago, Milica said: Ihiiii 2001, kad je to bilo.. Mi Novakovci bili mali tad i na ovoj slici poznajemo samo Ivanisevica Ne bismo ni njega prepoznali da nije Novakov trener Nemoj da preterujes, poznajemo i Agasija jer i on je Novakov trener bio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 @Milutinov Tata donji red je laganica, a sto se tice gornjeg, prepoznajem samo dvojicu Spoiler Lekont i Noa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 monfils gore desno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 5 minutes ago, Boxy said: donji red je laganica, a sto se tice gornjeg, prepoznajem samo dvojicu Ista stvar Spoiler 3. po redu Leconte, zadnji Noah. Znam da znam 2. i 4., pogotovo 2. al ne mogu se sjetit, a prvi je tata od JCF-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 @Abudžaba Dabila za 1. sam isto pomislila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Mats isti Jura Stublic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) . Edited November 10, 2020 by Elias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 pa spoiler majku mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Ja ih više znam iz 80tih nego iz 2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Kad ste matori Ova slika je definitivno pre mog vremena, tako da i nisam losa Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Ja sam s Federerom generacija, ali su ovi iz 80tih bili face - rock starovi, na čelu sa Mekinroom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 Spoiler Il Gattone je prvi (ko je gledao neki snimak tenisa sa TV Koper (Capodistria) na italijanskom iz osamdesetih setice se). Ima jos jedan nadimak koji ima veze sa par tenisera sa slike. Za drugog kazu da je morao da saceka da ne vidi Lendla na svom putu da bi dohvatio zvezde Cetvrti je uvek bio momak iz senke, nikad ni medju 2 najbolja igaca svoje zemlje Vidim da su svi gledali DC protiv Francuza '85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 2. mi je poznat, tj. poznata mi je faca, ali ime ne znam, za 1. smo vec utvrdli da je cale JCFa a 4. zaista nemam pojma ko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 10, 2020 Author Share Posted November 10, 2020 15 minutes ago, adocitak said: Mecir prvi slijeva? Nadimak mu je bio Velika macka, a ponekad i Ubica Svedjana. Jedan od onih koji je uvek u konkurenciji kada se govori o najboljim igracima bez GS titule. Izgubio 2 finala od tada sunarodnika Lendla, oba puta u 3 seta, i oba puta uzeo samo 6 gemova, u Nju Jorku '86 i Melburnu '89. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 1.The Big Cat 2.. Levoruk , jednoručni BH , osvojio RG (1 slam wonder) protiv čuvenog šljakaša tih godina 4. U senci mnogo slavnijih zemljaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Prva slika: pogodio sve laganeze Druga slika: ne znam ko su br.2 i br.4 u gornjem redu (mozda bih i uspeo,ali to je ovako na prvu..nemam bas entuzijazma da naprezem vijuge) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 (edited) 11 minutes ago, Keira said: 1.The Big Cat 2.. Levoruk , jednoručni BH , osvojio RG (1 slam wonder) protiv čuvenog šljakaša tih godina 4. U senci mnogo slavnijih zemljaka Spoiler Da, drugi je Gomez iz Ekvadora, poznata mi faca mada je prije mog vremena praćenja tenisa. Protiv Bruguere čini mi se u finalu Edit:ipak nije Bruguera u pitanju bio, ovo "čuvenog šljakaša" me zeznulo 😄 Edited November 10, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Kako su svi mladi Baš se osećam matoro Ali na onoj prvoj slici kako Hjuit sitno izgleda između kolega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 Protivnik u F broja 2 , nekadašnji King of Clay , levoruk takodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts