Ne sam Safete Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 'Muška' tekma u Minhenu ... me like Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Odlican Radanov, navijam za njega. Najzdraviji mladi igrac u Zvezdi, razume basket, samo napred kiddo 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 8 minutes ago, Isiah said: Odlican Radanov, navijam za njega. Najzdraviji mladi igrac u Zvezdi, razume basket, samo napred kiddo X2 radost ta tebe ove nedelje... uzivaj, neces uskoro imati prilike za ovakvu i ovoliku količinu "sreće" 😉 Edited January 15, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Trinki dobro podnosi poraze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 7 hours ago, jedibojan said: Jel se Kyleovo prezime stvarno izgovara Kurich ili je Kovacic po obicaju retard? Ne znam kako je pravilno jer ga nikada nisam cuo kako sam izgovara svoje prezime, ali verujem da je Kurič najmanje tačno. Npr u ACB ligi Španci ga zovu Kurić, dok ga u EL zovu Kjurik, što je verujem i najpravilnije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Američki NCAA komentatori su izgovarli "Kjurik". Verujem da je to to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pa naravno da su tako izgovarali. Cini mi se da sam negde citao da je on slovenackog porekla, otud i dilema i drugacije izgovaranje prezimena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kovacic je poceo i Lekaviciusa da zove Lekavicus. To neko insistiranje na izgovoru koje samo sakriva kosarkasko neznanje komentatora je nesto sto mnogo ide na zivce. Zasto za Pariz ne kazemo Pari, zasto kazemo Peking, a ne Bejdzing ili nesto trece, zasto svako ime i prezime ne izgovaramo onako kako izgovaraju lokalci? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 9 hours ago, goldberg said: Kovacic je poceo i Lekaviciusa da zove Lekavicus. To neko insistiranje na izgovoru koje samo sakriva kosarkasko neznanje komentatora je nesto sto mnogo ide na zivce. Zasto za Pariz ne kazemo Pari, zasto kazemo Peking, a ne Bejdzing ili nesto trece, zasto svako ime i prezime ne izgovaramo onako kako izgovaraju lokalci? Njegovo neznanje je toliko da mora da "prekrsti" bar jos pola lige. Neverovatno da lik prenosi kosarku tipa 30 godina i da toliko pojma nema o samoj igri... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 (edited) Real - Zvezda 77:79 ako je neko propustio tekmu Edited January 18, 2021 by Sector 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Da zamenim kolegu Coop-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Ugovor raskinut pre isteka ovog leta uz verovatno odredjenu novcanu kompenzaciju za igraca ali i dogovor da do kraja ove sezone ne moze da potpise za neki klub iz Spanije Dogovor naravno ne vazi posle leta Moguce promene i u EL klubovima iz Istanbula i Tel Aviva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 I zvanicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 Izgleda da se u ovom kolu vraćaju i Mirotić i Dubljević i Loyd, svi odležali covid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Mirotic nije imao covid. Dubljevic znaci pauzirao tacno 14 dana? Nasi doktori definitivno znaju nesto sto drugi ne znaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 On 1/20/2021 at 12:04 PM, Borca said: I zvanicno Jel ima neko nesto vise da kaze o njemu, nisam ga nikada gledao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 U 4 reči - čovek za prljave poslove. Dobar skakač, solidno razume igru za visokog igrača, nema nešto vešte ruke, nije neki atleta al je zato dosta jak. Pretpostavljam zamena za Hamiltona kojim nisu zadovoljni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Zenit razbija Efes. Kako je tako propao Efes za samo jednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Paskval je majstor svog zanata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Ruku na srce da je Efes pogodio bar djelic otvorenih trojki koje su promasili pitanje kakav bi bio rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Evo ipak se vraćaju u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Rutinira ih Zenit, strašno igraju. Trenutno su na 19 asistencija i 6 izgubljenih lopti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts