zoe Bg Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Najbolje na Spinalongu da ih posalju. Razumem maske i smanjenje kontakta koliko je moguce, room service ima smisla ali zadnji ulaz i lift, aman. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 I izlazak na CC da gleda meceve 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Da, to je najgore, ne sme niko da ih vidi sugave jer za razliku od ovih ekstremnih mera koje i imaju nekog smisla u smanjivanju rizika, mada minimalno ovde nema ama bas nikakvog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Nisam baš razumela. Ti njihovi apartmani imaju balkon koji gleda na CC? Ili bi on morao da izađe iz apartmana i sreće druge ljude kad ide na balkon? Ako je balkon deo apartmana onda je to apsurdno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Koliko sam ja shvatila to je onaj balkon u okviru apartmana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Vezano za sat ,pogotovo sada trebaju glavne sudije imati malo više sluha u proceni situacije.. ali ne... Ne pada im na pamet šta sve ti ljudi dnevno moraju proći da bi uopšte izašli na teren, da im ponekada zbog dužine i intenziteta razmene treba par dodatnih sec . Anduhar je isto imao raspravu sa sudijom jer misli da prebrzo uključuju merač vremena.. U meču Osaka Doi na štetu Doi bilo je više situacija gde je lopta bila u povećem autu , linijske muk. Glavni muk. Na važnom poenu , servis je bio u pitanju Novaku dosude aut, koji je jasno svima koji su gledali bio na liniji, i tu sudija ne napravi overrule , već se smeška u stilu ko ti je kriv kada si utrošio CH.. U suštini HE se pokazao kao dobro rešenje , smanjuje sumnju, manja je tenzija ,sve ide za nijansu brže.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Nosioci su dobili one loze na AA u kojima inace sede VIP-ovci i ostali bogatasi. Iza tih sedista "na balkonu" ima jedna prostorija u kojoj ovi VIP-ovci mogu malo "da odmore" kad im dosadi da gledaju mec, da se malo pocaste kojecime (ovo je valdja uobicajena praksa u USA kod glavnih sportova, fudbala, bejzbola, pa pretpostavljam i na USO) itd. Sad su to dali nosiocima i bivsim sampionima (pretpostavljam da se to odnosi (pored Endija) i na Kim i Cilica, ali ko zna) kako bi se izbegla guzva u svlacionicama. Sad igraci samo skoknu na kratko u svlacionicu da se istusiraju posle meca/treninga, pa potom idu u te "apartmane" da tu provode vreme i rade sta god hoce/treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Pa da, to je taj balkon, totalno mi je nejasno zasto ne mogu da izadju? A meni je bas drago sto su vratili linijske sudije, greske sudija su sastavni deo svakog sporta, a HE postoji. Ako ukinu linijske, onda im ne treba ni glavni, on bi onda bio samo zvucni semafor i nista drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Just now, Boxy said: Pa da, to je taj balkon, totalno mi je nejasno zasto ne mogu da izadju? idiotizam (treniraju strogocu). sto se tice linijskih, brljali su zesce. Ovo je lopta koju su proglasili autom sinoc kad je Novak servirao za 2. set, a o kojoj je Keira pisala: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Ma jasno je meni da oni brljaju, ali ono sa automatskim HE mi je bas nekako bilo previse robotizovano, nema svadjanja, nema emocija, nekako ravno sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 6 minutes ago, Boxy said: Ma jasno je meni da oni brljaju, ali ono sa automatskim HE mi je bas nekako bilo previse robotizovano, nema svadjanja, nema emocija, nekako ravno sve. tebi nedostaje svadjanje tenisera s sudijama?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 3 minutes ago, wwww said: tebi nedostaje svadjanje tenisera s sudijama?!?!? Pa sport je cista emocija, ono u "Sinsinatiju" mi je bilo mnogo ravno, em nema publike, em teniser taman da trazi celendz shvati da je uzalud jer je masina vec odlucila....bukvalno ravna crta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 37 minutes ago, Boxy said: greske sudija su sastavni deo svakog sporta Iskreno rečeno ovo me nervira u svim sportovima i nimalo mi ne bi smetalo da sve sudije zamene roboti U svakom slučaju i dalje mislim da FF ne treba da sude ljudi jer se verovatno ne sudi bar u pola slučajeva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Ali samo glavni teren(i) ima(ju) pomocne?Juce na mecu kod Buste i Japanca nije ih bilo, i jos nekim manjim [emoji848] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Samo AA i LA imaju linijske, na ostalima su roboti. @alcesta sastavni deo sporta je da j...m... sudiji u tenisu je to bas svedeno na minimum, zato i mislim da bi trebali da zadrze linijske Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Da, da pretpostavljala sam.I ja sam za ljude, apsolutno. Nekako ti daju privid normalnosti, previse je ovo sci-fi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Samo za robote. Sve je to lepo dok se sudija ne ogresi o tebe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 25 minutes ago, Boxy said: @alcesta sastavni deo sporta je da j...m... sudiji u tenisu je to bas svedeno na minimum, zato i mislim da bi trebali da zadrze linijske To je deo koji mi ne bi nedostajao uopšte 22 minutes ago, noćna frajla said: Da, da pretpostavljala sam. I ja sam za ljude, apsolutno. Nekako ti daju privid normalnosti, previse je ovo sci-fi . Možda mi se zato i sviđa Naravno veliki deo otpora dolazi i od toga što ljudi tako gube posao, kao i uvek kad ih zamenjuju mašine. Sad odgledah ovo Endijevo predstavljanje, izgleda mi da su se prepali zbog onog zida balkona koji je zajednički sa strane pa se može desiti da se ne daj Bože osumnjičeni probliži komšiji i popriča s njim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 1, 2020 Author Share Posted September 1, 2020 Tim Putz, tamo od prvog dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 i posle se cude sto igraci hoce da organizuju PTPA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Zna li se hoće li ubacivati dodatne mečeve na ova dva terena ako kiša potraje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) Upadoh da pitam onako s' nogu,ali dobio sam već odgovor. Kiša je,znači. Edited September 1, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 pa, j... ga andrak, mogli su da pocnu meceve na AA u 11 kad su vec znali da ce biti kise (a ja sam to videla pre neki dan u prognozi), plus da dodaju jos jedan mec. Koji klinac sad razdvajaju dnevnu i nocnu sesiju kad nema navijaca i ne prodaju se karte? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) Edited September 1, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Outfit kod sportiste je poslednja stvar koja mi je značajna, ali ono što nosi Kačanov je zločin...a ni Sinner nije mnogo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts