Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tradicionalno mora bar jedna takva ekipa u PL da igra.

Da se vrati onaj Vimbldon rekli bi svima da su pickice doduse, tako da i sa Barnlijem treba biti srecan.

Posted
2 hours ago, mr clutch said:

Romano prenosi da je zbog rezultata 

A rezultati su ocajni, ma koliko mi Jose bio simpatican kao lik. Smenili su Pocetina nakon finala LS, a pod Joseom je pitanje da li ucestvovati u EL.

Posted

Sada slobodno mogu da se bore između 17 i 9 mesta svake sezone. Pošto će im verovatno i Kejn otići, oni više nikada neće biti ono što su bili pod Poćetinom. Em je ovaj škrt em treba opet sastaviti dobru ekipu.

Posted

Pa dobro, to je poznata stvar. Od tih selebritija Keira Najtli, Rej Vinston, Kejt Peri, Met Dejmon, Stiv Haris. Legenda kaže da je i Hičkog bio fan WHU. 

• Like 1
Posted (edited)

Jel moguce da su ponistili gol Njuke, zbog igranja rukom?

P.S. Dadose jos jedan, nakon isteka nadoknade. Kakav haos. 😄

Edited by Xpert
Posted
13 minutes ago, Xpert said:

Jel moguce da su ponistili gol Njuke, zbog igranja rukom?

P.S. Dadose jos jedan, nakon isteka nadoknade. Kakav haos. 😄

Da, na kraju pravda, ali onaj poništen gol je po meni bio regularan.

• Like 1
Posted

Ja se slažem da je sramotno poništiti onakav gol, ali celu sezonu onakve golove poništavaju, tako da su bar tu dosledni. Valjda je u pitanju doslovno pridržavanje neke preporuke od prošle godine koja je uvedena nakon gola Totenhema u LŠ, mislim protiv Sitija. 

Posted (edited)

Ja sam u fazonu da je skroz ok da WHU ode u Ligu Sampiona kad Chelsea i mi nismo hteli, tako da sam skroz ok sa ovim golovima u 95+ 

Samo da Lingardinjo zavrsi posao danas

Edited by threepwood
  • Like 1
Posted

Ako WH pobedi danas, bice tesko za Chelsea da to nadoknadi do kraja sezone, imaju tezi raspored.

Zamislite da vam je neko na pocetku sezone rekao, United ce na kraju sezone, 4 kola pred kraj da bude drugi i igrace sa  Liverpool-om bez ikakvog opterecenja, osim da ih udalji od LS.

Koliko bi svako rekao "Pomesao si nesto..."