Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
20 minutes ago, Alex_Serbia said:

Wtf iz zoran lukic?

https://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_Lukić_(basketball)

Ne izgleda sad ovako, osedeo je. Elem, nisam pratio njegove timove, mislim da je u jednoj sezoni sa Rocestijem dobio Zvezdu. Rocesti i Luk Babit su bili tad nosioci. Ali cene ga u Rusiji prilicno, a mislim da je bio i u ruskoj i u srpskoj reprezentaciji.

Edit: Ipak nije radio u srpskoj reprezentaciji, vodio je mladu rusku.

Edited by John Terry
Posted

https://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_Lukić_(basketball)

Ne izgleda sad ovako, osedeo je. Elem, nisam pratio njegove timove, mislim da je u jednoj sezoni sa Rocestijem dobio Zvezdu. Rocesti i Luk Babit su bili tad nosioci. Ali cene ga u Rusiji prilicno, a mislim da je bio i u ruskoj i u srpskoj reprezentaciji.

Edit: Ipak nije radio u srpskoj reprezentaciji, vodio je mladu rusku.
Postavljen je za selektora nase mlade repke tj za igrace do 18 godina.
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Jakob Aman said:

Podmladjivanje ekipe. Ova sezona ce jos biti i dobra...

Tacno vidis da ne znaju gde udaraju, niti naznaku bilo kakvog plana. Bice podmadjivanje po svaku cenu, glava kroz zid stil. Samo zato jer je to 180 pristup u odnosu na skorasnje sezone, po sistemu trazili ste, sta vam sad ne valja?

Nema veze sto ce to biti uglavnom trecerazredni kosarkasi koje Misko i Covke nisu lopatom stigli da pokupe.

• Like 2
Posted
13 hours ago, Guru said:

Stvari koje se pišu na tati su krajnje benigne naspram onih bljuvotina koje pišeš na RSB-u, tako da bi makar na ovoj temi mogao manje da se foliraš. 

Ti si ovo, Dzonu, zar ne?

• Like 1
Posted

E, ako me nešto nervira oko KKP i derbija, je ovo oko branjenja tih 41. Verujem da će biti naprženi danas i da će dati maksimum koliki god. Mi smo jebeni Partizan i loženje je uvek na 100 u derbiju.

• Like 3
Posted
2 hours ago, Referent said:

E, ako me nešto nervira oko KKP i derbija, je ovo oko branjenja tih 41. Verujem da će biti naprženi danas i da će dati maksimum koliki god. Mi smo jebeni Partizan i loženje je uvek na 100 u derbiju.

BUKVALNO, samo Coop prica o tome i niko vise na ovom svetu. Na stranu sto je taj "cilj" sramota sama po sebi.

• Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, Cooper said:

.2f5962e898f7107193e98e8456039e1d.jpg

Haha, ko o čemu, Tegeltija o novinarskoj etici, a koliko u prethodnom derbiju je isto to uradio:

EwcAtcEWUBkfxqi.jpg

EwcAtv0XEAM-xM9.jpg

Edited by Tunis
  • Like 2
Posted

Pošto ne planiram da gledam režirano iživljavanje samo bih zamolio neku naivnu dušicu da oko pola 10 ostavi rezultat na topiku, čisto da vidim da li je i poslednji km pao.

A možda sutra ujutru uz kaficu i pročitam šta ste pisali šta vas je sve iznenadilo i razočaralo...

Posted

Pa nije rezirano (osim ako ne mislis da Mosley, Mika, Zagorac i Velickovic namerno bojkotuju meceve jer im je tako neko rekao), a nece biti ni izivljavanje, poznajuci Radonju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...