Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 I ja sam bio poprilicno sumnjicav prema Panteru, cak i kad je odigrao neke vrhunske utakmice ja nisam bio odusevljen jer je jedino kos video. Medjutim, ono sto me je iznenadilo je to da je puno bolji defanzivac nego sto sam mislio. A ove sezone u Armaniju ima vrhunske procente i stabilizovao je svoju igru, nema vise onoga od sjaja do ocaja. Overall jedan vrlo dobar EL igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Pogresan topik. Edited January 29, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 On 1/27/2021 at 10:59 PM, Sector said: Jbt vise sa ovim Zalgirisom, imam osjecaj da svako kolo pobjede sa zvukom sirene. Odvratna ekipa. Zapravo su jedna od retkih ekipa koja skoro svaku utakmicu posteno odrade, dobro se oznoje i daju maksimum i kada izgube Imali su mozda jedan ili dva meca gde su podbacili i to je to. I zato i imaju 13-9 i ispred su Olympiacosa koji maloumno gubi od Asvela na svom terenu sa 63 datih poena, pa ispred Baskonie koja gubi od Albe kojoj nije igrala prva petorka, ispred koji je izgubio na svom terenu 20 razlike od Baskonie, unisten od Zalgirisa (tad nisu mislili da ce im trebati) i nekih drugih timova. Meni su Crvena zvezda, Alba, Asvel, Zalgiris i Panatinaikos ekipe sa najlosijim pojedincima (Khimki je klasa za sebe), dobro ni Baskonia nije nista posebno. Bayern, Valencia i Zenit imaju solidne ekipe, ovo ostalo odskace po kvalitetu. Real, Barcelona, CSKA, Fenerbahce, Khimki, Olympiacos, Armani i Efes bi trebalo da budu tih 8 ekipa, a zasto nisu - zato sto vecina tih ekipa ima periode i meceve kad igraju kao da ih je neko puskom naterao da izadju na teren i zato ove sezone niko i ne odskace toliko. Bas navijam za Bayern i Zalgiris ove sezone - ako igras svaku kako treba, bices nagradjen. To je trebalo da bude i nasa snaga, ali avaj, nikako da napravimo tim i da nema vise potresa. Opet, 7-15 je jako los rezultat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ovo sto gledam u drugom poluvremenu Reynolds nadigrava Milutinova u igri 1 na 1. Cak su poceli i da pomazu Nikolici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Opasan je Reynolds. Generalno Bajern ima baš jaku ekipu, odlični stranci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 stranci su im cela ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Tintoreto će opet da pizdi na suđenje. Mislim, sa razlogom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Cska negledljiv bez Jamesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 krv ti jebem kakvi napadi CSKA Shengellia bi mogao da iskreira nesto za sebe. samo gura na silu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Koja stetocina je postao Gist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Za bracu Ruse od slatkorecivog Italijana... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Bravo Bayern!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Tesko ce Cska na F4 ako se ne pomire sa Jamesom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Koliki usg ima James, oko 30% verovatno? Ko treba da zameni taj ogroman usg, Hilliard i Hackett? Ostale ne treba ni pominjati. Jos nemaju ni Clyburna. Inace zanimljivo je bilo gledati koliko CSKA nema nikakve kretnje u napadu, toliko su se oslonili na Jamesa i njegov individualni kvalitet da su bili potpuno pogubljeni bez toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Jel asvel od ovih 25p sve dao van reketa? Ne secam se nijednog kosa unutra, niti da su dali neko bacanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 I opet Žalgiris. Neće uspeti da preokrenu, ali gubili su 17 na 7 minuta do kraja, igrali užasno, ali nema predaje i dolaze na -5 na 2 min do kraja. Baskonija se ipak iščupala nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kuperu, daj tabelu EL. Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 . 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 I opet Žalgiris. Neće uspeti da preokrenu, ali gubili su 17 na 7 minuta do kraja, igrali užasno, ali nema predaje i dolaze na -5 na 2 min do kraja. Baskonija se ipak iščupala nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Dobro je realni, razumeli smo i prvi put. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 48 minutes ago, Losmi17 said: Dobro je realni, razumeli smo i prvi put. Štime srušio softver... Ili ti udario soft na softver... ok, sam ću izaći Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Za Zalgiris je bitno da su uspeli da dobiju Valenciu, ovaj mec su odigrali tek toliko da odigraju. Oni su strasno limitirana ekipa kojoj samo treba ne dozvoliti da dolaze do laganih suteva i onda se strasno muce u napadu. Uglavnom su dobijali ili na zestoku borbenost ili su lagano dobijali sa 65% za 3 indisponirane favorite. Sad ce svakako biti interesantno izmedju njih, turskih ekipa, Bayerna, Zenita, Valensije. Armani igra neverovatno i vezali su 6 pobeda i eto ih na korak do 2. mesta. Konacno pravi Armani, ne one blede senke i bande od ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) Uhhh izgleda gotova sezona za😬 Milutinova zbog povrede ramena Kako nema decko srece u pm, samo da se oporavi za OI 🙏 , Edited January 30, 2021 by drperce 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 @drperce I ja sad malopre naleteh na ovo. Užas šta se dešava sa evropskom košarkom u poslednje vreme. Pogotovo naši sa povredama. Molim se svim bogovima da se nekako oporavi do leta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts