Marvin Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Nije njihova hala, u javnom je vlasnistvu kao i BG Arena. Osim Albe, u njoj igraju i hokejasi ali i odrzavaju se koncerti vrlo cesto. Dakle skoro ista situacija kao BG Arena. To na stranu, postoji vec godinama ideja da se u BG sagradi jedna hala veca od Pionira a manja od Arene koja bi bila prvenstveno kosarkaska. Medjutim u kakvom smo penisu kao drustvo, ne vidim da je to sad bas pametna ideja. Plus sto je poslednjim renoviranjem povecan kapacitet Pionira. Edited November 11, 2020 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 hour ago, Vamos Laki said: Bio sam u Albinoj hali, ozbiljan kompleks. Doduse tamo se kao i areni svasta dogadja. Ne verujem da je njihova. Miks je faktora u igri, a prilicno sam siguran da hala nije u top5, narocito jer slicno Albi, igramo u ozbiljnom kompleksu. Cak i kad pobrojimo sve faktore, nejasno je zasto Alba pre Himkija. Mislim da ni ne treba lupati glavu, ko zna sta Djordi mulja i sa kim. Mislim da u Moskvi pa i celoj Rusiji nema puno interesovanja za Himki. Pa cak i u St. Petersbugu za Zenit pa su to otvorili kao alternativu za Rusiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 2 hours ago, Marvin said: Nije njihova hala, u javnom je vlasnistvu kao i BG Arena. Osim Albe, u njoj igraju i hokejasi ali i odrzavaju se koncerti vrlo cesto. Dakle skoro ista situacija kao BG Arena. To na stranu, postoji vec godinama ideja da se u BG sagradi jedna hala veca od Pionira a manja od Arene koja bi bila prvenstveno kosarkaska. Medjutim u kakvom smo penisu kao drustvo, ne vidim da je to sad bas pametna ideja. Plus sto je poslednjim renoviranjem povecan kapacitet Pionira. Bolje da nisu dirali ništa. Bar su nekad radili satovi za merenje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ma Evroligi treba demontaza ovakvog sistema i promena smera, ovo sto oni rade je siguran put u smrt evropske kosarke. Njihova politika je da je smeskaju i na kvarno vam kazu "vi ste za nas niza klasa, tu ste da radite i stvarate igrace za velicanstvenih 16/18 klubova". To tako ici nece. Briga Bartomeua za ABA ligu. Ono sto je on uradio Radnickom i Igokei (koji bi apsolutno imali mesta u najboljih 24 timova), sad ce da radi Partizanu, Buducnosti, Crvenoj zvezdi. Niste pozeljni, nemate zanimljivu lokaciju, ajd cao. Argument sa brojem navijaca je nebitan i to je samo hvatanje za slamku. Jedino rezultati treba da budu vazni, pa ako to znaci da igra Igokea, a ne Crvena zvezda, neka tako bude. UEFA se vodi rezultatima u domacim prvenstvima i to je najbolji sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ala je Obradovic rastavio francuskog Filipa Covica... Pa njima bi Scepanovic bio pojacanje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 51 minutes ago, nlavrnja said: Ala je Obradovic rastavio francuskog Filipa Covica... Pa njima bi Scepanovic bio pojacanje pomaže kada ti ekipa šutira 60% za tri da rastavljas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Pomogao Fica kad je ubacio Strazela i Lacombe-a i nije skapirao posle 2 min da ode tekma ako ih ne izbaci, tad su ih ova dvojica i najvise usrala. Jbg, u skriptama pisalo da treba da igraju 5 min... Bukvalno mi se ukazale Scepine rotacije, posebno iz prvih par meceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Strazel je baš zelen za ovaj nivo košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Strazel je baš zelen za ovaj nivo košarke. Valja ga ostaviti 4-5 godina na tribinama, da ukrti ko Borisa i Radanov i ima da bude top!😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 11, 2020 Author Share Posted November 11, 2020 Kad god sam gledao Asvel ove i prošle sezone, a gledao sam ih dosta, Strazel je bio miljama daleko od kompetentnog igrača. Super za Asvel što imaju nameru da ga isforsiraju ali on za sada zaista ne obećava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Kao ni trener. Iz njih je mitrovic cedio koliko je mogao da zalice makar na EL ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Kvalitetan raspad Zalgirisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Oly i Alba najgora EL utakmica ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Fener gubi 40 razlike od Barse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Just now, Sector said: Fener gubi 40 razlike od Barse. Slagao bih ako bih rekao da mi se ne smeje brk kad vidim ovo gaženje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Usraše nam selektora... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Ne može Fener bez Nanda da opepeli, kao da im fali 5 igrača a ne jedan. Previše je on bitan za njih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 38 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne može Fener bez Nanda da opepeli, kao da im fali 5 igrača a ne jedan. Previše je on bitan za njih. Tanki su na bekovskim pozicijama ... Bobi Dikson, Vesterman, Mahmutoglu, Biberović, Sipahi Ulanovas, Hamilton, Bartel ne igraju kako se očekivalo ... osedeće Kokoškov skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ostanak Kalinica im je trebao biti prioritet jer je veliki radnik, borac i pravi glue guy. Verujem da bi sa njim ekipa izgledala mnogo bolje. Lagano je mogao biti MVP F4 kad su osvojili, obe utakmice je odigrao vrhunski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Ja mislim da su oni doveli solidne šljakere ali pored Nanda i sporadičnog Lorenza fali im neka prava klasa u napadu. Ne bi mogao sinoć da im pomogne Kalinić nikako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Jel je Dzoni Hamilton toliko neuopotrebljiv na ovom nivou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 U Valensiji se vidi u stvari koliko je Kalina odlican igrac i koliko je podigao kvalitet Valensijine igre. Feneru fali jos jedan kvalitetan bek to je sigurno. Isto mi nije jasno zašto je Kokoskov doveo tri krila,cekivao sam da će imati neke bitnije uloge. 18 minutes ago, Čvarkov said: Jel je Dzoni Hamilton toliko neuopotrebljiv na ovom nivou? I to je negativno iznenadjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Očekivao sam od njega u prvoj el sezoni solidnu ulogu, 15-20min, 8pp, 5-6 skokova i 1-2 blokade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Pa Hamilton igra jako malo, ni ne stiže da pokaže šta zna. Jasno je da je limitiran centar u pitanju ali sam stekao utisak da u odbrani itekako odrađuje posao. U napadu prikuca šta mu se servira i to je to. Feneru je problem što bez Nanda imaju vrlo malo igrača koji su opasni sa loptom, to je Lorenzo koji i dalje igra promenljivo i sklon je da gubi lopte i mrtvi Westermann koji vara poštene evroligaše već godinama. Dixon se sveo na šutera, a svi ostali takođe igraju bez lopte. Eventualno Ulanovas nešto da uzida sa trojke ali ta njegova igra je poprilično provaljena i van Žalgirisovog sistema dosta irelevantna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Slažem se da nije pokazao šta ume jer igra jako malo, otud i moje čuđenje da Kokoškov smatra da je neuopotrebljiv. Igrali su el mnogi balvani na 5 i imali veće uloge, iako je limitiran, smatram da može da doprinese sa onim što ume za 15ak minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts