Placebo Lone star Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Bagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Nepisano pravilo je da ce se ovo iznivelisati. Da li iko veruje da ce se to desiti veceras? Ja ne. Edited March 21, 2021 by Losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ovi ce da puste publiku u finalu kad zatreba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Promasi na kraju ovo Nikolić ali koraci ko kuća u polasku, uostalom tako je i prošao Kuridzu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Sad opet faul nad Lazićem u napadu, plus koraci... Nama sviraju mrki pogled... Na stranu što nemamo pojma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Nerealno da Ivanovic gura Lazica rukom i ovi cute. Da ne kakimo previse na sudije, mi smo losi. Nismk zasluzili bolje sudjenje od ovog. Noko brat totalno pogubljen, kao da nikad baslet igrao nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Tragikomično! Izgleda da su kurave ovaj vikend bile baš dobre plus u dovoljnom broju da zadovolje svu trojicu delioca "pravde"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Koliko losu centarsku liniju imamo.... za Kuzmica se zna da je penzos, ali ovaj Noko je gori od Energy God Terija. Gde je Rit? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Mi moramo da igramo sa visokom cetvorkom i peticom. Drugacije ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Zapazite kakva se odbrana igra nad Lojdom. Rade ruke na sve strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Mi jesmo losi ne sporim.Ali da sudije ovakvim sudjenjem ne doprinose malo tome?Ipak ne znam kako neko moze da ostane smiren kad vidi da njemu sviraju svasta a nad njim nista,Jbg,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Ma da li se bune za ovaj 3. faul Zorana NIkolića Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 1 minute ago, Chucky said: Mi moramo da igramo sa visokom cetvorkom i peticom. Drugacije ne ide. problem je sto je ta visoka cetvorka dominantni kuridza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Koliko im je trebalo vremena da prebace preko srca i odsude faul u korist Lazica.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 4 minutes ago, quentin said: 12:3 je u skoku... Da krenemo od ovoga, pa onda sve ostalo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: problem je sto je ta visoka cetvorka dominantni kuridza Bilo bi isto sa Domintorom Brajantom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Kuz pokupio par bitnih skokova sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 5 minutes ago, Ulicni basketas said: Makar neće biti neizvesno. Da se ne nerviramo kasnije. Bice nerviranja, vraticemo se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Manite se suđenja, očajni smo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 haha, nista faul na dobricu ovo je presmesno jbt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 HAHAHHAHAHAAAAAAAAAAAAAA KAKAV FAUL ZA 2 PLUS 1 NAD DOBRIĆEM PA JEBEM VAM OCA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 ovo ne moze da bude greska, vec cista i jasna namera jbg ne znam koji kurac se igra uopste 2 minutes ago, 12Laki said: Bilo bi isto sa Domintorom Brajantom. ma apsolutno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: ovo ne moze da bude greska, vec cista i jasna namera jbg ne znam koji kurac se igra uopste To se i ja često pitam. Izvedi i ekipu, nek bude 20:0, ali pošalješ poruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Sta je sa Ritom, ne mogu vise MJK da gledam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Cini mi se da smo sa mnogo vise energije izasli u 2/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts