Jump to content

Sampioni  

5 members have voted

1. 1. Osvaja titulu?

• Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

• Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, alcesta said:

Nema tu šta, sve je po pravilima. Možemo da pričamo šta bi bilo da je u pitanju neko drugi, ali šta je tu je.

Kakva su to pravila ako za jednog vaze a za drugog ne?

Posted
1 minute ago, 12Laki said:

Kakva su to pravila ako za jednog vaze a za drugog ne?

Dobro pitanje. Ali nemamo dokaza da ne važe za sve jer su drugi više pazili kuda bacaju loptice :ajme: možemo samo da spekulišemo.

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Dobro pitanje. Ali nemamo dokaza da ne važe za sve jer su drugi više pazili kuda bacaju loptice :ajme: možemo samo da spekulišemo.

Pa ja nesto neverujem da bi izbacili Rodzera zbog ovoga npr.

Posted (edited)

Uh, kasnim na desavanje.

Pa nemam pojma, ako pravila kazu da ide diskvalifikacija, onda je sve ok. Ne pamtim da se nekom desilo ovo uopste, ne znam da li imamo sa cime da uporedimo.

Jedina diskvalifikacija koju pamtim je Nalbandijan - Cilic u finalu Kvinsa kad je Nalbandijan posekao sudiju.

Da, isto je i Sapovalov popio DSQ kad je pogodio sudiju, iako nije imao nikakvu nameru.

Edited by Malkolm Brogdon
  • Like 1
Posted

Jbt. pogodio je zenu u grlo, nije je pogodio u nogu ili tako negde, tu bi se 100% provukao sa opomenom.

Uostalom, bas u "Sinsinatiju" i Bedene i on su pogodili, pa su prosli sa opomenom i nikom nista...

Ovo je kao onda kad je Shapo napucao sudiju u oko...

Posted

A dobro, makar se nije povredio to bi bilo mnogo gore. Bitno je da ga ona zena ne tuzi ako ima bilo kakav osnov. Verujem da bi nasli zajednicki jezik. 

Moze da nam bude krivo, ali on je krivac. Prvo je napucao loptu po strani i onda kasnije sudiju... 

Ponasa se nekada prepotentno, ali sta ces, takav je..

Sad u Rim, za spremanje za RG. 

Posted
Just now, 12Laki said:

Pa ja nesto neverujem da bi izbacili Rodzera zbog ovoga npr.

Ali nemaš dokaza. Čak mislim da im je ovo dobro došlo da pokažu kako eto ne prave izuzetak ni zbog broja 1 :ajme: na stranu i sindikalno angažovanje, mislim da bi isto prošao i bez unije.

Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Uh, kasnim na desavanje.

Pa nemam pojma, ako pravila kazu da ide diskvalifikacija, onda je sve ok. Ne pamtim da se nekom desilo ovo uopste, ne znam da li imamo sa cime da uporedimo.

Jedina diskvalifikacija koju pamtim je Nalbandijan - Cilic u finalu Kvinsa kad je Nalbandijan posekao sudiju.

Da, isto je i Sapovalov popio DSQ kad je pogodio sudiju, iako nije imao nikakvu nameru.

toga se I ja secam ...........

Posted

Dan kad se karma okrene noapako... Tri set lopte, za milimetar nije uzeo set (čelendž), pa povreda, pa izgubi servis i onda pogodi sudiju baš u vrat, sve u roku od par minuta... Da nije bilo u vrat mislim da ne bi ovo uradili... Jbg, baš bedak...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Green23 said:

Kako ova nije uspela da se izmakne, ili da je uhvati... 

E pa sad jbg, nije njena krivica, posebno gde ju je udarila loptica, da je bilo sanse izmakla bi se.

Posted

Maler. Moralo je da se poklopi milion stvari da bi se ovo desilo. On bi tu lopticu svakako opalio reketom da je bi je vratio skupljacima loptice jer vise nije servirao, jednostavno nerealan maler da loptica pogodi onu zenu u grlo

• Like 3
Posted

Ma sad je najmanji problem što je bio na putu da izgubi set, uostalom mogao je da izvuče TB, ne bi bio prvi put.

Ako ništa drugo bar se nije ozbiljnije povredio.