Jump to content

EUROLEAGUE 2020/21, devotion in the time of covid

Recommended Posts

Posted

Pau Gasol has reached an agreement with Barcelona for the remainder of the season

Pau legenda, bar malo da smanji ljigavost ovog rostera Barse, pa i da mi ne bude bude krivo ako osvoje EL ove sezone. Mada moj pik je Efes i uveren sam da ove sezone uzimaju ono sto im je uskraceno prethodne. Sve u svemu iskljucivo ova dva tima vidim kao potencijalne osvajace.

Posted

Pau Gasola nisam mogao da smislim dok je bio u prajmu, em je bio predominantan a igrao za omražene timove, em je ono vrištao kao devojčica čim mu se neko približi. Al biće zanimljivo videti ga u Evropi makar kao sedog starca. 

• Like 2
Posted (edited)

Ni ja ga nisam voleo tokom najveceg dela karijere, ali sam poceo da ga cenim tamo od neke 2015. kada je dominirao na onim reprezentativnim takmicenjima u poznim igrackim godinama i imao neke od najlegendarnijih partija u istoriji evropske kosarke. Ono sipanje 40 poena u facu najboljeg defanzivca sveta ce za mene biti nezaboravno. A i van terena je filantrop i humanitarac, jednom recju ljudina.  

Ne ocekujem ja Bog zna sta od njega sada u ovim godinama i nakon dve godine pauze, ali bice lepo videti ga u ovom dresu nakon 20 'dina.

Edited by MrTripleDouble
  • Like 5
Posted
21 hours ago, Chaos Is Me said:

Real se raspada. Moraće nešto da preduzmu, ne ide ovako. 

Tesko ce nesto preuzeti, ne mogu sad nadoknaditi Campazza i Randolpha. 

Posted
1 hour ago, MrTripleDouble said:

Ni ja ga nisam voleo tokom najveceg dela karijere, ali sam poceo da ga cenim tamo od neke 2015. kada je dominirao na onim reprezentativnim takmicenjima u poznim igrackim godinama i imao neke od najlegendarnijih partija u istoriji evropske kosarke. Ono sipanje 40 poena u facu najboljeg defanzivca sveta ce za mene biti nezaboravno. A i van terena je filantrop i humanitarac, jednom recju ljudina.  

Ne ocekujem ja Bog zna sta od njega sada u ovim godinama i nakon dve godine pauze, ali bice lepo videti ga u ovom dresu nakon 20 'dina.

Ja sam počeo da ga cenim bar 10 godina pre te 2015e, al igrao je uvek za ekipe koje sam mrzeo. Nema šta puno da se priča o Gasolu kao košarkašu, za mene posle Dirka najbolji Evropljanin ikada (dok ne vidimo kako će se završiti karijere Dončića i Jokića), eventualno Kukoč je tu sa njima dvojicom u priči. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ja sam počeo da ga cenim bar 10 godina pre te 2015e, al igrao je uvek za ekipe koje sam mrzeo. Nema šta puno da se priča o Gasolu kao košarkašu, za mene posle Dirka najbolji Evropljanin ikada (dok ne vidimo kako će se završiti karijere Dončića i Jokića), eventualno Kukoč je tu sa njima dvojicom u priči. 

Kazi reprezentacija Spanije i Lejkersi. :kece:

• Like 1
Posted
On 2/19/2021 at 11:00 PM, Chaos Is Me said:

Real se raspada. Moraće nešto da preduzmu, ne ide ovako. 

smena generacija, nema tu neke filozofije, ova sezona ce verovatno proci bez trofeja ali vec sada moraju da razmisljaju od rebuildu.

Posted

Pa oni su vec napravili neke dugorocne poteze sa Abaldeom i Alosenom.

Meni se oba poteza svidjaju.

Morace da nadju prvog pleja, zamenu za Dzejsija, i nesto kvalitetno u reketu.

Opet, ne sumnjam da ce gosn Laso to dobro odraditi.

• Like 2
Posted

Pengos igra sezonu karijere i veceras je lagano rešio Milano čak su i pobedili sa 9 razlike tako da su bolji u međusobnom duelu što može biti bitno na kraju. 

Posted
1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Nije baš da već nije imao ovakvu sezonu karijere i u Žalgirisu : D 

Jeste bio veoma dobar, ali ovde nosi ekipu I jedini je plej. Verujem da u Zenitu ima mnogo teži zadatak. 

Posted

Ertel potpisao za Asvel do kraja sezone (moze da igra samo Fransusko prvenstvo), Real i Pablo Laso privode kraju pregovore o produzetku ugovora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...