Marko Posted February 25 Posted February 25 (edited) ... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited February 25 by Marko
Marko Posted February 28 Posted February 28 Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Marko Posted March 4 Posted March 4 (edited) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited March 4 by Marko 1
Marko Posted March 4 Posted March 4 (edited) 4 hours ago, Darko said: Ne predaješ se Marko, svaka čast! Zabavno mi da pregledam te highlightse par puta nedeljno, pa onda samo usput i linkujem ovde. Odgledao sam neke mečeve koje su mi obećavali (A za sve sto okačim ovde, tu imam samo dva kriterijuma: Da nije blowout/da je iole uzbudljiva utakmica bila i većina da su vidjeniji timovi). Sada svi ističu Duke i Auburn, a da su svi drugi manje više outsideri za tournament. Nego, da se mi vratimo onom glavnom... Hype oko Coopera Flagga 😁 Kvote za ko će ga pokupiti na draftu su trenutno: Wizardsi 6. Utah, Hornetsi i Pelicansi su na 6,5. Bullsi 8. Spursi i Netsi na 9,5. Toronto 10,5. 76ersi 12. Blazersi 19 itd. Tačno sam znao da je samo pitanje vremena kad će kladionice da izbace ovo (Još im je dugo i trebalo, čini mi se da sam tek prošle nedelje video prvi put u Meridianu) Po Espn-u Duke bi trebalo da ima trojicu u top 10 pikova, a 6 u top 100 prospekata ... https://www.tankathon.com/big_board https://www.espn.com/nba/insider/story/_/id/41662748/2025-nba-draft-big-board-rankings-top-100-prospects-players Edited March 4 by Marko 2
Marko Posted Saturday at 03:22 AM Posted Saturday at 03:22 AM Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Darko Posted Sunday at 02:07 AM Posted Sunday at 02:07 AM Gledao Duke - North Carolina. Jak je Duke, nema šta. Mislim da bi bili jedan od favorita čak iz bez Flagg-a. Imaju mnoštvo igrača kojima se smeši NBA karijera, mada mislim da će većina od njih biti igrači uloge. Knueppel mi se baš sviđa. Ne verujem da će ikad biti All Star ali mogu da ga vidim kao važnog šrafa šampionske ekipe. Sjajan šut, grize u odbrani, ume da spusti loptu na pod i asistira, a pritom i pametno igra. Flagg je naravno franšizni igrač, mada su mu kontrola lopte i šut i dalje malo sumnjivi. Inteligetno igra, imam sjajan pregled igre.
Marko Posted Monday at 10:54 AM Posted Monday at 10:54 AM (edited) NC derbi je bio dobar, ali u Auburnu je bio uzbudljiviji meč, pogotovo iz ugla famoznih arch-rivalryja Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited Monday at 03:10 PM by Marko
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 09:50 PM Posted Monday at 09:50 PM Todorović razbija za Pepperdine trenutno. Ide noćas polufinale WCC konferencije protiv Saint Mary's.
Doug Posted Monday at 11:16 PM Posted Monday at 11:16 PM BYU v Iowa state pre par dana dobar mec.... samo nastavi Marko.
Skyglider Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 14 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Todorović razbija za Pepperdine trenutno. Ide noćas polufinale WCC konferencije protiv Saint Mary's. Dobar je Stef Todorović, konačno je dobio priliku ove sezone na Pepperdinu nakon tri sezone mučenja na SMU i USF. Nadam se da će skrenuti pažnju scouta i da če neka NBA ekipa da ga potpiše kao undrafted free agenta, pošto ne verujem da će biti draftovan.
Recommended Posts