Chaos Is Me Posted February 19, 2021 Author Share Posted February 19, 2021 Real se raspada. Moraće nešto da preduzmu, ne ide ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Pau Gasol has reached an agreement with Barcelona for the remainder of the season Pau legenda, bar malo da smanji ljigavost ovog rostera Barse, pa i da mi ne bude bude krivo ako osvoje EL ove sezone. Mada moj pik je Efes i uveren sam da ove sezone uzimaju ono sto im je uskraceno prethodne. Sve u svemu iskljucivo ova dva tima vidim kao potencijalne osvajace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2021 Author Share Posted February 20, 2021 Pau Gasola nisam mogao da smislim dok je bio u prajmu, em je bio predominantan a igrao za omražene timove, em je ono vrištao kao devojčica čim mu se neko približi. Al biće zanimljivo videti ga u Evropi makar kao sedog starca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 (edited) Ni ja ga nisam voleo tokom najveceg dela karijere, ali sam poceo da ga cenim tamo od neke 2015. kada je dominirao na onim reprezentativnim takmicenjima u poznim igrackim godinama i imao neke od najlegendarnijih partija u istoriji evropske kosarke. Ono sipanje 40 poena u facu najboljeg defanzivca sveta ce za mene biti nezaboravno. A i van terena je filantrop i humanitarac, jednom recju ljudina. Ne ocekujem ja Bog zna sta od njega sada u ovim godinama i nakon dve godine pauze, ali bice lepo videti ga u ovom dresu nakon 20 'dina. Edited February 20, 2021 by MrTripleDouble 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Martin se valjda povredio na neki duzi period Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 21 hours ago, Chaos Is Me said: Real se raspada. Moraće nešto da preduzmu, ne ide ovako. Tesko ce nesto preuzeti, ne mogu sad nadoknaditi Campazza i Randolpha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2021 Author Share Posted February 20, 2021 1 hour ago, MrTripleDouble said: Ni ja ga nisam voleo tokom najveceg dela karijere, ali sam poceo da ga cenim tamo od neke 2015. kada je dominirao na onim reprezentativnim takmicenjima u poznim igrackim godinama i imao neke od najlegendarnijih partija u istoriji evropske kosarke. Ono sipanje 40 poena u facu najboljeg defanzivca sveta ce za mene biti nezaboravno. A i van terena je filantrop i humanitarac, jednom recju ljudina. Ne ocekujem ja Bog zna sta od njega sada u ovim godinama i nakon dve godine pauze, ali bice lepo videti ga u ovom dresu nakon 20 'dina. Ja sam počeo da ga cenim bar 10 godina pre te 2015e, al igrao je uvek za ekipe koje sam mrzeo. Nema šta puno da se priča o Gasolu kao košarkašu, za mene posle Dirka najbolji Evropljanin ikada (dok ne vidimo kako će se završiti karijere Dončića i Jokića), eventualno Kukoč je tu sa njima dvojicom u priči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ja sam počeo da ga cenim bar 10 godina pre te 2015e, al igrao je uvek za ekipe koje sam mrzeo. Nema šta puno da se priča o Gasolu kao košarkašu, za mene posle Dirka najbolji Evropljanin ikada (dok ne vidimo kako će se završiti karijere Dončića i Jokića), eventualno Kukoč je tu sa njima dvojicom u priči. Kazi reprezentacija Spanije i Lejkersi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 (edited) Ma nije valjda SAS? :P :D :P Edited February 20, 2021 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20, 2021 Share Posted February 20, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 On 2/19/2021 at 11:00 PM, Chaos Is Me said: Real se raspada. Moraće nešto da preduzmu, ne ide ovako. smena generacija, nema tu neke filozofije, ova sezona ce verovatno proci bez trofeja ali vec sada moraju da razmisljaju od rebuildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Pa oni su vec napravili neke dugorocne poteze sa Abaldeom i Alosenom. Meni se oba poteza svidjaju. Morace da nadju prvog pleja, zamenu za Dzejsija, i nesto kvalitetno u reketu. Opet, ne sumnjam da ce gosn Laso to dobro odraditi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Procitah negde da je do kraja sezone ugovor. Edited February 22, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Jako zanimljiv potpis. Imaće Hezonja odmah bitnu ulogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Opasno igra Pengos, pade i Armani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Pengos igra sezonu karijere i veceras je lagano rešio Milano čak su i pobedili sa 9 razlike tako da su bolji u međusobnom duelu što može biti bitno na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Nije baš da već nije imao ovakvu sezonu karijere i u Žalgirisu : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Dobar bio i u Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Nije baš da već nije imao ovakvu sezonu karijere i u Žalgirisu : D Jeste bio veoma dobar, ali ovde nosi ekipu I jedini je plej. Verujem da u Zenitu ima mnogo teži zadatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Malo deluje neverovatno da je svega 6x bio all star, pogotovo za vreme igranja u Memphisu, gde je za nepunih 7 sezona biran samo jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 On 2/22/2021 at 5:38 PM, Borca said: Procitah negde da je do kraja sezone ugovor. 1+1 jedan je ugovor ( tj do kraja sezone sa opcijom produzenja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Ertel potpisao za Asvel do kraja sezone (moze da igra samo Fransusko prvenstvo), Real i Pablo Laso privode kraju pregovore o produzetku ugovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 25, 2021 Share Posted February 25, 2021 Opet će Zenit da izgubi kod kuće ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts