Dzo23 Posted yesterday at 08:18 AM Posted yesterday at 08:18 AM Andrej Stojakovic i David Mirkovic odveli Ilinois na f4. 4
bodo Posted yesterday at 08:34 AM Posted yesterday at 08:34 AM (edited) Arizona samljela Purdue u drugom. Swing od +22 poena. Edited yesterday at 08:35 AM by bodo 1
Del Piero Posted yesterday at 01:23 PM Posted yesterday at 01:23 PM Dobre utakmice, posebno Arizona - Purdue. Smith je u drugom poluvremenu upao u los ritam i imao dosta pogresnih odluka, a Kaufman-Renn je od pocetka bio u losem ritmu. Nije bilo ni ucinka Loyera, tako da je napad potpuno zakazao u nastavku. Sto se tice Illinoisa, Andrej je odigrao jos jednu sjajnu utakmicu, prijatno iznenadjenje njegova odbrana na Stirzu.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 02:09 PM Author Posted yesterday at 02:09 PM Lloyd je stvarno preporodio Zonin program, bas se vidi pecat. Konstantno izvlaci vise od onoga sto mu realni nivo talenta i recruiting daju. 1
Perkos2 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, Del Piero said: Dobre utakmice, posebno Arizona - Purdue. Smith je u drugom poluvremenu upao u los ritam i imao dosta pogresnih odluka, a Kaufman-Renn je od pocetka bio u losem ritmu. Nije bilo ni ucinka Loyera, tako da je napad potpuno zakazao u nastavku. Sto se tice Illinoisa, Andrej je odigrao jos jednu sjajnu utakmicu, prijatno iznenadjenje njegova odbrana na Stirzu. I Mirković je bio dobar, neće biti vrhunski igrač ali dobar zahvalan klupski igrač sugurno.
il predestinato Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, Dzo23 said: Andrej Stojakovic i David Mirkovic odveli Ilinois na f4. I braća Ivišić igraju za Illinois. Igra i Mihailo Petrović ali on se nije naigrao ove sezone što je iznenađujuće s obzirom na statistiku iz Mege prošle sezone.
qqruz Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Jebaga, dođu tri lika iz faking Studentskog centra, Mirković i Ivšići i izguraju Ilinois na F4 prvi put posle 20 i kusur godina. Uz to, naprave svemirski napredak u svojoj igri. Imajući u vidu da je SC u ABA1 (još malo posle njihovih odazaka), izgleda da su imali top skauting, alu ne i uslove za napredak. Jbg... trening centar od 40 Mio. Milion za nutricioniste i hranu. Pa što napreduju igrači. Plaćeni bolje nego u EL. I posle ovoga uspjeha im ne gine 3 garantovane u NBA, pto ti je 15 milki u džep. Ajde ih zaradi u Jevropi 🙂 2
Perkos2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 23 minutes ago, il predestinato said: I braća Ivišić igraju za Illinois. Igra i Mihailo Petrović ali on se nije naigrao ove sezone što je iznenađujuće s obzirom na statistiku iz Mege prošle sezone. Da, igrali su sinoć Ivšići, onaj levoruki dao 12 poena
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @SteveFrancis#3 @Del Piero kako gledaju po Americi to sto je dobar dio tim Illinoisa iz Evrope ( Stojakovic, Mirkovic, Ivisici, Petrovic ). Spoiler Oce li biti sta od ovog malog Bryce?
Problem sa licnim greskama Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Svaka čast našoj deci, jako mi je drago ali da end of bench igrači ABA lige haraju po NCAA dosta govori i o tom takmičenju.
Tex_Willer Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 28 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Svaka čast našoj deci, jako mi je drago ali da end of bench igrači ABA lige haraju po NCAA dosta govori i o tom takmičenju. Pa eto Petrović koji je 03g i ne igra, Mirković je mlad momak i iz godine u godinu raste, dok Andrej je i prošle godine bio odličan. Ivisici je pre igraci sistema, ali imaju fin prostor za napredak, iako nisi mladi bas.
bosMan_jr Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Svaka cast momcima, ovaj hajp kao NCAA u martu u USA je tesko porediti sa bilo cime, malo je reci da ce goreti kampus i prolecne zurke kad se vrate momci. Uz to nadam se i nekoj finoj zaradi za njih. Sa druge strane, nikoga od tih momaka ne vidim u NBA. Po mom misljenju tu je Mirkovic i najveci prospekt, ali i njega i pre vidim sa nekom finom karijerom u Evropi. Ipak je on 2006 godiste. Andrej i Ivisic ovaj jedan isto mogu biti ok u evropskim okvirima, ali su osetno stariji. Petrovic je 2003 godiste i s obzirom da ne igra tu je stvarn manje vise jasna.
propolis Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kad bi ukrstili Misija i Tarisa Reeda jr dobili bi neku Duren 2.0 verziju. Šteta sto Reed nije malo explozivniji jer verujem da bi bio u top 10 C Nba
Chaos Is Me Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Vratio se UConn uprkos teškom kamenjarenju za 3. Baš navijam za njih protiv Boozera i družine.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ludilo totalno. Bila bi fora na kraju da Haskiji osvoje. Hurley je stvarno lud čovek, kakvu energiju ima.
L' Imperatore Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 26 minutes ago, Chaos Is Me said: Vratio se UConn uprkos teškom kamenjarenju za 3. Baš navijam za njih protiv Boozera i družine. I ja sam navijao za njih. Pre svega jer mi se činilo da je Reedu dozvoljeno puno manje nego njegovim protivnicima u reketu.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Au sta pogodi klinac. Zamisljam da su nasi ovako izgubili. Msm da bi pola hale dozivelo infrakt.
Marko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago U nekom alternativnom univerzumu, u kom sam ja zagriženi navijač Dukea, ne smem da zamislim šta bi poželeo Caydenu Boozeru, onako prodati loptu iz koje Mullins daje trojku za pobedu - Sa nula inteligencije, nula tehnike lik prima loptu, jednom je tapne pa pokušava da u panici baci pas, kamena s' ramena izvedba dodavanja prema nekom od dvojice koji su već kod koša, a ima buraza kome može da vrati pas jer su još na svojoj polovini npr, što bi bila jedna opcija kad je već primio loptu okrenut svom a ne protivničkom košu, druga opcija je višestruki dribling, pa tek onda da se reši lopte ili ide na faul, treća možda i najbolja je da čvrsto zagrli loptu u mestu čim je primi... Lik epski usro ekipu sa choke potezom
Recommended Posts