jedibojan Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 nije moglo gore od ovakvog starta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Jebao vas Mika u igri, dok Will sedi celu 4/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Šteta što ste izgubili, moglo je drugačije. Ali baš je bila dobra utakmica za gledanje. Uželjeli smo se evropske košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Bitno da Angola greje Halu Sportova dok Rade sedi na klupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Nadam se da je ova rotacija u 2/2 posledica kondicije igraca i pokusaja da se svi ukljuce, jer ako je ovo sto je radjeno radjeno sa ciljem da se dobije mec, Scepa ima manje osecaja od Vlade Jovanovica, sto sam mislio da je nemoguce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Bukvalno nije mogao gori rasplet. Dzaba 30 minuta dobre igre, kad smo pokazali da se bojimo pobede. Scepanovic ce takodje imati dosta toga da objasnjava. Pre svega forsiranje indisponiranog Mike, na racun Mosleya. Bas lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Šćepanov poraz potpuno. Aj da se nadamo da je jedan od onih koji uče na greškama. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Da cemo zakomplikovati videlo se krajem 3. cetvrtine ali ovo je bilo previse kvalitetno i za nase standarde raspada. Steta bas, mogli smo i trebalo je da pobedimo ali ajd iz gresaka se uci. "Nadam" se da Mozliju nesto fali inace sam vrlo ljuta na Scepanovica. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Same old kao i svake sezone, za svaku kašičicu meda moramo prvo da pojedemo kofu govana. Šćepo, brate, Mika i Trifa u finišu se isprobavaju protiv Borca ili Krke, ne u jebenoj Badaloni i to kad imaš šansu za pobedu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Imao je Trifa pobedu, ali izgleda ode zadnja loža.Jako su zajebani ovi mečevi posle duge pauze.Treninzi su jedno, a ovo u meso nešto sasvim drugo.Ja im dajem foru do marta, a posle za plejof mora ozbiljnije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Postoji li neko racionalno objašnjenje zašto Mozli u zadnjoj nije igrao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja ne znam kako mislite da se dobije ovo uz ovakvo kraduckanje celu utakmicu. Pa nismo mi bolji od njih stoka razlike. Ja sam zgranut sudjenjem pogotovo ovim likom koji sudi EL. Sto se tice nase igre nije to lose. Verujem da je ideja trenera da se Mika sto pre uvede u sistem zato je i imao dobru minutazu. Brine me to sto se gotovo i nisu igrale akcije za Pejdza koji je sigurno nas najbolji suter. Mali Trifa kao da se uplasi kad se priblizi obrucu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Scepa bi morao dosta toga da objasni vezano za 4/4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Komsije,obzirom da je prva zvanicna utakmica za vas,nije ovo ni toliko trgicno... Scepa malo prezupcio u zadnjoj cetvrtini... Mada,realno,nije on glavni krivac,sudije su vas jebuckale celo drugo poluvreme... Delujete mi hvaltetniji od "studenata" trebalo bi da ih rutinirate u Bgd.... Mika mi od novajlija nije ostavio bog zna kakav utisak,prva utakmica kao sto rekoh,videcemo kako ce izgledati dalje kada se malo bolje uklopi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Imamo dobru ekipu i nemamo trenera za tu dobru ekipu. To je utisak prve utakmice.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Kome početnik da objašnjava?Biće još ovakvih i još težih poraza.Samo je bitno da ih bude manje pri kraju sezone. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Mekintajer previše pasivan. Ne može igrač koji realno treba da pravi razliku da igra onako. Za forsiranje ovih Mormona na račun Mozlija ste već rekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 (edited) 19 minutes ago, Alek The Great said: Ja ne znam kako mislite da se dobije ovo uz ovakvo kraduckanje celu utakmicu. Pa nismo mi bolji od njih stoka razlike. Ja sam zgranut sudjenjem pogotovo ovim likom koji sudi EL. Sto se tice nase igre nije to lose. Verujem da je ideja trenera da se Mika sto pre uvede u sistem zato je i imao dobru minutazu. Brine me to sto se gotovo i nisu igrale akcije za Pejdza koji je sigurno nas najbolji suter. Mali Trifa kao da se uplasi kad se priblizi obrucu. Bezbroj puta se desavalo da sudije sitnim navljacenjem vracaju neki tim u igru. Jesu uticali, jesu imali nekoliko skandaloznih odluka, ali i pored svega toga, ovu utakmicu je trebalo da resimo bez drame. Izgleda da je Scepanovic imao zacrtanu petorku za zavrsnicu, a ispostavilo se da je to bila najgora moguca. Koliko god da je Trifa talenat, ne uci se zanat u ovakvim utakmicama. Forsiranje Mike, odnosno ignorisanje Mosleya, je posebna prica. Edited September 30, 2020 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 (edited) Razumem ja da se nešto isprobava ali kad đavo odnese šalu, vraćaj se na provereno. Sistem u EC je takav da je svaki meč bitan za celo takmičenje, ne samo za grupu. Ajd' da verujem da je Vlado isterao svoje, šta god to bilo. Jedan dobar centar koji usput zna da skače bi ovu ekipu učinio šampionskom. I bez toga, ako budemo uspeli da vratimo šut iz prošle sezone bićemo zajebani. Kodi mi se dopao za prvi meč, ne mogu da kažem da je bio pasivan. Lepo primećeno iznad, zašto nismo poveli dvanaestog igrača? Šteta. Biće bolje. Napred Partizan! Edited September 30, 2020 by Barkley#34 slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Da li napisati esej o idiotizmima Vlada Šćepanovića večeras? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Rekao sam pre meca kumu da ne znam sta bih lakse podneo, da nas razvale ili dobiju u zadnjim sekundama. Oprostite na maleru. A sad znam svoj odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 (edited) Dosta mi je gledanja kosarke za ovu sezonu. Cuvacu se za tradicionalno finale kupoa. Edited September 30, 2020 by AgroLaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Meni bas zao, prijalo bi nam svima da se startovalo pobedom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Ja bih vas razumeo da je Scepa npr zaboravio Lebrona na klupi. Videli smo prosle sezone Mozlija, ma koliko bio gotivan lik i borac, on nema neki napadacki repertoar. Jankelu ne bi ni ja ubacio zbog losih bacanja iako nisu ni bili u bonusu. Za Trifu se slazem, mozda je trebao igrati neko drugi. Ne zato sto je mali zelen vec zato sto je bio los. Sigurno postoji neki razlog zasto ga je ostavio na parketu, a to sigurno nije taj da ga je zaboravio. Mislim da prerano okrivljujete i otpisujete trenera. Mozda je bzv sto su po meni glavni krivci za poraz sudije, ali sa ovakvim sudjenjem ti moras da budes 20 razlike bolji da bi dobio. Kakvo bi bilo da je bila puna hala? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts