Gudura Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Sta napravi zabar od Bajerna😳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 (edited) Trinki & Bajern Kod Fenera Nando i Veseli zajedno 62 indeks, svi ostali zajedno 26. Edited October 16, 2020 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 28 minutes ago, realno *w said: Fener gubi, nakon što su vodili 21 razlike. prestao da gledam poslije prve čet. mislio sam rutiniraće ih sa pola snage ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Prvo Vilbekin, a onda Herison, pobeda Olimpijakosa kuci protiv Makabija 85:82. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Jedno bas kvalitetno kolo. Martin nadigrao Zizica i Huntera, najbolji u Oliju veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 Kakvo ludo kolo. Prebacih na Olimpijakos Makabi nakon što sam mislio da će Fener rutinirati Bavarce kad ono međutim. Doduše, nisam se zajebao jer je i u Pireju bila ludnica, rešio Harrison uz zvuk sirene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Čini se da će i u Milanu da se zakuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2020 Author Share Posted October 16, 2020 Laprovitola pobedio sa Smrda Mudić frizurom, primetio sam to i ranije al nije komentarisano. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Okrenu na kraju i Armani protiv Reala ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 48 minutes ago, Sector said: Jedno bas kvalitetno kolo. Martin nadigrao Zizica i Huntera, najbolji u Oliju veceras. Hassy 💗 Cim ne upadaju Ljulju one frljoke iz driblinga, odjednom nije vise tako zajeban i superstar ko one sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 16, 2020 Share Posted October 16, 2020 Kako mislis one sezone? Ljulj pikao dobar basket cirka deceniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Jel' stvarno Valensija-Zenit registrovano 20:0, a Asvel - Zvezda odloženo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Koliko sam ja shvatio prvo je registrovano val-zen 20:0 pa se onda tek održao sastanak gde su doneli odluku da se ubuduće neće utakmice registrovati 20:0 već će se tražiti novi termin održavanja. A sve koje su već tako registrovane, to će se brisati i opet tražiti novi termin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Dva centra Olimpijakosa u 4 kola imaju šut iz igre 31 od 34. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 (edited) Ljulj sahranjuje Real vec skoro trecu sezonu. On jednostavno ne moze da ima vise potrosnju koju je imao prije povrede. Postao je klasicna stetocinja i mora nekako da mu se ogranici uloga. Rudi Fernandez se pametno povukao kada je vidio da mu je prosao prime, prihvatio je covjek neku umjereniju ulogu i solidno doprinosi poslednje 3-4 sezone. Ljulj zato ide do kraja glavom kroz zid. Edited October 17, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 (edited) 4 hours ago, pavijan2 said: Jel' stvarno Valensija-Zenit registrovano 20:0, a Asvel - Zvezda odloženo? nope.. bice ponove odigrane.. 1 hour ago, realno *w said: Dva centra Olimpijakosa u 4 kola imaju šut iz igre 31 od 34. hasan iz future i ellis iz mornara.. Edited October 17, 2020 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Ljulj sahranjuje Real vec skoro trecu sezonu. On jednostavno ne moze da ima vise potrosnju koju je imao prije povrede. Postao je klasicna stetocinja i mora nekako da mu se ogranici uloga. Rudi Fernandez se pametno povukao kada je vidio da mu je prosao prime, prihvatio je covjek neku umjereniju ulogu i solidno doprinosi poslednje 3-4 sezone. Ljulj zato ide do kraja glavom kroz zid. pomislio bih da igrači sami sebi određuju minutazu i ulogu u timu, što, koliko ja znam, nije tačno. trener može da izvede ljulja nakon 3 ili 5 minuta ako ne poštuje dogovor, može da zove eksplicitno xy napad btw, gledao sam real samo protiv himkija, tu je ljulj zajedno sa onim argenticem laprovittolom, koji je sjajno šutirao za tri, sam rešio tekmu u prvom poluvremenu. da li je to njegova ideja, trenerova ili zajednička, ko zna. možda je i facundova delimično, pošto se povukao kada je video da mu ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Cija god da je ideja Real ne ide nidje sa Ljuljom. To je jasno kao dan. On i dalje imaju potrosnju kao da je lider ekipe, a trenutno je jedan od gorih igraca na rosteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 16 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Cija god da je ideja Real ne ide nidje sa Ljuljom. To je jasno kao dan. On i dalje imaju potrosnju kao da je lider ekipe, a trenutno je jedan od gorih igraca na rosteru. to je svakako pitanje za trenera, koji ima odličan roster ali očigledno smatra da u tih 20ak min koliko ljulj igra, treba da bude centralna figura napada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 On 10/15/2020 at 8:40 PM, Vamos Laki said: Zapravo Zalgiris nikad jacu ekipu na papiru nije imao. Svi igraci u 12 su upotrebljivi. Meni je mozda i Vasturia najlosiji igrac u rosteru. Ok i Geben. Ozbiljna domaca osnova-Lekavicijus, Grigonis, Jokubaitis, Milaknis, Jankunas. Plus Volkap, Lovernj, Garino, Hejs. Sta znam, meni npr i Alba i Asvel i Zvezda i Bajern deluju slabije na papiru. Pa tako kazu i kladionice. 14. Zalgiris, 15. Bajern 16. CZV, 17. Alba, 18. Asvel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 On 10/17/2020 at 5:44 PM, đubrivo. said: pomislio bih da igrači sami sebi određuju minutazu i ulogu u timu, što, koliko ja znam, nije tačno. trener može da izvede ljulja nakon 3 ili 5 minuta ako ne poštuje dogovor, može da zove eksplicitno xy napad btw, gledao sam real samo protiv himkija, tu je ljulj zajedno sa onim argenticem laprovittolom, koji je sjajno šutirao za tri, sam rešio tekmu u prvom poluvremenu. da li je to njegova ideja, trenerova ili zajednička, ko zna. možda je i facundova delimično, pošto se povukao kada je video da mu ne ide. Pa lako je igrati protiv Zaytseva, Vyaltseva, Monie, Jerebka, bookera i trojice juniora. Taj Khimki bi izgubio i od Mornara sa 20 razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 7 minutes ago, krzna said: Pa tako kazu i kladionice. 14. Zalgiris, 15. Bajern 16. CZV, 17. Alba, 18. Asvel Ne gresim ja mnogo, nazalost. S tim sto bih ja Zalgiris po rosteru stavio iznad Panate jos. Pao stvarno ima bedan roster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 3 minutes ago, goldberg said: Pa lako je igrati protiv Zaytseva, Vyaltseva, Monie, Jerebka, bookera i trojice juniora. Taj Khimki bi izgubio i od Mornara sa 20 razlike. naravno da ne bi izgubili od mornara 20 razlike ali to uopšte nije ni bila suština diskusije iznad. nije ni bitno da li ljulj igra dobro ili loše, već mi je bila neodrživa teza kako se fernandez povukao a ljulj fura nešto svoje, valjda uprkos treneru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 33 minutes ago, krzna said: Pa tako kazu i kladionice. 14. Zalgiris, 15. Bajern 16. CZV, 17. Alba, 18. Asvel Zvezda je pre EL bila ispred Bayerna i u ravni sa Zalgirisom, a ovi dole su bili tu gde su i sad... 23 minutes ago, đubrivo. said: naravno da ne bi izgubili od mornara 20 razlike ali to uopšte nije ni bila suština diskusije iznad. nije ni bitno da li ljulj igra dobro ili loše, već mi je bila neodrživa teza kako se fernandez povukao a ljulj fura nešto svoje, valjda uprkos treneru. Ljulj ih je zaduzio toliko. Ista prica kao Navaro, Spanulis, Dijamantidis itd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 1 hour ago, đubrivo. said: naravno da ne bi izgubili od mornara 20 razlike ali to uopšte nije ni bila suština diskusije iznad. nije ni bitno da li ljulj igra dobro ili loše, već mi je bila neodrživa teza kako se fernandez povukao a ljulj fura nešto svoje, valjda uprkos treneru. Pa sustina je da si odabrao los primer. Za Khimki je na tom mecu igrao treci plej, treci bek, 2 krilna centra i 1 centar uz tri juniora koja nisu ni predvidjena da igraju seniorsku kosarku. Takva ekipa da se takmici u ABA ligi ne bi mogla da sanja da igra u PO. Zato je lako Llullu da trpa 16 poena na pocetku meca jer ga niko ne cuva. Nije Llull resio sam taj mec, taj mec bi resio bilo koji tim iz evrolige i vecina iz EC. Jedino sto je i trener los ove sezone pa forsira Alocena, ima cudne rotacije, ima 1-3, a imao bi i 0-4 da je Khimki bio kompletan. Zato Llull i moze da se ispucava, jer su svi neozbiljno usli u sezonu u Realu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts