Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kada se uzme sve u obzir, još imamo i dobar rezultat. Ne sećam se da sam nekad video ovakvo neznanje od strane sudije...

Sale je morao tehničkom da prekine ovo što radi panterka!

Posted
4 minutes ago, K.Dot said:

Haha Ana fakin Panter, samo rokaj sestro. 

Klasicna kretenka koja nema veze sa sudjenjem i sportom, ali jebiga mora da je stite jer equality of outcome je bitan...

Posted
Just now, Slavisa iz Tavankuta said:

Meni nije jasno kao Terry ne moze jos da igra, a Lovernj isto bio pozitivan, pa igra punom snagom?

Druze, Lovernj je bio lazno pozitivan, a Teri je zapravo imao koronu.

Posted

Bice ovo jako zajebano. Napunise nam visoke faulovima, a Lekavicius i Jokubaitis nam decu prave...Walden uzasan i u napadu i u odbrani, a kapiten ne zaostaje za njim. 

Panterica je tezak nemac pojma i bukvalno je isekla Lojda u ovoj utakmici, ne da mu da igra ni napad, ni odbranu. Sto je najgore ne mislim  da je tendeciozna, vec je neznalica visoke klase🤕

• Like 2
Posted

Faul Kuridži na Lovernju je svirala napamet, Lojdu dva puta korake što retko ko sudi... Ako se ovako nastavi mora Obradović da izvrši pritisak po cenu tehničke. 

Moraju Simon i DeDa da daju doprinos. Ovaj drugi je još na letnjem raspustu...

Posted
Just now, Gudura said:

Bice ovo jako zajebano. Napunise nam visoke faulovima, a Lekavicius i Jokubaitis nam decu prave...Walden uzasan i u napadu i u odbrani, a kapiten ne zaostaje za njim. 

Panterica je tezak nemac pojma i bukvalno je isekla Lojda u ovoj utakmici, ne da mu da igra ni napad, ni odbranu. Sto je najgore ne mislim  da je tendeciozna, vec je neznalica visoke klase🤕

Bold: Netacno.

Posted

Suđenje na stranu, nemamo organizaciju u napadu. Kad Lojd nije u igri, napad ni nemamo, samo ISO pa šta bude. Dominiraju u reketu, to je najveći problem.