Koca Popovic Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 Izvinjavam se ,greskom pritisnuh 3 puta.🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, koca popovic said: J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 J..bote koji ste vi teoreticari zavjere. Vi niste normalni. Hoce li mi neko reci ko je normalan da glasa za ovog idiota Trampa.😬 Promijeni baterije.😃 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Just now, Valensija said: Promijeni baterije.😃 Izvinjavam se . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, koca popovic said: Izvinjavam se . Pisem ovo, a ruka mi drhti..... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 9 minutes ago, NMX said: Ovaj rezultat (+/- 200 glasova) stoji od jutros po našem vremenu, samo je pisalo estimated 95% otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnsonJ Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zastotako Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 @a sad Pa dostojan si tvojim idolu, Izgubili ste i sad izmisljate brojke. Kakve si brojke iskopao za MI i WI, to je ta vrsta patoloske laz koja ostaje sinonim za najlosijeg predsednika ever. WI i MI do not register by party reference. Nego se lepo vidi po counties gde ide put kao ovo https://www.bridgemi.com/michigan-government/michigan-early-voting-returns-heaviest-so-far-democratic-counties Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Čitam šta ste pisali i nisam znao da Tramp ovde ima ovoliku podršku. Sve u svemu, iako su ankete predviđale kontra, očekivao sam da pobedi. S obzirom na to u kom se pravcu svet/usa krećeću pobeda Bajdena mi je delovala, a i dalje mi deluje, kao malo iznenađenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Jel Tramp okrenuo neku drzavu koju je 2016.dobila Hilari? Rekao bih da nije..koliko ih je flipovao Bajden? Arizonu,jel tako? I Drugi Kongresni Okrug (District) Nebraske..ima li jos nesto sto sam propustio? (verovatno ima) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Sad samo jos da dedo dozivi inauguraciju...(sala mala) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnsonJ Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Jel Tramp okrenuo neku drzavu koju je 2016.dobila Hilari? Rekao bih da nije..koliko ih je flipovao Bajden? Arizonu,jel tako? I Drugi Kongresni Okrug (District) Nebraske..ima li jos nesto sto sam propustio? (verovatno ima) + Wisconsin i Michigan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Jel Tramp okrenuo neku drzavu koju je 2016.dobila Hilari? Rekao bih da nije..koliko ih je flipovao Bajden? Arizonu,jel tako? I Drugi Kongresni Okrug (District) Nebraske..ima li jos nesto sto sam propustio? (verovatno ima) Tzv. Blue wall koji je tradicionalno blago demokratski, a Hillary izgubila (Wisconsin, Michigan, možda Pennsylvania). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 7 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Sad samo jos da dedo dozivi inauguraciju...(sala mala) kad je tačno inauguracija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Valjda u januaru..tacan datum ne znam. ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Vecina koja je glasala ranije pa tako i oni postom su iz velikih gradova gde tradicionalno pobeduju demsi. Tamo su velika izborna mesta, ceka se u redovima nekad i satima i oni su ti koji su glasali pre izbornog dana. I kod nas se cesto desi da se cekica u redovima a kod njih su veca izborna mesta nego kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Valjda u januaru..tacan datum ne znam. ^ uff, pa sad... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozu Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Kme kme mamyy pokrali me demonokratyy plakyy Kakvo je on infantilno deriste, nadmen u pobedi, bedan u porazu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 3 minutes ago, urosg3 said: kad je tačno inauguracija? Na Svetog Jovana 😀 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 minutes ago, urosg3 said: kad je tačno inauguracija? Tamo negde bude oko Svetog Jovana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Trump će neke od ovih država izgubiti za otprilike sličan broj glasova za koji ih je uzeo 2016e. Na kraju ispada da su ankete u nekim državama debelo promašile, čak negdje više nego u 2016. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A sad Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 3 minutes ago, Klotzen said: Vecina koja je glasala ranije pa tako i oni postom su iz velikih gradova gde tradicionalno pobeduju demsi. Tamo su velika izborna mesta, ceka se u redovima nekad i satima i oni su ti koji su glasali pre izbornog dana. I kod nas se cesto desi da se cekica u redovima a kod njih su veca izborna mesta nego kod nas. Imas procenu TargetSmarta za svaku drzavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 U sustini, svako je uzeo ono sto je i bilo projektovano. Trampu je falilo da otkine 1-2 drzave projektovane za Bajdena i nije uspeo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 trebali su zustaviti glasanje odma posle Dixville Notch-a 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 hour ago, Zvezdinho said: Sto bi neko u Srbiji podrzavao coveka koji se zalagao svojevremeno da se Srbija okupira. I to u japansko-nemackom stilu. Da ne pricamo o privatnim biznisima preko sina na Kosovu, Ukrajni i ko zna gde. Pa zar ne mislis da bi bilo dobro da je bila okupirana? Pogledaj gde su danas Nemacka i Japan - pa onda gde su drzave koje su Rusi "oslobodili" ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts