MrTripleDouble Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 3 hours ago, MrTripleDouble said: Nemaju sansu ni sa dvojicom Veselija, veruj mi. btw, Milano i Efes odigrali utakmicu bez ijednog trenerskog timeouta... hmmmm Iz nekog razloga sam utripovao da Fener igra protiv Efesa🤔, u tom slucaju me bi imali promil sanse. Protiv CSKA sa Veselijem su 50:50 sanse za prolaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Kad Barcelona odigra preko one stvari, nije ni cudo. Nadam se da Armani odlazi na f4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Vidim da je Pau debitovao za Barsu. Biće zanimljivo vidjeti ga u nastavku sezone, za Barsu je dovoljno da odradi dobrih 10 minuta. Real sa Poirierom, za kog sam lično ocekivao da uradi nešto u NBA. Ipak za EL bi trebao biti odlično pojačanje, samo pitanje u kakvoj je formi i koliko će pomoći Realu protiv Efesa. Barca - Valencia/Zenit Meni je krivo što Valensija 99% visi, vjerujem da bi pružili nešto jači otpor od Zenita. CSKA - Fener Ako Vesely ne igra tipujem da će CSKA lagano dobijati u Moskvi, ali ako bude igrao biće baš gusto. Efes - Real Iznenadio bih se da Real uzme jednu tekmu, ako ne bude neke veće transformacije u odnosu na ono što smo gledali od obe ekipe u drugom dijelu sezone. Armani - Bayern Blagu prednost dajem Armaniju, navijam za 5 utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Na f4 se ukrstaju pobednici cetvrtfinala 1-4 i 2-3. Sve naginje ka tome da u finalu gledamo dve najbolje ekipe ove sezone i ja se nadam tom scenariju. Efes osvaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 10, 2021 Share Posted April 10, 2021 Henry u Realu. Platili su obestecenje 500k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 11, 2021 Author Share Posted April 11, 2021 Očekivano, baš sam ga video u Realu. Takođe su potpisali Ertela za sledeću sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 Meni on bas nije tip pleja koga bi Real ganjao. Nesto nisam siguran da ce to biti sjajan fit. On mi je nekako vise za nekadasnji Pao/Oli ili Fener. Pa mozda i za Cska umesto Heketa. Svakako dobra 3 pojacanja-Ertel, Henri i Poarije. Laso vec radi ozbiljan posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 11, 2021 Share Posted April 11, 2021 3 hours ago, Losmi17 said: Meni on bas nije tip pleja koga bi Real ganjao. Nesto nisam siguran da ce to biti sjajan fit. On mi je nekako vise za nekadasnji Pao/Oli ili Fener. Pa mozda i za Cska umesto Heketa. Svakako dobra 3 pojacanja-Ertel, Henri i Poarije. Laso vec radi ozbiljan posao. Odlicna pojacanja mada im treba jedan ozbiljan prangijas na 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marchisioo Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Danas dobijamo poslednjeg ucesnika PO, da li ce to biti Zenit koji ima mec loptu protiv Panate ili Valensija u slucaju poraza Zenita. Onda sledi jos mec CSKA i Panate kao zaostali pa plej-of. Krece zanimljvii deo sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Moj take: Barca - Valencia/Zenit Barsa prolazi, 80:20 Efes - Real Real je bas digao formu, ali na zalost nailazi na ekipu koja je po prikazanoj igri prvi favorit 70:30 CSKA - Fener Iako Veseli ne igra, CSKA bez Milutinova i Dzejmsa ne briljira. Tako da bih rekao 60:40 (a ako Janko nekim cudom zaigra i 50:50) Armani - Bayern Najneizvesniji par. Bukvalno 50:50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 Rutinski ide ovo za sad za Zenit, bori se PAO al nema tu nekog naročitog kvaliteta, inače igraju bez Hezonje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 12, 2021 Author Share Posted April 12, 2021 Na kraju gaženje, Pangos 33 poena plus 11 asistencija, Ponitka čak 7 ukradenih lopti. Nema šta, veliki je doktor Xavi Pascual, navijao sam zbog Valensije da dobije PAO ali Zenit apsolutno zasluženo ide na megdan Barsi, a Valensija će opet u evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Na kraju gaženje, Pangos 33 poena plus 11 asistencija, Ponitka čak 7 ukradenih lopti. Nema šta, veliki je doktor Xavi Pascual, navijao sam zbog Valensije da dobije PAO ali Zenit apsolutno zasluženo ide na megdan Barsi, a Valensija će opet u evrokup. Greota bi bila ... treba pronaći neko rešenje, proširenje lige na 20 ekipa ili zažmuriti na ABA krševe ... manja šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Ispadose ona dva ponistena sluzbena poraza Zenita krucijalna, jer bez toga ne bi videli PO. Na kraju krajeva i postena odluka. Malo je Himki tu bio ostecen, ali oni su se kasnije i sami raspali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Cestitke Valensiji na osvojenom Evrokupu naredne sezone. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Greota bi bila ... treba pronaći neko rešenje, proširenje lige na 20 ekipa ili zažmuriti na ABA krševe ... manja šteta. Inace na jednom forumu procitah kako je Monaku receno da ne ispunjava uslove za EL i da su oni to navodno prihvatili, te da ce umesto 2 jednogodisnje pozivnice naredno leto biti 3 dostupne ukoliko se Valensija ne plasira u top 8 EL (sto se vecerasnjom pobedom Zenita nije desilo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 5 minutes ago, Borca said: Inace na jednom forumu procitah kako je Monaku receno da ne ispunjava uslove za EL i da su oni to navodno prihvatili, te da ce umesto 2 jednogodisnje pozivnice naredno leto biti 3 dostupne ukoliko se Valensija ne plasira u top 8 EL (sto se vecerasnjom pobedom Zenita nije desilo). Niko to nije rekao za sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 Može Monako da igra u Parizu, Jordi bi jedva dočekao ... cenim da će pronaći rešenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 A što Monako ne bi mogao da igra EL, jel' samo zbog hale ili ima još nešto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 9 minutes ago, Guru said: A što Monako ne bi mogao da igra EL, jel' samo zbog hale ili ima još nešto? Zbog hale, kratki su za nekih hiljadu mesta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 12, 2021 Share Posted April 12, 2021 2 minutes ago, Kankkunen said: Zbog hale, kratki su za nekih hiljadu mesta ... Ima Antibes finu i relativno novu halu sa kapacitetom preko 5 hiljada, to je valjda na manje od sat vremena od Monaka... Možda bi mogli tamo da se uvale za EL utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Meni je taj razlog, "nedovoljan broj mesta u hali", najbizarniji razlog ikada u nekom sportu da nekome ne dozvolis ucestvovanje u nekom takmicenju. Bizarnost postaje jos veca u doba COVID pandemije gde se igra bez publike. Krcata hala od 3,000 - 4,000 >>>>>>>>> poluprazna hala kada je CSKA domacin, najcesce sablasna Arena kada je CZ domacin, i ostale poluprazne hale koje imaju "zadovoljavajuci broj mesta". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Igrace Monako, potvrdjeno je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) 4 hours ago, Del Piero said: Igrace Monako, potvrdjeno je. Posteno, zasluzili su, sportska prica skroz. Sljakerska ekipa, kosarkaski ogranicena ko zabran, ali fajterska i dobar trener. Tako se na posten nacin dolazi do EL, a ne nekim divljim kartama, tajkunskim kintama i ostale p..ke materine Edited April 13, 2021 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Imaju ozbiljnog predsednika (Ukrainac) čovek ih je preuzeo kad su igrali treću ligu, i eto ih u EL ... kapa dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts