Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav bre Ejsi u ovoj priči, čovek je imao 12ppg u Evroligi u Partizanu. Savršen primer igrača kojem je trebalo godinu dana da se adaptira na evropsku košarku.

• Like 3
Posted

Ali Tori Tomas, još u glavi imam scenu njegovog polaganja koje je izgledalo kao da je nekome pokušao da baci od tablu. Možda je sjećanje tu situaciju vremenom napravilo i gorom nego što je ona bila, ali znam da sam bio u šoku totalnom. 😄

Posted

Preterujete. Nije bio toliko los Torey. Sta onda reci za Lafayet-a?! Odigrao par utakmica i cao. Isto vazi i za AKoJeOn-a. Ako cemo tako ni Erden se nije proslavio kod nas. Ok, bio je bas mlad, ali poprilicno pogubljen. Isto vazi i za velikog talenta Cekovskog - gde li je taj sad?![emoji16] Mnogi zaboravljaju Kuzeoglua. Imali smo mi par losih procena, ali bilo je i dosta pogodaka. Odnos je bar 50:50.

• Like 2
Posted
10 minutes ago, Alek The Great said:

Preterujete. Nije bio toliko los Torey. Sta onda reci za Lafayet-a?! Odigrao par utakmica i cao. Isto vazi i za AKoJeOn-a. Ako cemo tako ni Erden se nije proslavio kod nas. Ok, bio je bas mlad, ali poprilicno pogubljen. Isto vazi i za velikog talenta Cekovskog - gde li je taj sad?!emoji16.png Mnogi zaboravljaju Kuzeoglua. Imali smo mi par losih procena, ali bilo je i dosta pogodaka. Odnos je bar 50:50.

Lafajet je bio užasan, ali opet bolji od Torija.

Tori u EL bukvalno nije mogao da pogleda na koš.

Posted

Nemojte da racunate igrace koji nisu odigrali barem pola sezone. Tako da Tori, Lafajet nisu u konkurenciji. 

Erden je u Partizanu bio relativno mlad, 22g, i to mu je prvi inostrani angazman. Gledajuci njegovu karijeru, osim Partizana i nesto jace od godinu dana u NBA, igrao je samo u Turskoj. Moguce da ga je drmala nostalgija dok je bio u Partizanu pa nije pruzio max. 

Cejkovski je dobar ubod, mislim za ovu kategoriju "najgori u vecitima". Klinac tada bio, otisao posle da studira u USA, vratio se u Slovacku. Dodje nesto kao nasi povratnici sa studija. Definitivno 

Kuzeloglu, jos jedan koji je dosao kao klinac, deluje kao neko ko je izhajpovan u mladjim kategorijama a onda u seniorima nije uspeo da dobaci dalje od osrednje Grcke.

Posted
2 hours ago, Kooineeperk said:

Nemojte da racunate igrace koji nisu odigrali barem pola sezone. Tako da Tori, Lafajet nisu u konkurenciji. 

Erden je u Partizanu bio relativno mlad, 22g, i to mu je prvi inostrani angazman. Gledajuci njegovu karijeru, osim Partizana i nesto jace od godinu dana u NBA, igrao je samo u Turskoj. Moguce da ga je drmala nostalgija dok je bio u Partizanu pa nije pruzio max. 

Cejkovski je dobar ubod, mislim za ovu kategoriju "najgori u vecitima". Klinac tada bio, otisao posle da studira u USA, vratio se u Slovacku. Dodje nesto kao nasi povratnici sa studija. Definitivno 

Kuzeloglu, jos jedan koji je dosao kao klinac, deluje kao neko ko je izhajpovan u mladjim kategorijama a onda u seniorima nije uspeo da dobaci dalje od osrednje Grcke.

Po njegovim riječima sasvim suprotno ... ali poenta je tu.

Posted (edited)

Dalo ne bi mogao igrati u drugoj srpskoj liZi, a igrao je u Partizanu.

Lipovij, Tori, Frenki i Ejsi su igrachine za njega.

Edited by Kosta
Posted
51 minutes ago, Barkley#34 said:

Godinama igra u prvim ligama Francuske i Grecije a ne bi mogao u drugoj srpskoj ligi. Bravo.

Govorim o njegovom igrackom umijecu dok je igrao za KkP 😉

A danas on moze biti najbolji igrac Panathinaikosa, to zaista ne znam.

• Ha-ha 3
  • Tuzno 1
Posted
33 minutes ago, realno *w said:

Ma tako je, streljati svakog igrača koji sa 19 godina ne dostigne svoj pun potencijal.

Bas naprotiv, dati shansu francuskom polu-proizvodu, a tvoji proizvodi nek sjede na klupi. Proigrace....2050. 🙄

Posted
4 minutes ago, Kosta said:

Bas naprotiv, dati shansu francuskom polu-proizvodu, a tvoji proizvodi nek sjede na klupi. Proigrace....2050. 🙄

Nemoj tako "proizvod"... zvuci malo FMPovski.

• Like 1
Posted (edited)

Vidim da neki i dalje ne kuze.

Klub koji navodno proizvodi igrace za reprezentaciju, dovede anonimnog Francuza koji ama bas nista ne pokazuje, a zauzima mjesto domacem igracu. Dakle, niti klub proizvodi igrace( cak ni strane), niti gradi igraca za repku. I onda se pitate zasto ste tu gdje jeste. Bravo 🙄

Denda bi za vas rekao da mozete jako, i do samog kraja cak.

Dosli ste do nivoa da branite jednog Daloa.

Edited by Kosta
Posted
Just now, đubrivo. said:

@Kosta taj klub je doveo i veselyja, lauvergnea, westermanna.

valjda je normalno da imaš hits & misses

220px-Joni_Mitchell_-_Hits.png

Misses_album.jpg

Naravno.

Dalo je svakako totalni promasaj (total miss).

Dobra koNpilacija, baj da vej.

• Like 1
Posted (edited)

tako je i sa domaćim mladima. nešto hits nešto misses

ali zvezda i partizan ne moraju više o tome da brinu, miško mađija je u hold my beer fazonu već odavno

Edited by đubrivo.
  • Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, Magia said:

Molim vas ne hranite trola, kao da nije dovoljna teska sezona za nama 😂

Dobro, de - mora i on negde da napise nesto cisto da se primeti da je tu.

BVkDCGP.gif

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...