MilošVB Posted April 5 Share Posted April 5 MilošEdin i MilošSrđan dve ubedljivo najbolje priče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 5 Share Posted April 5 (edited) 44 minutes ago, MrTwister said: A oni 6.75 tipovi su zabavni za tu neku casual zajebanciju i simpaticni ljudima jer su posvadjani sa padezi i glagolovim oblikovima ali za vise od tih isjecaka koje izbace povremeno i ne treba meni. To sam i ja mislio, jer sam prvo isključivo na te isečke i naletao. Međutim, kada sam pogledao celu epizodu prvi put, shvatio sam da mi prija ceo njihov vajb i da mi je poprilično smešno dobrih 45 minuta od celih sat vremena emisije. Pritom, koliko-toliko se uozbilje kada komentarišu ostala dešavanja, nisu neznalice, a glavna šega im je na temu Par-CZV, što mi je skroz ok, jer su navijači tih klubova, a i serviraju istinu na šaljiviji način uz taj, meni krajnje simpatičan, niški govor. Edited April 5 by fillam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 5 Share Posted April 5 18 minutes ago, fillam said: meni krajnje simpatičan, niški govor. Leskovački, molim lepo. Mi i nišlije se ne podnosimo. Moj tata me je prebio kad sam bio u vezi sa jednom nišlijkom. 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 5 Share Posted April 5 43 minutes ago, MilošVB said: Leskovački, molim lepo. Mi i nišlije se ne podnosimo. Moj tata me je prebio kad sam bio u vezi sa jednom nišlijkom. Zato samo Čarapanke treba da muvaš. 1 hour ago, fillam said: To sam i ja mislio, jer sam prvo isključivo na te isečke i naletao. Međutim, kada sam pogledao celu epizodu prvi put, shvatio sam da mi prija ceo njihov vajb i da mi je poprilično smešno dobrih 45 minuta od celih sat vremena emisije. Pritom, koliko-toliko se uozbilje kada komentarišu ostala dešavanja, nisu neznalice, a glavna šega im je na temu Par-CZV, što mi je skroz ok, jer su navijači tih klubova, a i serviraju istinu na šaljiviji način uz taj, meni krajnje simpatičan, niški govor. Daaa, jako mi je kul što je jedan Zvezdaš a drugi Grobar, pa naizmenično roastuju oba kluba 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 5 Share Posted April 5 1 hour ago, MilošVB said: Leskovački, molim lepo. Mi i nišlije se ne podnosimo. Moj tata me je prebio kad sam bio u vezi sa jednom nišlijkom. Neje znala da nize p`prike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted April 5 Share Posted April 5 Boce i Luka poznaju košarku, igraju neku 3-4 ligu istoka čini mi se, nije to samo puka zajebancija za reels i ta sranja. Južni vajb je savršena zaprška na sve. Imaju par dobrih razgovora sa igračima, baš brzo pune srca jer se vidi da su poštene duše i zaslužuju boost na maks. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted April 5 Share Posted April 5 (edited) 2 hours ago, Molina23 said: Boce i Luka poznaju košarku, igraju neku 3-4 ligu istoka čini mi se, nije to samo puka zajebancija za reels i ta sranja. Južni vajb je savršena zaprška na sve. Imaju par dobrih razgovora sa igračima, baš brzo pune srca jer se vidi da su poštene duše i zaslužuju boost na maks. meni je bilo super što oni kad su počinjali napravili su neki meme video, kao neki gistro beef gde prozivaju nas i još nekoga, ali bilo je jako simpatično, bez zle namere, onako old school prijateljska prozivka. tu se vidi da je ekipa na mestu. EDIT : našao hahaha https://www.instagram.com/p/CsuElxDAO2h/ Edited April 5 by Mairosu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 26 Share Posted April 26 Почивај у миру, Рубене Случај Валенсија Баскет преноси саучешће због смрти Рубена Дагласа 😢 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 27 Share Posted April 27 Bio je gotivan igrač svojevremeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted May 4 Share Posted May 4 Sad sam tek pročitao za Ruben Daglasa 😢 Odma flešbekovi na četvrtfinale ULEB-a protiv nas, i pakleni bekovski tandem Majra Četmen - Ruben Daglas, plus sila Papadopulos pod košem, trener naravno Duda. Zatrpaše nas fino, pa posle i osvojili ULEB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 4 Share Posted May 4 Često pominjan na Zvezdinim temama. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) https://www.instagram.com/reel/C7owsWfq3sT/?igsh=MWZyMWc5dmVjaW83Zg%3D%3D Mačvan dobija ozbiljnu konkurenciju sa druge strane brda. Zajebana ova poljuprivreda u pm... edit: A najjače je što se je mesec dana pre ovoga oglasio kao nezavisni politički analitičar, koji samo realno sagledava situaciju... 😂 Edited June 5 by L' Imperatore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 Debil bio, debil ostao. Mačvan mi je iskreno neprijatnije iznenađenje, smrad. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 5 Share Posted June 5 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Debil bio, debil ostao. Mačvan mi je iskreno neprijatnije iznenađenje, smrad. Da, za Miličića ništa čudno. Mačvan (i Tipsarević) stvarno razočarenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 5 Share Posted June 5 Tipsarević nije iznenađenje, smradina uvek bio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6 Share Posted June 6 Dugacka je lista... Keselj, Tomasevic... od drugih sportista, Tipsa a tu je onaj automobilista Borkovic. Svi su bili u izbornom stabu SNSa u nedelju. Njih cetvoricu sam zapazio, mozda mi neko i promakao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 5 Share Posted July 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 7 Share Posted July 7 Stiže film o Draženu Petroviću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) Ako je istina da u filmu nema Dražena u dresu Jugoslavije, kao igrača proizvoda YU škole košarke i kompletnog sistema, poserem se na tu nakazu revizionističku. Edited July 7 by Molina23 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 11 Share Posted July 11 Will Thomas zavrsio karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 11 Share Posted July 11 On 7/7/2024 at 1:16 PM, Molina23 said: Ako je istina da u filmu nema Dražena u dresu Jugoslavije, kao igrača proizvoda YU škole košarke i kompletnog sistema, poserem se na tu nakazu revizionističku. Svaka prica o Drazenu van konteksta te jugoslovenske skole je pljuvanje i po njemu, njegovom talentu i onome sto je mogao da bude da je poziveo. Takav talenat se retko radja i mnogi bi pozeleli da im se desi u ovom zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 11 Share Posted July 11 3 hours ago, Kronostime said: Svaka prica o Drazenu van konteksta te jugoslovenske skole je pljuvanje i po njemu, njegovom talentu i onome sto je mogao da bude da je poziveo. Takav talenat se retko radja i mnogi bi pozeleli da im se desi u ovom zivotu. Ajde da vidimo film, meni sama činjenica da je Mile Kekin (bivši pjevač Hladnog Piva, a igrom slučaja i Srbin izBosne) uskočio da glumi Mirka Novosela govori da ne bi trebalo da film bude u boK i Hrvati fazonu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 18 Share Posted August 18 Ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 18 Share Posted August 18 pametnije bi im bilo da su se prvo pozabavili nekim senzorima i slicnim glupostima da se evidentira gazenje aut linije i sl. koje sudije ne vide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 18 Share Posted August 18 41 minutes ago, DameTime said: Ok... Kako je ovo uopšte dozvoljeno??? S obzirom da se radi o zvaničnom prvenstvu jedne države a ne neki prijateljski meč... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts