Jakob Aman Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Znaci zavrsavamo sezonu sa 4 i po igrača. Tužno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Kakav bre Ejsi u ovoj priči, čovek je imao 12ppg u Evroligi u Partizanu. Savršen primer igrača kojem je trebalo godinu dana da se adaptira na evropsku košarku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Ali Tori Tomas, još u glavi imam scenu njegovog polaganja koje je izgledalo kao da je nekome pokušao da baci od tablu. Možda je sjećanje tu situaciju vremenom napravilo i gorom nego što je ona bila, ali znam da sam bio u šoku totalnom. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Preterujete. Nije bio toliko los Torey. Sta onda reci za Lafayet-a?! Odigrao par utakmica i cao. Isto vazi i za AKoJeOn-a. Ako cemo tako ni Erden se nije proslavio kod nas. Ok, bio je bas mlad, ali poprilicno pogubljen. Isto vazi i za velikog talenta Cekovskog - gde li je taj sad?![emoji16] Mnogi zaboravljaju Kuzeoglua. Imali smo mi par losih procena, ali bilo je i dosta pogodaka. Odnos je bar 50:50. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 10 minutes ago, Alek The Great said: Preterujete. Nije bio toliko los Torey. Sta onda reci za Lafayet-a?! Odigrao par utakmica i cao. Isto vazi i za AKoJeOn-a. Ako cemo tako ni Erden se nije proslavio kod nas. Ok, bio je bas mlad, ali poprilicno pogubljen. Isto vazi i za velikog talenta Cekovskog - gde li je taj sad?! Mnogi zaboravljaju Kuzeoglua. Imali smo mi par losih procena, ali bilo je i dosta pogodaka. Odnos je bar 50:50. Lafajet je bio užasan, ali opet bolji od Torija. Tori u EL bukvalno nije mogao da pogleda na koš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Dule & Milt Edited February 2, 2021 by Ne sam Safete 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Nemojte da racunate igrace koji nisu odigrali barem pola sezone. Tako da Tori, Lafajet nisu u konkurenciji. Erden je u Partizanu bio relativno mlad, 22g, i to mu je prvi inostrani angazman. Gledajuci njegovu karijeru, osim Partizana i nesto jace od godinu dana u NBA, igrao je samo u Turskoj. Moguce da ga je drmala nostalgija dok je bio u Partizanu pa nije pruzio max. Cejkovski je dobar ubod, mislim za ovu kategoriju "najgori u vecitima". Klinac tada bio, otisao posle da studira u USA, vratio se u Slovacku. Dodje nesto kao nasi povratnici sa studija. Definitivno Kuzeloglu, jos jedan koji je dosao kao klinac, deluje kao neko ko je izhajpovan u mladjim kategorijama a onda u seniorima nije uspeo da dobaci dalje od osrednje Grcke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 2 hours ago, Kooineeperk said: Nemojte da racunate igrace koji nisu odigrali barem pola sezone. Tako da Tori, Lafajet nisu u konkurenciji. Erden je u Partizanu bio relativno mlad, 22g, i to mu je prvi inostrani angazman. Gledajuci njegovu karijeru, osim Partizana i nesto jace od godinu dana u NBA, igrao je samo u Turskoj. Moguce da ga je drmala nostalgija dok je bio u Partizanu pa nije pruzio max. Cejkovski je dobar ubod, mislim za ovu kategoriju "najgori u vecitima". Klinac tada bio, otisao posle da studira u USA, vratio se u Slovacku. Dodje nesto kao nasi povratnici sa studija. Definitivno Kuzeloglu, jos jedan koji je dosao kao klinac, deluje kao neko ko je izhajpovan u mladjim kategorijama a onda u seniorima nije uspeo da dobaci dalje od osrednje Grcke. Po njegovim riječima sasvim suprotno ... ali poenta je tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 . 2 1 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Dalo ne bi mogao igrati u drugoj srpskoj liZi, a igrao je u Partizanu. Lipovij, Tori, Frenki i Ejsi su igrachine za njega. Edited February 2, 2021 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Godinama igra u prvim ligama Francuske i Grecije a ne bi mogao u drugoj srpskoj ligi. Bravo. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Safete, kostobran te pikirOSent from my HD1913 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 51 minutes ago, Barkley#34 said: Godinama igra u prvim ligama Francuske i Grecije a ne bi mogao u drugoj srpskoj ligi. Bravo. Govorim o njegovom igrackom umijecu dok je igrao za KkP 😉 A danas on moze biti najbolji igrac Panathinaikosa, to zaista ne znam. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Ma tako je, streljati svakog igrača koji sa 19 godina ne dostigne svoj pun potencijal. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 58 minutes ago, Luchifer89 said: Safete, kostobran te pikirO Sent from my HD1913 using Tapatalk zamisli da trošiš vrijeme na Kostu 4 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 33 minutes ago, realno *w said: Ma tako je, streljati svakog igrača koji sa 19 godina ne dostigne svoj pun potencijal. Bas naprotiv, dati shansu francuskom polu-proizvodu, a tvoji proizvodi nek sjede na klupi. Proigrace....2050. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 4 minutes ago, Kosta said: Bas naprotiv, dati shansu francuskom polu-proizvodu, a tvoji proizvodi nek sjede na klupi. Proigrace....2050. 🙄 Nemoj tako "proizvod"... zvuci malo FMPovski. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 18 minutes ago, Kooineeperk said: Nemoj tako "proizvod"... zvuci malo FMPovski. Sto bi se reklo: Konzervativno. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 59 minutes ago, Kronostime said: Sto bi se reklo: Konzervativno. vi ste uvek bili napredni izuini, zicer. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Vidim da neki i dalje ne kuze. Klub koji navodno proizvodi igrace za reprezentaciju, dovede anonimnog Francuza koji ama bas nista ne pokazuje, a zauzima mjesto domacem igracu. Dakle, niti klub proizvodi igrace( cak ni strane), niti gradi igraca za repku. I onda se pitate zasto ste tu gdje jeste. Bravo 🙄 Denda bi za vas rekao da mozete jako, i do samog kraja cak. Dosli ste do nivoa da branite jednog Daloa. Edited February 2, 2021 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Molim vas ne hranite trola, kao da nije dovoljna teska sezona za nama 😂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 @Kosta taj klub je doveo i veselyja, lauvergnea, westermanna. valjda je normalno da imaš hits & misses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Just now, đubrivo. said: @Kosta taj klub je doveo i veselyja, lauvergnea, westermanna. valjda je normalno da imaš hits & misses Naravno. Dalo je svakako totalni promasaj (total miss). Dobra koNpilacija, baj da vej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) tako je i sa domaćim mladima. nešto hits nešto misses ali zvezda i partizan ne moraju više o tome da brinu, miško mađija je u hold my beer fazonu već odavno Edited February 2, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 9 minutes ago, Magia said: Molim vas ne hranite trola, kao da nije dovoljna teska sezona za nama 😂 Dobro, de - mora i on negde da napise nesto cisto da se primeti da je tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts