K.Dot Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nnoko baš dobar a čini mi se da je trenutno tek na 50%. Baš me zanima kako će izgledati u odlučujućim utakmicama. Samo hard difens. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, Losmi17 said: Ovo je zapravo bilo jedno jako kvalitetno poluvreme Najbolje nakon dugoo vremena. Iako utakmica nema neki znacaj pa je lakse igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Čim odbrana šljaka, i napad ide fino. I ja se mučim sa strimovima, ali uspeo sam da odgledam dobar deo poluvremena. Kad počne PO, ako ne bude prenosio B92, moraću da platim Arena Cloud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 ja ne znam šta vi gledate...kod mene se još igra prvo...vodimo 3 razlike. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 12 razlike na poluvremenu je lepa prednost. Čim dobro igraju Davidovac i Dobrić mnogo lakše sve ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Kako je cool ona asistencija Dobrica za Kuzmica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nisam bas ispratio kombinacije i preostali raspored sa ovom Korona zbrkom, za šta igra Mornar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 5 minutes ago, drakon1 said: Jaka dolazi sledece sezone u Zvezdu? Znam da to pitaš zato što ovu utakmicu zasad igra ispod svog prosjeka ali ja bih ga iskreno volio ponovno vidjeti u našem dresu. Baš je sazrio kao igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 2 minutes ago, Sector said: Najbolje nakon dugoo vremena. Iako utakmica nema neki znacaj pa je lakse igrati. Kako nema neki značaj? Borba za prvo mesto, ubeđen sam da dobija Mornar iako se raspadaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, Ridji said: Nisam bas ispratio kombinacije i preostali raspored sa ovom Korona zbrkom, za šta igra Mornar? Ako dobiju futuru i igokeu u zadnjem kolu, ulaze u PO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, Ridji said: Nisam bas ispratio kombinacije i preostali raspored sa ovom Korona zbrkom, za šta igra Mornar? Za plej-of. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Sviraj kraj Mornar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 minute ago, Wingwalker said: ja ne znam šta vi gledate...kod mene se još igra prvo...vodimo 3 razlike. http://www.livetotal.tv/c/basketball/adriatic-league-men/18-04-2021/cedevita-vs-crvena-zvezda/1/ probaj ovde, možda je malo bolje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 24 minutes ago, NMX said: Jbt, ja ovo mučenje sa strimovima više ne mogu majke mi...taman mi je kodi šljakao, sad i to crklo...ako neko ima neki add on za kodi, neka pusti u inbox, pliz Instaliraj Rokkr, kad ga otvoriš ukucaj u njemu "huhu.to" (bez znaka navoda). Vrhunski radi Edited April 18, 2021 by Grunf Slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, Losmi17 said: Ako dobiju futuru i igokeu u zadnjem kolu, ulaze u PO Znaci do or die za njih, nema kombinatorike 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Samo pola koša za futuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Just now, NMX said: Sviraj kraj Mornar Samo se mi pitamo. Ako budemo pravi deremo sve. Ako ne budemo, prednost domaćeg terena ništa nam ne znači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Šta uradise djetici u poslednjoj odbrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Vidim obrane dominiraju u Baru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Dobri naši bekovi-krila, odlični Lojd, Lazić, Dobrić... Ali gde je Rit, i da li samo ja imam utisak da Simon ima najveću minutažu?! (a nema ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 2 minutes ago, pavijan2 said: Samo se mi pitamo. Ako budemo pravi deremo sve. Ako ne budemo, prednost domaćeg terena ništa nam ne znači. Ma stoji to nego mi se ne ide u Moraču jednom više ako ne mora. Jbt, doterali su prošli put onoliko navijača. Možeš misliti šta će sada biti, plus što su im brojke što se tiče korone bolje pa lako mogu da puste i više ljudi. Edited April 18, 2021 by NMX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Mornari 9 trojki u drugoj. Nema šanse da nastave tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 4 minutes ago, bodo said: Znam da to pitaš zato što ovu utakmicu zasad igra ispod svog prosjeka ali ja bih ga iskreno volio ponovno vidjeti u našem dresu. Baš je sazrio kao igrač. Slazem se. U svakom slucaju bih ga voleo videti opet kod nas. On je trenutno, sto je dobro za nas, vec par sedmica u padu forme. Jos ovo: bila je jedna situacija mimo ovih promasaja iz igre i slobodnih bacanja gde se zaleteo u kontri sam protiv svih i promasio. Mislim da je to Radonjica u proslosti dovodilo do ludila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Kakve druge cetvrtine za nas i Mornar. S tim sto mislim da mi dobijamo, a Mornar gubi u tesnoj zavrsnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 minute ago, Tunji Awojobi said: Mornari 9 trojki u drugoj. Nema šanse da nastave tako. Pregrizo jezik 😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts